• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme olanlar ilk 1 ay ne sıklıkta banyo yaptınız????

Arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olduktan sonra ilk 1 ay ne sıklıkta banyo yaptınız merak ediyorum

Ameliyattan sonra narkozdan dolayi 1-2 günü bekledim fakat ondan sonra her zaman ki gibi banyomu ve dusumu aldim... Ilk hafta yardim alman gerekiyor ve sonrasinda tek basima üstesinden geldim :-))))))

Arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olduktan sonra ilk 1 ay ne sıklıkta banyo yaptınız merak ediyorum

Merhaba ben doktorumun önerisi üzerine bandajlarım açıldıktan 1 gün sonra banyo yapabildim. Zaten ilk banyodan sonrası serbest yada benim durumumu iyi bulduğu için bir kısıtlama yapma gereği hissetmedi:))

Ben ilk hafta sargılarım olduğundan yıkanamadım sadece eğilip, saçımı yıkayabildim.. ama sargılardan sonra doktorum yıkanabilirsin dedi.. Bence rahatlatıcı ama tabiki acaba kesik yerlerine bişi olur mu diye de tedirgin oluyorsun :))

Doktorum hastaneden çıktığım günün sonrasında duş almamı önerdi. Yani ameliyatımdan 2 gün sonra her zamanki gibi banyomu yaptım. ılk banyoda kollarımı çok kaldıramadığım için yardım aldım. Yine doktorum 1. hafta bitiminden itibaren masaj önerdi. Banyo sırasında masaj gerçekten çok rahat ve kolay. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Back
X