Meme büyütme estetigim 22 temmuz operasyon

MuhendisKiz23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
15
4
1
27
Siteye yeni üye oldum. 23 yaşındayım Ankarada yasiyorum yeni mezunum universiteden. Ise girmeden goguslerimi yaptirmak istedim ve parami ayarlayip ailemi ikna ettim. Gectigimiz gunlerde muayeneye gittim ve ameliyat tarihim 22 temmuz olarak belirlendi.
Kas altı olacak gogus altından kesi ile
~300cc high profile yuvarlak mentor protez

Benle tecrubelerinizi paylasmanizi ve surecte yanimda olmanizi umuyorum 🙏

Güncel : tatil sonrasına 1 ay erteledim.

Son düzenleme:
Kas altı mi yoksa kas üstü mü olacaksınız? Diren takilicak mi yoksa dirensiz mi yapicam dedi doktorunuz?
5 gün önce ameliyat oldum. 2 gece hastanede kaldım ve 2 gün boyunca inanılmaz ağrım oldu. Sabahları dogrulmaya calisirken hem göğsüme bıçak saplanıyor gibi oluyordum hem de direnlerim içimde bir yerlere batıyor gibiydi. Sonra 3. Gün sabahı sargılar açıldı. Bir rahatlama oldu, direnler çıkarıldı meğerse her şey sargilarin sıkması ve içimdeki direnlerdenmis. Ama dört dörtlük ağrısız sizisiz da değilim. Neyse 3 . Ve 4. Günler kalkarken vs sıkıntılar yaşadım ama bugün 5. Gunum ve inanılmaz şekilde iyiyim önceki günlere nazaran. Yani çok mutlu muyum pek değilim olmasaymisim da olurmuş. Ameliyat öncesi daha heycanli ve mutluydum.

Bir de 2 gün boyunca serum ağrı kesiciler verildi. bunlardan dolayı sanırım vücudum inanılmaz şiş , kilo almış gibiyim zayıf fiziği düzgün bir insandım şekilsiz geliyor şu an vücudum

Kas altı mi yoksa kas üstü mü olacaksınız? Diren takilicak mi yoksa dirensiz mi yapicam dedi doktorunuz?
5 gün önce ameliyat oldum. 2 gece hastanede kaldım ve 2 gün boyunca inanılmaz ağrım oldu. Sabahları dogrulmaya calisirken hem göğsüme bıçak saplanıyor gibi oluyordum hem de direnlerim içimde bir yerlere batıyor gibiydi. Sonra 3. Gün sabahı sargılar açıldı. Bir rahatlama oldu, direnler çıkarıldı meğerse her şey sargilarin sıkması ve içimdeki direnlerdenmis. Ama dört dörtlük ağrısız sizisiz da değilim. Neyse 3 . Ve 4. Günler kalkarken vs sıkıntılar yaşadım ama bugün 5. Gunum ve inanılmaz şekilde iyiyim önceki günlere nazaran. Yani çok mutlu muyum pek değilim olmasaymisim da olurmuş. Ameliyat öncesi daha heycanli ve mutluydum.
Benim kas altı dual plan yapılacak ve dren takılacak

Anladım tabi ağrı konusunda şu da önemli senin göğsünün esnemesiyle.. benim küçük ve diri deforme olmamış bir göğsüm vardı. Daha fazla gerilme yaşadım açıkçası. Ama o gerilme hiç takılacak bir durum değil. Benim en çok canımı drenler yakmıştı. Çıkınca rahatlıyorsun. Umarım senin ameliyatın çok daha iyi geçer. Kaç bedensin kaç CC takmayı planlıyor doktorunuz?

Kas altı olacak direnleri sormadim aklimdaki ilk soru o. Bir gecelik hastanede yatış olacak. Agrilariniz icin cok gecmis olsun ve hayirli ugurlu olsun yeni goruntunuz insallah zamanla daha mutlu edici gorunum kazanacak.😌😌

Bir de 2 gün boyunca serum ağrı kesiciler verildi. bunlardan dolayı sanırım vücudum inanılmaz şiş , kilo almış gibiyim zayıf fiziği düzgün bir insandım şekilsiz geliyor şu an vücudum
Genel gozlemim oncesi sonrasi resimlerde kisa vadede kilo alis sonrasında ise buyuk ihtimalle motivasyonla daha fit vucutlar elde edilmis. Once saglik sonra kilo. 175 boyunda 65 kiloyum ben zayif demem kendime ortalama diyebilirim.

