• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme hakkında yardım edin lütfen

pembeFrezya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
368
4
46
Ankara
Merhaba kızlar.. yardımınıza ihtiyacım var çünkü çok kısa bi süre içinde karar vermek zorundayım!

göğüs büyütme ameliyatı olmam gerekiyor, ameliyat olanlar veya ameliyat olmak için araştırma yapanlar lütfen tecrübelerini benimle paylaşabilirler miii? :84:

şimdiden teşekkür ediyorum hepinizeee :77:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ameliyat olmadım ama olmak istiyorum cok ve arastırma yaptım fazlaca ve Naci Çelik'te karar kıldım.Naci Beye ameliyat olan arkadasların resimlerini de görünce kararımın dogrulugunu birkez daha anladım..

aslında Ankara da olayım rahat edeyim diye düşündüğümden burada doktor araştırıyordum ama... ben de naci beye veya barış beye olucam sanırım.. benim durumumda olup onlardan memnun kalan arkadaşımız çok :31:

:) Tatlım buradaki kızların %60'ında göğüs dokusu sıfır. Neredeyse hepimiz aynı kefedeydik :)

Barış Bey'den de yöntemlerinden de kullandığı protezden de memnunum. Ankara'da gideceğin doktorlar vardı. Eğer mutabakata varamazsan İstanbul'a geldiğinde Barış Bey ile görüşmeden dönme derim. :)

yakın olsun uzak olsun düşünme bunları . ben de istanbula şehirdışından geldim .
önemli olan iyi bir cerrah bulabilmek . ankarada olup sonra memnun olmazsan ne olacak .
acele etme sakın . uzun uzun arastır . ilk gordugun doktora pat diye atlama. gorus, eve gel tart kafanda, doktorun dediklerini arastır , ve mutlaka ona ameliyat olmus biriyle konus. ilk gorusmede ameliyat tarihi alma sakın . sana nacizane tavsiye bu . ankarada da bu işi cok ıyı yapan vardır mutlaka. ama arastırmadan atlama hemen .

:) Tatlım buradaki kızların %60'ında göğüs dokusu sıfır. Neredeyse hepimiz aynı kefedeydik :)

Barış Bey'den de yöntemlerinden de kullandığı protezden de memnunum. Ankara'da gideceğin doktorlar vardı. Eğer mutabakata varamazsan İstanbul'a geldiğinde Barış Bey ile görüşmeden dönme derim. :)

canım oraletcim :29: bu siteye ilk girdiğimde attığım mesajdı, panik halindeydim biliyosun.. gerçi şimdi de pek farksız sayılmam ama :9: sen ve diğer forum melekleri sayesinde biraz daha sakin düşünmeye çalışıyorum.. benim durumumda olup mutlu mutlu evlerine dönenleri görüyorumm :31: darsı bana inşaallah..

yakın olsun uzak olsun düşünme bunları . ben de istanbula şehirdışından geldim .
önemli olan iyi bir cerrah bulabilmek . ankarada olup sonra memnun olmazsan ne olacak .
acele etme sakın . uzun uzun arastır . ilk gordugun doktora pat diye atlama. gorus, eve gel tart kafanda, doktorun dediklerini arastır , ve mutlaka ona ameliyat olmus biriyle konus. ilk gorusmede ameliyat tarihi alma sakın . sana nacizane tavsiye bu . ankarada da bu işi cok ıyı yapan vardır mutlaka. ama arastırmadan atlama hemen .

canım benim teşekkür ederim tavsiyelerin için :70: zaten şu sıralar araştırma konusunda hız kesmek zorunda kaldım mesajda söylediğim gibi :59: kötü şeyler üst üste gelince insan kendini ikinci plana atıyor. acele ediyorum çabuk olmasını istiyorum çünkü; şuanda çalışmıyorum bi işe girmeden bu ameliyatın ve iyileşme sürecinin atlatılması iyi olur diye düşünüyorum :59:

bikaç saat sonra ilk muayenemi olucam bakalım ne diyecek doktor.. :18: sonra zaten bin tane soruyla gelip başınıza ekşiyeceğim yeniden :77:

Back
X