Meme büyütme estetiği

Beliz8985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
22
3
35
Merhaba uzun zamandır meme büyütme estetiği olmak istiyorum Devlet hastanesine muayane oldum damla silikon istiyorum sormak istediğim şu dr beni medikale gönderdi. medikal le görüştüm bana 15 bin tl silikon ücreti olduğunu söyledi bu konuda bilgi verebilirmisiniz önerebileceğiniz medikal varmı???

Merhaba uzun zamandır meme büyütme estetiği olmak istiyorum Devlet hastanesine muayane oldum damla silikon istiyorum sormak istediğim şu dr beni medikale gönderdi. medikal le görüştüm bana 15 bin tl silikon ücreti olduğunu söyledi bu konuda bilgi verebilirmisiniz önerebileceğiniz medikal varmı???
Merhaba ben elektron medikalden aldım yuvarlak mentor markaydı sütyenimle beraber 7200 tl ödedim.

Merhaba ben elektron medikalden aldım yuvarlak mentor markaydı sütyenimle beraber 7200 tl ödedim.
Elektro medikalle görüştüm ben manisa da oturuyorum elektro medikal şehir dışına vermediklerini iletti ordan almam için izmir de ameliyat olmam lazımmış beni de manisa daki bayisine yönlendirdi orasıda görüştüğüm medikal nasıl bu kadar fark olabilir siz ne zaman almıştınız.

Elektro medikalle görüştüm ben manisa da oturuyorum elektro medikal şehir dışına vermediklerini iletti ordan almam için izmir de ameliyat olmam lazımmış beni de manisa daki bayisine yönlendirdi orasıda görüştüğüm medikal nasıl bu kadar fark olabilir siz ne zaman almıştınız.
Bu kadar fiyat farkı olması beni de şaşırttı dediğiö gibi ben hastanede ödedim parasını 2 hafta önce ameliyat oldum

Arkadaşlar bir ay önce konu açmıştım uzun araştırmalarım ve muayene den sonra izmir de dr özgür SUNAY a kasım 8 ameliyat günü aldım şu an için damla silikon 350 cc 400 arası kas üstü plan yapıldı.Benim istediğimde damla idi 1.62 boy 57 kiloyum emzirdim meme dokun var dedi kas üstü planlama yapıldı ağrı acı daha az oluyormuş galiba şimdiden çok heyecanlıyım inşallah istediğim gibi olur

Arkadaşlar bir ay önce konu açmıştım uzun araştırmalarım ve muayene den sonra izmir de dr özgür SUNAY a kasım 8 ameliyat günü aldım şu an için damla silikon 350 cc 400 arası kas üstü plan yapıldı.Benim istediğimde damla idi 1.62 boy 57 kiloyum emzirdim meme dokun var dedi kas üstü planlama yapıldı ağrı acı daha az oluyormuş galiba şimdiden çok heyecanlıyım inşallah istediğim g

şimdiden geçmiş olsun. Bende 390 cc damla protez takıldı. Hangi şehirde hangi doktor yapacak ameliyatınızı. Fikrimi soracak olursanız memelerde sarkma yoksa doktorunuza beğendiğiniz meme görsellerini gösterin derim. Onlara bırakınca en doğalını yapıyorlar oda bizi mutlu etmiyor. Ben çokta mutlu değilim şahsen. mutlaka olmasını isteğiniz fotoğrafları atın mesaj olarak. yarın bir gün hakkınızı aramak zorunda kalırsanız elinizde olsun.

