meme büyütme kesi izini kamufle etme

habibesoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
15
0
Selam kizlar
Ameliyat olalı 6 ay oldu ve meme altında bulunan kesi izlerim hala cok belirgin. Özel zamanlarda bu izleri nasıl kamufle edebildiginizi paylaşabilir misiniz? en belirgin izleri bile kapatan ve suda akmayan kapatıcılar varmis. Onerebileceginiz urunleri burada paylasabilirseniz minnettar olurum. Bir markanin dermacolor serisini denemeyi planliyorum. Ama 4 parca ve cok pahali urunler. Önerilerinizi ve uyguladıgınız yontemleri merakla bekliyorum :KK66:

Son düzenleme:
Bu arada 6 aydır all la baslayan jel kremi kullaniyorum ama hafif bir solma disinda bir degisiklik yok. Kantaron yagi daha mi etkili olurdu acaba?

Sabrediyorum canim, doktor da daha zamana ihtiyacim oldugunu soyledi. asıl sorunum nasıl kamufle edebilirim makyajla:KK43: eylul1 de dugunum var.

Kimse kesi izini kamufle etmeye calismiyor mu?
Tam meme kıvrımında değilmi zaten?
Ben kendimi dağlara taşlara vurayım ozaman :işsiz: Sezeryan izim 2yıl oldu kabak gibi ortada
Biara bb krem sürüp denedim bayağı bi kapamıştı.Güçlü kapatıcılar var bulaşmayan suda bile geçmeyen bi kozmetik mağazasında denemeler yapsan

Ama karsidan bile gorunuyor iz. Mesajla marka adi da verebilirsiniz.Deneyip sıkıntı yaşamamış olan varsa tecrubelerini paylasabilirse minnettar olurum.

Lazere gidiyorum ben ayrıca obagi marka pahalı Bi krem serisi kullanıyorum 6 ay oldu hala kabarık ve siyah Bi görüntüsü var benim izlerin. Sezeryan izimde öyle. 2 yıl olmasına rağmen. Bünyeyle de alakalı Bi durum yaaa.

X