Meme büyütme hakkında merak edilenler

Merhaba, böyle bir konu açtığınız için çok teşekkür ederim.32 yaşındayım bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Sorun çıkarma, sağlığıma zarar verme ihtimalinden korktuğum için olamıyorum ama hep aklımda.İçimde kaldı yani.Destekli sütyen takmaktan bıktım ve aşırı derecede özgüvensizlik oluşturuyo.Eşime karşı da yeterince özgüvenli olamıyorum ne kadar istesem de.Çok kararsızım .Tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba konu başlığını ben açmadım, ama 6 hafta önce ameliyat oldum, yaşımız da yakın ve size şunu diyebilirim: gidip yaptırın. Hayatımda en iyi kararlardan birisiydi. O kadar güzel bişeymiş ki. Her anlamda özgüvenim arttı. Eşimin yanında atletsiz südyensiz dolanıyorum. Keşke daha erken yaptırsaydım

Merhaba ben de çok istiyorum .Eşimin yanında giyinip soyunamıyorum bile.O anlamda özgüvenim çok düşük.Bana iyi geleceğini düşünüyorum.Yıllardır hayalini kuruyordum zaten , sadece zarar verir mi diye korkuyorum

Sizin adınıza çok sevindim.Umarım ömür boyu sorunsuz kullanırsınız, tadını çıkarın.İnşallah ben de olurum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…