Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar yorumlarınızı bekliyorum şimdi çıkıyorum daha sonra yine gelcem off ya ne zor süreçmiş

Kizlar bnde simdiki hallerini yukledim guven olusmasi icin ilerde de daha guzellerini yukliycem amelyat olan lar beni izlerse ve yrum yaparsalar sevinirim kac cc gerekecegi hakkinda

Canim benim izliyorum baktim fotolarina cok guzel olmuslar kas alti yapildi sanirim. bide sana diren takmislar sanirim benimkine cok benziyo yukarda benimkiside soyunukken benimde buyuk duruyo ama kiyafetle kucuk duruyo.
Kızlar DİREN nedir? İnternete yazdım ama tam cevap gelmedi karşıma. Temmuzda ameliyat olmayı düşünen biri için kabul ediyorum, basit bir soru (

Canım beni de izlemeye alır mısın? Mesaj gönderemedim sana. Burdan yazıyorum. Fotoğraflarına ben de bakmak istiyorum. Doktorunu merak ediyorum. Bilgilerin vardır herhalde profilinde ? Teşekkürler :)

Kızlar DİREN nedir? İnternete yazdım ama tam cevap gelmedi karşıma. Temmuzda ameliyat olmayı düşünen biri için kabul ediyorum, basit bir soru (

Dren, çok yumuşak plastikten yapılmış ince hortum olup, ameliyat yerine değilde yakın bir yere ufak bir kesiyle takılır ve de
(İnternetten alıntıdır. ): Drenler ameliyattan sonra sıvı toplanmasını önlemek ve irini, kanı veya diğer mayileri akıtmak için kullanılır. Başka bir deyimle drenler istenmeyen sıvı toplanmalarını hem önlemek hem de tedavi etmek için kullanılırlar. Drenler profilaktik amaçla kullanıldığında steril bir karın içi boşluğuna konur. Böyle bir durumda bakterilerin drenin içinden karın boşluğuna girmesine engel olacak sıkı tedbirlerin alınması gerekir. Drenin dışarıda kalan kısmı aseptik şartlara tabi tutulmalı ve dren görevi biter bitmez çekilmelidir.

Merhaba
Ben yaptırma kararını vermekte çok zorlanıyorum. Aklıma sadece olabilecek kötü şeyler geliyo.. Yaptıranlar sizde böylemiydiniz?
Yaptırmadan evvel aklıma en ufak kötü bir şey gelmedi. Gerçekten istemiyorsunuz demek ki.. Gerçekten ihtiyacım olduğu ve deli gibi istediğim için hiçbir şey yoktu gözümde.. İlk gittiğim doktora da ameliyat oldum, hiçbir problem de yaşamadım.

Kizlarr ank da onerebileceginiz bi doktor var mi? Birkac ay sonra dugunum var ameliyat olmadan evlenmek istemiyorum (

Merhaba
Ben yaptırma kararını vermekte çok zorlanıyorum. Aklıma sadece olabilecek kötü şeyler geliyo.. Yaptıranlar sizde böylemiydiniz?
ben yaptırmayı çok istiyordum ama kötü düşünceler benimde çok vardı ya bi aksilik bişey olursa diye, ama risk almaya değiyor gerçekten, olumlu düşününce herşey iyiye gidiyor buna inan, kötü bir durum olma olasılığı cidden düşük, tabi iyi bir doktor ve iyi bir hastane seçmenin de bunda etkisi var.

Canım beni de izlemeye alır mısın? Mesaj gönderemedim sana. Burdan yazıyorum. Fotoğraflarına ben de bakmak istiyorum. Doktorunu merak ediyorum. Bilgilerin vardır herhalde profilinde ? Teşekkürler :)
Merhaba, resim yüklemeyen arkadaşları izlemeye almıyorum, sen şuanki halinle fotograf yüklersen sonrasında yardımcı oluruz tabiki.. baktım profline görünmüyor resim hiç.

ay ben de yıllardır olmak istiyordum forumu takip ediyorum ancak para biriktirmekle meşguldüm... para işini hallettim şimdi forumda fellik fellik doktor bakıyorum tecrübe okuyorum tekrardan :) aklımdaki doktorlara gidip muayene olacağım, inşallah hakkımda hayırlısı olur...

muayeneye gittiğim doktor seneler sonra bile olabilecekleri saydı ve bana çıkardığı kötü protezlerin resimlerini gösterdi. zaten çekiniyodum şimdi iyice korktum. bi dertten kurtulmak için başıma binbir dert almiyim dedim o an kendime.

Merhaba, resim yüklemeyen arkadaşları izlemeye almıyorum, sen şuanki halinle fotograf yüklersen sonrasında yardımcı oluruz tabiki.. baktım profline görünmüyor resim hiç.
HONEYYLOVE ve diğer kızlar, şu anki haliyle ilk albümümü oluşturdum göğüsle ilgili. İnşallah ameliyattan sonra da, son hallerini yükleyebilirim.
HONEYYLOVE izlemeni bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…