şimdiden geçmiş olsun. Bende 390 cc damla protez takıldı. Hangi şehirde hangi doktor yapacak ameliyatınızı. Fikrimi soracak olursanız memelerde sarkma yoksa doktorunuza beğendiğiniz meme görsellerini gösterin derim. Onlara bırakınca en doğalını yapıyorlar oda bizi mutlu etmiyor. Ben çokta mutlu değilim şahsen. mutlaka olmasını isteğiniz fotoğrafları atın mesaj olarak. yarın bir gün hakkınızı aramak zorunda kalırsanız elinizde olsun.
Neden mutlu değilsiniz büyüklüğünden mi
Bende de 325-350 var daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum

Tabi bikini fılan giyince çok daha doğal duruyor büyük olsaydı yapay görüntü olurdu ama kıyafetle destekli sütyen takmış görüntüsü var
Ben isterdim ki o görüntü çok daha güzel olsun

Neden mutlu değilsiniz büyüklüğünden mi
Bende de 325-350 var daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum

Tabi bikini fılan giyince çok daha doğal duruyor büyük olsaydı yapay görüntü olurdu ama kıyafetle destekli sütyen takmış görüntüsü var
Ben isterdim ki o görüntü çok daha güzel olsun
Hayır canım küçük duruyor. Destekli sütyen giymeye devam edeceğim görünüyor. 400 cc altı çok fark etmiyormuş Amelyat sonrası çok araştırdım. 1 yıl sonbra revizyon isticem max 450 cc olsun . bakalım hayırlısı.

Hayır canım küçük duruyor. Destekli sütyen giymeye devam edeceğim görünüyor. 400 cc altı çok fark etmiyormuş Amelyat sonrası çok araştırdım. 1 yıl sonbra revizyon isticem max 450 cc olsun . bakalım hayırlısı.
Bana da küçük geliyor destekli denedim rahat edemedim
Tekrar cesaret edersem bende değiştirecem bende 450 istiyorum:KK33:

Sizler de meme dokusu vardı sanırım nasıl 400 altı farketmiyor ??Ben de 280 CC damla var ve kesinlikle eskiden taktiğim double push up sütyenlere göre bile kıyafetle 2 kat büyük duruyor.Boyum 1.70 e yakın kilom da 60 küsür minyon da değilim ama ona rağmen eskisi ile asla mukayese edilemez.Fark etmemesi mümkün değil

Evet bazen belki daha büyük olabilirmiydi diye de düşünüyorum ama bu sefer herkes dışarıdan anlardı ameliyat olduğumu şimdi bile dikkatli olan biri anlar.Bu forumda vücudu almadığı için 400 ,300 altı taktıran veya taktırmak zorunda kalacaklar var ,meme dokusu olmayan birine 100 CC taksanız bile farkedecektir.

izmir de özgür sunay a yaptıracağım ben kendisine doğal ve çok büyük istemediğimi söyledim kendisi zaten vucut yapıma göre 350 400 arası deneyeceğim dedi zayıf ve mimyon tipliyim büyük olursa görüntüden korkuyorum 350 cc deneme yaptı hoş duruyor damla istiyorum sizin 390 takılmış neden beğenmiyorsunuz küçük mü

167 boy 58 kiloyum. üst dekolte boş duruyor. yuvarlak istedim yapmadı. senem dolsun bekliyorum. revizyon isticem.

167 boy 58 kiloyum. üst dekolte boş duruyor. yuvarlak istedim yapmadı. senem dolsun bekliyorum. revizyon isticem.
Kilo aynı sarkık mı duruyor iç çamaşırla duruşu nasıl Dr bana yuvarlak da olabilir dedi benim meme ucunun bi tanesi hafif aşağıda onu kaldırmak istiyorum dedi ama damla da olur dedi damlanın doğal görüntüsü hoşuma gidecek gibi geliyor

Damla protez örnek fotolarını görebileceğim bir yer varmı Dr sayfalarına bakıyorum ama doğru düzgün yok

Siz memnunmusunuz damladan görüntüden falan size kaç Cc takıldı
Yani benim.kas üstü ve tübüler di genelde damla kullanıyorlar bu profilde,benim asimetri vardı 280 e 295 CC oldu.Yuvarlak olsa çok yapay dururdu kas üstü ,kas altı bilemiyorum.tabi.Mesela biri sarkıktı dikleştirme olmadan toparlandı.Genelde yabancı site ve videolarda tear drop, gummy bear yada anatomic yazarsanız çıkıyor

X