Meme büyütme hakkında merak edilenler

Merhaba, böyle bir konu açtığınız için çok teşekkür ederim.32 yaşındayım bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Sorun çıkarma, sağlığıma zarar verme ihtimalinden korktuğum için olamıyorum ama hep aklımda.İçimde kaldı yani.Destekli sütyen takmaktan bıktım ve aşırı derecede özgüvensizlik oluşturuyo.Eşime karşı da yeterince özgüvenli olamıyorum ne kadar istesem de.Çok kararsızım .Tavsiyelerinizi bekliyorum 😢

Merhaba, böyle bir konu açtığınız için çok teşekkür ederim.32 yaşındayım bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Sorun çıkarma, sağlığıma zarar verme ihtimalinden korktuğum için olamıyorum ama hep aklımda.İçimde kaldı yani.Destekli sütyen takmaktan bıktım ve aşırı derecede özgüvensizlik oluşturuyo.Eşime karşı da yeterince özgüvenli olamıyorum ne kadar istesem de.Çok kararsızım .Tavsiyelerinizi bekliyorum 😢
Merhaba konu başlığını ben açmadım, ama 6 hafta önce ameliyat oldum, yaşımız da yakın ve size şunu diyebilirim: gidip yaptırın. Hayatımda en iyi kararlardan birisiydi. O kadar güzel bişeymiş ki. Her anlamda özgüvenim arttı. Eşimin yanında atletsiz südyensiz dolanıyorum. Keşke daha erken yaptırsaydım

Merhaba ben de çok istiyorum .Eşimin yanında giyinip soyunamıyorum bile.O anlamda özgüvenim çok düşük.Bana iyi geleceğini düşünüyorum.Yıllardır hayalini kuruyordum zaten , sadece zarar verir mi diye korkuyorum

Merhaba konu başlığını ben açmadım, ama 6 hafta önce ameliyat oldum, yaşımız da yakın ve size şunu diyebilirim: gidip yaptırın. Hayatımda en iyi kararlardan birisiydi. O kadar güzel bişeymiş ki. Her anlamda özgüvenim arttı. Eşimin yanında atletsiz südyensiz dolanıyorum. Keşke daha erken yaptırsaydım
Sizin adınıza çok sevindim.Umarım ömür boyu sorunsuz kullanırsınız, tadını çıkarın.İnşallah ben de olurum hayırlısıyla 🤗

Merhaba, böyle bir konu açtığınız için çok teşekkür ederim.32 yaşındayım bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Sorun çıkarma, sağlığıma zarar verme ihtimalinden korktuğum için olamıyorum ama hep aklımda.İçimde kaldı yani.Destekli sütyen takmaktan bıktım ve aşırı derecede özgüvensizlik oluşturuyo.Eşime karşı da yeterince özgüvenli olamıyorum ne kadar istesem de.Çok kararsızım .Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aslında hepimizin hisleri ortak. Küçük memelerin öz güvenimizi yerle bir etmesi, süngerli sütyen kullanmaktan bıkmak, eşimizden memelerimizi saklamak... İnanın eşim dokununca rahatsız oluyordum, bakması dokunması..... hepsi beni rahatsız ediyordu. Ya vücudum protezi kabul etmezse diye korkuyırdum ki benim kronik rahatsızlığım var.... Sonra artık canıma tak etti, burda daha ne kadar yorum okuycağım dedim. Risk her şeyde var kullandığım yanıma kar kalsın diye düşündüm😁 20 lı yaşlardan beri isteyip 38 yaşında ameliyat oldum. Şuan 6.aydayım. Çok memnunum, köşe bucak sakladığım memelerimi şuan çok seviyorum 🤩öz güvenim tavan, kendimi tam anlamıyla dişi gibi hissediyorum. Süngerli sütyene mahkum olmak yerine ne seçersem onu alıyorum 🤩hayat çok kısa, ertelemeyin, nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın.

X