Meme büyütme Oğuzhan Demirel mi Cahit Vural mı?

kurabiyecanavarii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
12
4
34
Kızlar merhaba. Artık Eylül ayında ameliyatı kesin olacağım. İki doktorla görüştüm. Oğuzhan Demirel ve Cahit Vural. Ama net karar veremedim. İyi yorumlar da var kötü yorumlar da. Fiyat olarak onlar uygun geldi ama karar vermekte zorlanıyorum. Daha önce bu doktorlara ameliyat olup iyi ve kötü tecrübesi olan var mı? 😬

Bende 24 eylülde olacağım Oğuzhan beye dikleştirme protez çok heyecanlıyım
Ben de çok heyecanlıyım gün yaklaştıkça heyecanım artıyor umarım her şey yolunda gider. Sadece meme ve burun estetiği yapıyormuş artık yani bu alanlarda uzmanlaşmıştır diye umuyorum. Hayırlısı olsun ameliyat sonrası yazarsanız bilgi paylaşımı olur

Ben de çok heyecanlıyım gün yaklaştıkça heyecanım artıyor umarım her şey yolunda gider. Sadece meme ve burun estetiği yapıyormuş artık yani bu alanlarda uzmanlaşmıştır diye umuyorum. Hayırlısı olsun ameliyat sonrası yazarsanız bilgi paylaşımı olur
Benim kardeşimin ameliyatını da o yapmıştı çok güzel oldu sorun yaşanmadı ben ameliyat sonrası ağrıdan çok korkuyorum nasıl bir ağrı olacak diye son dakika vazgeçerim diye de korkuyorum gelişmeleri burdan yazarım 🫶

Kızlar merhaba. Artık Eylül ayında ameliyatı kesin olacağım. İki doktorla görüştüm. Oğuzhan Demirel ve Cahit Vural. Ama net karar veremedim. İyi yorumlar da var kötü yorumlar da. Fiyat olarak onlar uygun geldi ama karar vermekte zorlanıyorum. Daha önce bu doktorlara ameliyat olup iyi ve kötü tecrübesi olan var mı?

Kızlar merhaba. Artık Eylül ayında ameliyatı kesin olacağım. İki doktorla görüştüm. Oğuzhan Demirel ve Cahit Vural. Ama net karar veremedim. İyi yorumlar da var kötü yorumlar da. Fiyat olarak onlar uygun geldi ama karar vermekte zorlanıyorum. Daha önce bu doktorlara ameliyat olup iyi ve kötü tecrübesi olan var mı? 😬
Kesinlikle oğuzhan bey :) kendisi benim doktorum ve inanılmaz tatlı işindedw çok iyidir

Bende 24 eylülde olacağım Oğuzhan beye dikleştirme protez çok

Benim kardeşimin ameliyatını da o yapmıştı çok güzel oldu sorun yaşanmadı ben ameliyat sonrası ağrıdan çok korkuyorum nasıl bir ağrı olacak diye son dakika vazgeçerim diye de korkuyorum gelişmeleri burdan yazarım 🫶
Bende dikleştirme ve protez ameliyatı istiyorum. Sakıncası yoksa fiyat bilgisini paylaşabilirmisiniz

Öncelikle çok geçmiş olsum. Nasılsınız?
Teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim. İlk 4 gün oldukça zordu açıkçası ama 5.gün geldiğinde çok çok rahatladım. İlk 3 gün çok ciddi sırt ağrısı oluyor. Sürekli oturur vaziyette ve sırt üstü yatmak sırt ağrısına yol açıyor. Oturup kalkmak için destek gerekiyor ve ara ara sırtıma masaj yaptırdım anneme. Ayağa kalkınca yer çekimi sebebiyle sızlama oluyor ama zamanla azalıyor hepsi tabi. Hastanede ağrı kesiciler daha çabuk etki ediyor ama evde ağrı kesici saati yaklaştıkça ağrılar şiddetleniyor. Ama ilk günleri atlatınca oturup kalkmak kolaylaşıyor şu an desteksiz oturuyorum ve kalkarken yatış pozisyonundaysam destekle kalkıyorum onun dışında iyiyim. Ağrı kesicilere devam ediyorum ama artık gün içinde rahatlıkla gezinebiliyorum ağır kaldırmamaya uzanmamaya özen gösteriyorum ama tuvalete başından beri kendim gidiyorum mesela yemeğimi kendim yiyorum. Göğüsler şu an şiş ve ödemli üst tarafı büyük biraz dikdörtgen gibi görünüyor ama korseyle duruyorum. Bant üstte takılı 1 hafta agresif ödem olur dedi doktor. Henüz kontrole gitmedim bakalım ne diyecek bilmiyorum 😊

X