- 23 Aralık 2022
- 12
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi kurabiyecanavarii
Umarım herşey yolunda gider. Ameliyattan sonra bilgilendirir misiniz? Ben de Oğuzhan Bey’de olmayı düşünüyorum.Evet Oğuzhan Demirele karar verdim 26 Eylül'de ameliyat olacağım. Umarım her şey yolunda olur
Tabi ki ameliyat sonrası sürecimi yazarım ben de buradan çok faydalandımUmarım herşey yolunda gider. Ameliyattan sonra bilgilendirir misiniz? Ben de Oğuzhan Bey’de olmayı düşünüyorum.
Teşekkürler. Dikleştirme ameliyatı da olacak mısınız? Dikleştirme ameliyatının izlerinden çekiniyorum açıkçasıTabi ki ameliyat sonrası sürecimi yazarım ben de buradan çok faydalandım
Yok sadece protez olacak benimki. 1 gece kalır çıkarsın dedi doktorTeşekkürler. Dikleştirme ameliyatı da olacak mısınız? Dikleştirme ameliyatının izlerinden çekiniyorum açıkçası
Bende 24 eylülde olacağım Oğuzhan beye dikleştirme protez çok heyecanlıyımEvet Oğuzhan Demirele karar verdim 26 Eylül'de ameliyat olacağım. Umarım her şey yolunda olur
Ben de çok heyecanlıyım gün yaklaştıkça heyecanım artıyor umarım her şey yolunda gider. Sadece meme ve burun estetiği yapıyormuş artık yani bu alanlarda uzmanlaşmıştır diye umuyorum. Hayırlısı olsun ameliyat sonrası yazarsanız bilgi paylaşımı olurBende 24 eylülde olacağım Oğuzhan beye dikleştirme protez çok heyecanlıyım
Benim kardeşimin ameliyatını da o yapmıştı çok güzel oldu sorun yaşanmadı ben ameliyat sonrası ağrıdan çok korkuyorum nasıl bir ağrı olacak diye son dakika vazgeçerim diye de korkuyorum gelişmeleri burdan yazarımBen de çok heyecanlıyım gün yaklaştıkça heyecanım artıyor umarım her şey yolunda gider. Sadece meme ve burun estetiği yapıyormuş artık yani bu alanlarda uzmanlaşmıştır diye umuyorum. Hayırlısı olsun ameliyat sonrası yazarsanız bilgi paylaşımı olur
Kızlar merhaba. Artık Eylül ayında ameliyatı kesin olacağım. İki doktorla görüştüm. Oğuzhan Demirel ve Cahit Vural. Ama net karar veremedim. İyi yorumlar da var kötü yorumlar da. Fiyat olarak onlar uygun geldi ama karar vermekte zorlanıyorum. Daha önce bu doktorlara ameliyat olup iyi ve kötü tecrübesi olan var mı?
Kesinlikle oğuzhan bey :) kendisi benim doktorum ve inanılmaz tatlı işindedw çok iyidirKızlar merhaba. Artık Eylül ayında ameliyatı kesin olacağım. İki doktorla görüştüm. Oğuzhan Demirel ve Cahit Vural. Ama net karar veremedim. İyi yorumlar da var kötü yorumlar da. Fiyat olarak onlar uygun geldi ama karar vermekte zorlanıyorum. Daha önce bu doktorlara ameliyat olup iyi ve kötü tecrübesi olan var mı?
Bende 24 eylülde olacağım Oğuzhan beye dikleştirme protez çok
Bende dikleştirme ve protez ameliyatı istiyorum. Sakıncası yoksa fiyat bilgisini paylaşabilirmisinizBenim kardeşimin ameliyatını da o yapmıştı çok güzel oldu sorun yaşanmadı ben ameliyat sonrası ağrıdan çok korkuyorum nasıl bir ağrı olacak diye son dakika vazgeçerim diye de korkuyorum gelişmeleri burdan yazarım
30 Eylül gecesi ameliyat oldum bugün hastaneden çıkıyorum şimdilik iyiyim ama ağrılarım var tabiki umarım dedikleri gibi 3. günde geçerAmeliyat oldunuzmu? Nasıl geçti? Paylaşabilirseniz çok sevinirim
Kendimi toparlayınca süreçle ilgili daha ayrıntılı yazarım sorusu olan olursa cevap da veririm ben buradan çok faydalandım belki birilerine de faydası olur30 Eylül gecesi ameliyat oldum bugün hastaneden çıkıyorum şimdilik iyiyim ama ağrılarım var tabiki umarım dedikleri gibi 3. günde geçer
Teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim. İlk 4 gün oldukça zordu açıkçası ama 5.gün geldiğinde çok çok rahatladım. İlk 3 gün çok ciddi sırt ağrısı oluyor. Sürekli oturur vaziyette ve sırt üstü yatmak sırt ağrısına yol açıyor. Oturup kalkmak için destek gerekiyor ve ara ara sırtıma masaj yaptırdım anneme. Ayağa kalkınca yer çekimi sebebiyle sızlama oluyor ama zamanla azalıyor hepsi tabi. Hastanede ağrı kesiciler daha çabuk etki ediyor ama evde ağrı kesici saati yaklaştıkça ağrılar şiddetleniyor. Ama ilk günleri atlatınca oturup kalkmak kolaylaşıyor şu an desteksiz oturuyorum ve kalkarken yatış pozisyonundaysam destekle kalkıyorum onun dışında iyiyim. Ağrı kesicilere devam ediyorum ama artık gün içinde rahatlıkla gezinebiliyorum ağır kaldırmamaya uzanmamaya özen gösteriyorum ama tuvalete başından beri kendim gidiyorum mesela yemeğimi kendim yiyorum. Göğüsler şu an şiş ve ödemli üst tarafı büyük biraz dikdörtgen gibi görünüyor ama korseyle duruyorum. Bant üstte takılı 1 hafta agresif ödem olur dedi doktor. Henüz kontrole gitmedim bakalım ne diyecek bilmiyorumÖncelikle çok geçmiş olsum. Nasılsınız?
memnun değildiniz diğer konuda,meme eşit değildi,düzeldi miKesinlikle oğuzhan bey :) kendisi benim doktorum ve inanılmaz tatlı işindedw çok iyidir
Şimdiden hayırlı olsun. Fiyat ne vardi rica etsem özelden yazabilir misiniz?Yok sadece protez olacak benimki. 1 gece kalır çıkarsın dedi doktor