- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Bak için rahatlasın, buradaki kızlar harikatamam kızlar izlicem
Kızlar DİREN nedir? İnternete yazdım ama tam cevap gelmedi karşıma. Temmuzda ameliyat olmayı düşünen biri için kabul ediyorum, basit bir soruCanim benim izliyorum baktim fotolarina cok guzel olmuslar kas alti yapildi sanirim. bide sana diren takmislar sanirim benimkine cok benziyo yukarda benimkiside soyunukken benimde buyuk duruyo ama kiyafetle kucuk duruyo.
Canım beni de izlemeye alır mısın? Mesaj gönderemedim sana. Burdan yazıyorum. Fotoğraflarına ben de bakmak istiyorum. Doktorunu merak ediyorum. Bilgilerin vardır herhalde profilinde ? Teşekkürler :)kızlar 2 haftalık hallerini yükledim :) kıyafetsiz küçük gelmiyolar gözüme o kadar ama kıyafetle küçük duruyolar sanırım memenin yarısı yukarıda ve çok dik olduklarından sanırım değil mi?
Kızlar DİREN nedir? İnternete yazdım ama tam cevap gelmedi karşıma. Temmuzda ameliyat olmayı düşünen biri için kabul ediyorum, basit bir soru(
Yok canım olur mu öyle şey?!? Onlar ne hamileliğe ne de emZirmeye engel !!benim merak ettiğim hamileyken bu silikonları çıkartmak zorunda mıyız kızlar?
Yok canım olur mu öyle şey?!? Onlar ne hamileliğe ne de emZirmeye engel !!
Merhaba
Ben yaptırma kararını vermekte çok zorlanıyorum. Aklıma sadece olabilecek kötü şeyler geliyo.. Yaptıranlar sizde böylemiydiniz?
Yaptırmadan evvel aklıma en ufak kötü bir şey gelmedi. Gerçekten istemiyorsunuz demek ki.. Gerçekten ihtiyacım olduğu ve deli gibi istediğim için hiçbir şey yoktu gözümde.. İlk gittiğim doktora da ameliyat oldum, hiçbir problem de yaşamadım.Merhaba
Ben yaptırma kararını vermekte çok zorlanıyorum. Aklıma sadece olabilecek kötü şeyler geliyo.. Yaptıranlar sizde böylemiydiniz?
Canım beni de izler misin merak ettimtamam cnm sağol şimdi yapıyorum
ben yaptırmayı çok istiyordum ama kötü düşünceler benimde çok vardı ya bi aksilik bişey olursa diye, ama risk almaya değiyor gerçekten, olumlu düşününce herşey iyiye gidiyor buna inan, kötü bir durum olma olasılığı cidden düşük, tabi iyi bir doktor ve iyi bir hastane seçmenin de bunda etkisi var.Merhaba
Merhaba, resim yüklemeyen arkadaşları izlemeye almıyorum, sen şuanki halinle fotograf yüklersen sonrasında yardımcı oluruz tabiki.. baktım profline görünmüyor resim hiç.Canım beni de izlemeye alır mısın? Mesaj gönderemedim sana. Burdan yazıyorum. Fotoğraflarına ben de bakmak istiyorum. Doktorunu merak ediyorum. Bilgilerin vardır herhalde profilinde ? Teşekkürler :)
izledimCanım beni de izler misin merak ettim
HONEYYLOVE ve diğer kızlar, şu anki haliyle ilk albümümü oluşturdum göğüsle ilgili. İnşallah ameliyattan sonra da, son hallerini yükleyebilirim.Merhaba, resim yüklemeyen arkadaşları izlemeye almıyorum, sen şuanki halinle fotograf yüklersen sonrasında yardımcı oluruz tabiki.. baktım profline görünmüyor resim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?