Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kas üstü olduğu zaman memede sarkma olabiliyormuş ve kas altına göre memenin üstü daha boş kalabiliyormuş bu doğru mu? Ve diğer farklar neler acaba bilenler yazarsa çok mutlu olurum
Kas üstü olduğu zaman memede sarkma olabiliyormuş ve kas altına göre memenin üstü daha boş kalabiliyormuş bu doğru mu? Ve diğer farklar neler acaba bilenler yazarsa çok mutlu olurum
merhaba. Ameliyatın şekline genelde meme dokusunun miktarına vs gibi şeyleri göz önünde bulundurarak doktor karar veriyor. Bana sormadı doktor, ben ona sordum sana kas altı uygun olur dedi o şekilde yaptık.