Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Memede kesin rippling vardır demek icin ne kdr zaman gecmesi gerekiyor son bir kac gundur iki gogsumun arasindaki kisimlar yanlarda elime dalga dalga protez geliyor ve egilincede belli oluyor dr kontrole gittigimde sormustum elime filan gelmesini normal demisti simdide bu cikti yaa :(

Memede kesin rippling vardır demek icin ne kdr zaman gecmesi gerekiyor son bir kac gundur iki gogsumun arasindaki kisimlar yanlarda elime dalga dalga protez geliyor ve egilincede belli oluyor dr kontrole gittigimde sormustum elime filan gelmesini normal demisti simdide bu cikti yaa :KK43:
Canım bu konuda bi fikrim yok ama , şöyle fikir yürütebilirim: bizde meme dokusu hiç olmadığı için hissetmemiz ele gelmesi normaldir diye düşünüyorum.ayrıca, henüz yeni ameliyat olmuş sayılırsın, şu anda vücut ona karşı bi savunma geliştiriyor ve oluşturması gereken o kapsülü oluşturuyor( ki bu kapsül gerekli imiş)dahası protez yerleşiyor, aşağı inmeye çalışıyor ... Bence bu görüntü ve his ilk günler için normal... tabi Dr una tekrar danış , ben hiç bi tıbbi dayanağı olmadan sadece fikir yürütüyorum.gerçi ben KADINLAR KULÜBÜ MEME BÜYÜTME CERRAHISI ANA BİLŞM DALInda okuyorum sayılır ;)

Merhaba Arkadaşlar.. Benim de göğüs dokum yok denecek kadar az :( özellikle 1 aydır sık sık okuyorum yazdıklarınızı.. ben de ameliyat olmaya karar verdim.. Şuan için aklımda bir kaç doktor var.. Hala araştırma sürecindeyim..Fakat en yakın olan Zekeriya Bey gibi.. En kısa sürede görüşme için randevu almaya çalışacağım.. Ameliyat olan ve yakın zamanda olacak olan herkese geçmiş olsun diyorum :)

Merhaba Arkadaşlar.. Benim de göğüs dokum yok denecek kadar az :KK43: özellikle 1 aydır sık sık okuyorum yazdıklarınızı.. ben de ameliyat olmaya karar verdim.. Şuan için aklımda bir kaç doktor var.. Hala araştırma sürecindeyim..Fakat en yakın olan Zekeriya Bey gibi.. En kısa sürede görüşme için randevu almaya çalışacağım.. Ameliyat olan ve yakın zamanda olacak olan herkese geçmiş olsun diyorum :)
İnşallah en hayırlısı olur inşallah doğru Dr a karar verirsin canım.

Merhaba Arkadaşlar.. Benim de göğüs dokum yok denecek kadar az :KK43: özellikle 1 aydır sık sık okuyorum yazdıklarınızı.. ben de ameliyat olmaya karar verdim.. Şuan için aklımda bir kaç doktor var.. Hala araştırma sürecindeyim..Fakat en yakın olan Zekeriya Bey gibi.. En kısa sürede görüşme için randevu almaya çalışacağım.. Ameliyat olan ve yakın zamanda olacak olan herkese geçmiş olsun diyorum :)
Canım hayırlı olsun kararın ;)

srm , honeyyylove , stigmata1234 , nyc-girl , fairtale kızlar resim yükledim izlermisiniz beni sizi izlemeye aldım..henüz daha kimsenin ameliyatını görmüş değilim bu nedenle acaba memelerdeki görüntü normal mi diye düşünüp duruyorum :(

srm , honeyyylove , stigmata1234 , nyc-girl , fairtale kızlar resim yükledim izlermisiniz beni sizi izlemeye aldım..henüz daha kimsenin ameliyatını görmüş değilim bu nedenle acaba memelerdeki görüntü normal mi diye düşünüp duruyorum :KK43:
Canım beni de izle ki ben de göriiim :KK55:

Canım bu konuda bi fikrim yok ama , şöyle fikir yürütebilirim: bizde meme dokusu hiç olmadığı için hissetmemiz ele gelmesi normaldir diye düşünüyorum.ayrıca, henüz yeni ameliyat olmuş sayılırsın, şu anda vücut ona karşı bi savunma geliştiriyor ve oluşturması gereken o kapsülü oluşturuyor( ki bu kapsül gerekli imiş)dahası protez yerleşiyor, aşağı inmeye çalışıyor ... Bence bu görüntü ve his ilk günler için normal... tabi Dr una tekrar danış , ben hiç bi tıbbi dayanağı olmadan sadece fikir yürütüyorum.gerçi ben KADINLAR KULÜBÜ MEME BÜYÜTME CERRAHISI ANA BİLŞM DALInda okuyorum sayılır :KK66:
Ya evet senin gibi bende dusunuyorum ama evhamlanmadanda duramiyorum dr cuma gunu sormustum normal yerlesecek dedi tabi ama evt yaa dokusuz olmak zayif olmakta sorunmus yani

Back