- 24 Nisan 2015
- 102
- 88
- 13
- 36
Canim oncelikle erkek degilim ikincisi kimseye beni izle demiyorum kimsenin. Fotolari da istemedikleri surece bakmiyorum esim izin vermedi o yuzden foto yuklemiyorum fotolarimi yuklemem gerek yok gercekten yukseklikleri bile ayni gogsunun ayni duruumunda benimkiyle ama son 3 gundur chezbandi takiyorum. Biraz daha kastan ciktilar gibi kollarimin agrisi da azaldi tabiki tam kaldiramiyorum hala kollarimi yukari kaldirarak yatamiyorum yine cok sukur yeni oldugumda yan bile yatamiyodum. Simdi o sikintilarim gitti kac ay oldu senin olalievet canım benim kas altı oldu, teşekkür ederim. sen fotoğraf yüklememişsin ama
Diren sadece bir cubuk ameliyattan sonra doktorun istegine gore degisir takmak isterse takar istemezse takmaz onemli bisi degil sole anlatayim ameliyattan sonra olusabilecek kan toplanmasinin olmasini engelliyo sut sagma bobinine benziyo ameliyattan sonra kan akiyo icine 2 gun sonrada cikartiyolar. Acitan bisi degil yaniKızlar DİREN nedir? İnternete yazdım ama tam cevap gelmedi karşıma. Temmuzda ameliyat olmayı düşünen biri için kabul ediyorum, basit bir soru(
Kozlar smdi göğüs capimi olctum göğüs alti 80 göğüsle beraber 84 birde regl olmak uzereyim çok moralim bozuldu öyle minyon filanca değilim 170 boyun 59 kilom benim gerçekten acil ihtiyacim var(ameliyat olan arkadaşlar dizinde öncesinde bu kadar kucukmuydu bende acaba benim meme dokum varmi diye dusunuyodum bana yakin ölçülerde olan varmi arkadaşlar sanki içine silikon bile sigmaz gibi geliyor:))
Begenirim wallla hic şikayet etmem küçük diye benimde var diyim yeter:)benimde ole emzirdikten sonra özellikle yanlar bos tamamen ben çoktan karar verdimde Esim ikna olmuyo hemen olmama keşke evlenmeden önce dusunseydim diyorum simdi
Canım boyum 1,76, kilom 61. Memealtı 80cm, meme ile birlikte 83,5 cm.aynıyız canım. Temmuz'da oluyorum ben inşallah.Kozlar smdi göğüs capimi olctum göğüs alti 80 göğüsle beraber 84 birde regl olmak uzereyim çok moralim bozuldu öyle minyon filanca değilim 170 boyun 59 kilom benim gerçekten acil ihtiyacim var(ameliyat olan arkadaşlar dizinde öncesinde bu kadar kucukmuydu bende acaba benim meme dokum varmi diye dusunuyodum bana yakin ölçülerde olan varmi arkadaşlar sanki içine silikon bile sigmaz gibi geliyor:))
Silikonla emzirilebiliyor canım, hatta benim bi arkadaşım doğum yapmadan önce silikon taktırmıştı, 2 çocuk emzirdi.emzirdikten sonra daha da doğallaştılar, güzelleştiler diyordu.wallaa süt fışkırıyordu memelerindenCanim sende ,2. Bebeği düşünüyorsun degilmi eşini nasil kna ettin benimki 2.dem sonra ancak olabilir diyo simdi konusunu bile acmami istemiyor sence tekrar emzirirken sikinti olurmuş yani gerginlik acisindan hamileyken buyumuyoda emzirirken farketmisti 1-2 beden çok gergin olmazmi ?bende buna takiliyorum yada silikon sut ksnallarina baski yaparmi acaba cevremdede hic yok nu şekilde emziren
Canım Dümdüzüm ben de, oğlum kafasını koyduğunda "taaak" diye ses çıkıyorEwet canim ayniyiz kimsenin benim kadar küçük olmaz diyordum ne güzel sen belirlemissin ins sonucuda çok güzel olur ankarada olacaksın değilmi karar verdinmi
Canım Dr damla olur dedi, ben yuvarlak istediğimi söyleyince onun da uygun olacağını söyledi.ama açıkçası doktorum ne önerirse onu yaptırmakran yanayım artık .damla da yuvarlak da ikisi de muhteşem duruyor.damlanın üst kutbu daha doğal bi geçiş sağlarken , yuvarlağın üst kutbu daha dolgun.damlanın dönme riskinden bahsediliyor, ama Dr un becerisi bu riski ortadan kaldırıyor.ayrıca dönmesin diye yeni nesil damla protezlerin altlarında tırnakları var, iyice yerleşsin diye. Vücudumuza hangisi uygunsa onu takıyor doktor.doktor konusunda en zoruda bu aslında konuştunuzmu hiç yuvarlak damla ne düşünüyosun?
Canım aynı sıkıntıları ben de yaşadımbende oğlumu ilk emzirmeye çalıştığımda çok komikti ağrıdan hareket edemiyorum çocuğu memeye yerleştiirmeye çalışıyolar bi türlü gögsüme ulaşamıyo çok uğraşmıştık yatarak filan hiç emziremedim zaten o sesler bendede oluyo kemikliyim zaten sütyen takmasam tamamen düz 12-13 yaşındaki kızların bile daha büyük benden
canım erkeksin demedim ama bende seninkiler nasıl olmuş diye merak edip görmek istedim sadece, benim ay olmadı 3. haftadayım henüz, senin ne kadar oldu?Canim oncelikle erkek degilim ikincisi kimseye beni izle demiyorum kimsenin. Fotolari da istemedikleri surece bakmiyorum esim izin vermedi o yuzden foto yuklemiyorum fotolarimi yuklemem gerek yok gercekten yukseklikleri bile ayni gogsunun ayni duruumunda benimkiyle ama son 3 gundur chezbandi takiyorum. Biraz daha kastan ciktilar gibi kollarimin agrisi da azaldi tabiki tam kaldiramiyorum hala kollarimi yukari kaldirarak yatamiyorum yine cok sukur yeni oldugumda yan bile yatamiyodum. Simdi o sikintilarim gitti kac ay oldu senin olali
Canım ben de öyle düşünüyorum.bu hocamız çok kıymetli bi akademisyen.ama meme ameliyatını sürekli yapan , işi sadece estetik olan birini arıyorum bu yüzden .mesela Ferruh beye gittim, bakar bakmaz şu cc, şu şekil silikon , şu kesi yeri, sonrasında şu beden .... Tak tak sıraladı hemen .çünkü sürekli meme büyütme yapıyor.canım birebir tanımıyorum ama iyi bir doktor olduğunu biliyorum 7 sene önce tabi aycan beye olmuştum ben ameliyatımı oda çok iyiydi ama burun konusunda meme konusunda kendini geliştirmiş biri olmalı kesinlikle eğer içine sindiyse görüştüğün doktorlar sonucuda güzel olur bence arkadaşlarıma bi sorarım gene bilgi veririm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?