Meme büyütme ile ilgili yardım

deno2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
7
2
42
Merhaba
Ben geçen pazar büyütme ameliyatı oldum 1 yaşında kızım var kucak istiyor alamıyorum almak istiyorum bu süreç nasıl geçicek göğsümde baskı var sırtım ağrıo siz nasıl geçirdiniz yardım öneri lütfen

Allah bagislasin kizinizi..ve gecmis olsun...Genelde bi haftada geciyormus o his.su an nasilsiniz?

Merhabalar
Bende çarşamba günü ameliyat oldum öncesinde çok korkuyordum.2 tane çocuğum var biri 4 yaşında biri 2 yaşında emzirmeden kaynaklı deforme oldu göğüslerimde.Uzun araştırma sonucunda özelde mi devlet hastanesindemi yaptırsam diye çok düşündüm.Özel hastaneler 20 bin,25 bin civari fiyat verdiler.Bütçem buna uygun olmadığı için izmir katip çelebi araştırma hastanesinde dr erhan sönmeze yaptırdım.bütün masraflar dahil 11,600 tuttu.300 cc yüksek profilli yuvarlak protez takıldı.Göğüs ölçüm 80a idi doktorumun söylediğe göre 80b dolu dolu oldu.şuanda çok sertler ama ameliyatım çok iyi geçti 1 günümde ellerimi ve kollarımı kaldırmaya başladım.Bügün bandajlarımı çıkartıp duş alıcam.Çok mutluyum iyiki yaptırmışım

Merhaba
Kızınıza anlatın lütfen açın göğüslerinizi gösterin uf oldum seni kucağıma alamam diyinİnan anlıyorlar aynı durumu bende yaşıyorum hastaneden gelir gelmez anlattım açtım gösterdim şuanda hiç üstüme veya kucağıma çıkmak istemiyorlar

Peki sonrasında masaj varmış bu konuda bilginiz varmı

Merhaba bende Erhan beyi araştırıyorum meme küçültme ve dikleştirme için benimkisi sizin durumunuz Nedir nasıl oldunuz? İzleriniz ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…