Anladım tabi ağrı konusunda şu da önemli senin göğsünün esnemesiyle.. benim küçük ve diri deforme olmamış bir göğsüm vardı. Daha fazla gerilme yaşadım açıkçası. Ama o gerilme hiç takılacak bir durum değil. Benim en çok canımı drenler yakmıştı. Çıkınca rahatlıyorsun. Umarım senin ameliyatın çok daha iyi geçer. Kaç bedensin kaç CC takmayı planlıyor doktorunuz?
300cc civarlari konusuldu 2 gogus arasi 20cm gogus 14cm dedi olcumlerde. O yuzden 13lük high profile koyarız dedi. Siz kac cclik bir uygulama yaptirdiniz? Goguslerim minik sarkma 0 ama aslinda kilo alip verdigim icin icte hacim kaybi bir miktar var belki de surekli dolgulu sutyen giymekten.

Doktorunuz kaç CC takmayı planlıyor acaba?
Ben daha büyük olabilcegini söylediğimde o zaten genelde yaptigi hesaplamalarin biraz ustunu denedigini , olduysa hastayi ayaga kaldirip duruma baktigini belirtti ama gercekten ne yetersiz olsun ne de asiri asiri e cup falan sarkan goguslerde gozum yok. Ortalamanin ustunu hedefliyorum 😊

300cc civarlari konusuldu 2 gogus arasi 20cm gogus 14cm dedi olcumlerde. O yuzden 13lük high profile koyarız dedi. Siz kac cclik bir uygulama yaptirdiniz? Goguslerim minik sarkma 0 ama aslinda kilo alip verdigim icin icte hacim kaybi bir miktar var belki de surekli dolgulu sutyen giymekten.
Benim 325 CC round High profil koyuldu. Doktor 350 CC denedim ama taşkın durdu dedi. Boyum 176 61 kiloyum. Bence bu büyüklük tam olmus😊 doktora birakmak en iyisi aslinda

Benim 325 CC round Hugh profil koyuldu. Doktor 350 CC denedim ama taşkın durdu dedi. Boyum 176 61 kiloyum. Bence bu büyüklük tam olmus😊 doktora birakmak en iyisi aslinda
Ah bunu duymak harikaaa! daha da guzellesicek insallah cok mutlu olursun. herkesten 375-400cc duydugum icin endiseleniyordum bendede yuvarlak olacak ust dolgunluk istedim 👍 senden duydugum seyler beni cidden umutlandirdi

Ah bunu duymak harikaaa! daha da guzellesicek insallah cok mutlu olursun. herkesten 375-400cc duydugum icin endiseleniyordum bendede yuvarlak olacak ust dolgunluk istedim 👍 senden duydugum seyler beni cidden umutlandirdi
Biraz psikolojik olarak insanlar etkileniyor gibime geliyor. daha ne olsun yani :) İnşallah senin ameliyatında çok iyi geçer. Hızlı bir şekilde iyilesirsin.

Biraz psikolojik olarak insanlar etkileniyor gibime geliyor. daha ne olsun yani :) İnşallah senin ameliyatında çok iyi geçer. Hızlı bir şekilde iyilesirsin.
Kesinlikle etkileniyorum , görüşmeden sonra ccleri araştırıp durdum. 45 kilo kisiler bile bu denli yuksek cclerden bahsedince ya onlarda zaten daha ön plana cikmis hali bu demekten kendimi alamadım. Ancak vucudu zorlayacak ölçülere gitmemek ve doktor tecrube ve hesaplamalarina guvenmek lazim iste 😅😅

Siteye yeni üye oldum. 23 yaşındayım Ankarada yasiyorum yeni mezunum universiteden. Ise girmeden goguslerimi yaptirmak istedim ve parami ayarlayip ailemi ikna ettim. Gectigimiz gunlerde muayeneye gittim ve ameliyat tarihim 22 temmuz olarak belirlendi. Doktorum Ünal Şahin ameliyat yerim ise İncek Lösante.
Kas altı olacak gogus altından kesi ile
~300cc high profile yuvarlak mentor protez

16 temmuz kan testi ve meme ultrason
17 temmuz covid test
21 temmuz covid test2
22 temmuz ameliyat günü

Benle tecrubelerinizi paylasmanizi ve surecte yanimda olmanizi umuyorum 🙏
geçmiş olsun. hiç endişelenmeyin iyi olacaktır, şimdiden bol şanslarrrrrr

Back
X