Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Saol cnm insallah bi an once baslar biter de .baskasina da degistirtilmezki o .sanki bir ara regl doneminde ameliyat cok acilioluyor diye okumustum
Belki hassas olabilirsin evet canim dogru olabilir sen erteletme sansin yokmu bi kac gun ameliyati?

[QUOselam.kcan07, post: 40996463, member: 677473"]kızlar bi derdim var.amelıyata 6 gun kaldı ben ıse regl oldum olmak uzereyım.stresten gecıktı .iyice siştim.tam ameliyat gününe denk gelırse ıptal edılmelımı.hıc böyle bı sorun yasayan varmı.ya da fıkrı olan.vakıt buldukça foruma gırıp bıseyler soruyorum ne cvp varr ne ses.ıssız adayamı dustum ben yaa:KK43:([/QUOTE]
Cnm selam.ben gecen ay oldum ameliyat.ameliyattan bir gun sonra hasta oldum taburcu olacagim gün. Erken oldum birkac gun öyle denk geldi.ama ekstra bir agri olmadi yani.ama gogusler sismis olabilir cunku sag göğsüm inanilmaz sisti.bir de ustune ödem. Boyle yani sen bilirsin :)

Belki hassas olabilirsin evet canim dogru olabilir sen erteletme sansin yokmu bi kac gun ameliyati?
eşim kardeşim arkadaşım hepsı bu tarıhe gore ızın aldılar işten .kucuk cocugum olduğu ıcın hastane ve ev olarak ıkıye bölünecekler.ha bıde hal böyleyken dr ameliyattan on gun sonra yurt dışına çıkacak.en azından ılk on gun takıp edeyım senı gecıktırme amelıyatı dedı.yanı işimiz regl donemı ne kaldı sadece :(

[QUOselam.kcan07, post: 40996463, member: 677473"]kızlar bi derdim var.amelıyata 6 gun kaldı ben ıse regl oldum olmak uzereyım.stresten gecıktı .iyice siştim.tam ameliyat gününe denk gelırse ıptal edılmelımı.hıc böyle bı sorun yasayan varmı.ya da fıkrı olan.vakıt buldukça foruma gırıp bıseyler soruyorum ne cvp varr ne ses.ıssız adayamı dustum ben yaa:KK43:(
Cnm selam.ben gecen ay oldum ameliyat.ameliyattan bir gun sonra hasta oldum taburcu olacagim gün. Erken oldum birkac gun öyle denk geldi.ama ekstra bir agri olmadi yani.ama gogusler sismis olabilir cunku sag göğsüm inanilmaz sisti.bir de ustune ödem. Boyle yani sen bilirsin :)[/QUOTE]
evt canım ya sıstı cook.hemde ılk defa bu kadar sıstı normalde sısmez kafam hep ordaya psıkolojık hallettım olayı ınanamıyorum kendıme.son bes gun kaldı.ılk ıkı gunu evde olsa gerısıne razuyım ınmıs olur heralde.gecmıs olsun sanada.umarım dıledıgın gıbı olmuştur.

eşim kardeşim arkadaşım hepsı bu tarıhe gore ızın aldılar işten .kucuk cocugum olduğu ıcın hastane ve ev olarak ıkıye bölünecekler.ha bıde hal böyleyken dr ameliyattan on gun sonra yurt dışına çıkacak.en azından ılk on gun takıp edeyım senı gecıktırme amelıyatı dedı.yanı işimiz regl donemı ne kaldı sadece :KK43:
Bence hiç gerek yok bugün yarın oldum olacam diyorsun zaten meme şişecek ödem olacak regl agrısını hissetmezsin bile amelyata da regl olarak girebilirsin alttan bi amelyt değil yani kesinlikle erteleme olsun bitsin sıkıntı yaşamazsın bence ben zaten artık eskisi regl olacagım zaten minicik memelerim bile şişerdi hissederdim şuan silikonlu halleriyle pek hissetmiorm şişiomu diye

Bence hiç gerek yok bugün yarın oldum olacam diyorsun zaten meme şişecek ödem olacak regl agrısını hissetmezsin bile amelyata da regl olarak girebilirsin alttan bi amelyt değil yani kesinlikle erteleme olsun bitsin sıkıntı yaşamazsın bence ben zaten artık eskisi regl olacagım zaten minicik memelerim bile şişerdi hissederdim şuan silikonlu halleriyle pek hissetmiorm şişiomu diye
dımı ya .benım dıklestırme de olacak gogus ucu yukarı çıkacak baya .uçlar cok acılı suan ıslem görünce nasıl olur o kafamı karıştırdı

Saol cnm insallah bi an once baslar biter de .baskasina da degistirtilmezki o .sanki bir ara regl doneminde ameliyat cok acilioluyor diye okumustum

Canım benim de tam regl öncesine denk geldi. Hatta ameliyattan 1 gün sonra regl oldum. Ben de çok şişmiştim. Göğüslerim acıyordu. Doktorum sorun olmayacağını söyledi. Anestezi uzmanı normalden daha çok ağrım olacağını söyledi. Herşeyimi ayarladığımdan , doktorum da sorun olmayacağını söylediği için ameliyat oldum. Ameliyat sonrası belki bu döneme denk geldiğinden daha çok ağrım olmuştur ama ameliyatta ve iyileşme döneminde etkisini yaşamadım çok şükür. Sen de doktoruna danış bence, eğer onay veriyorsa olursun, hiç strese girme bu yüzden...

Canim bence zamana birwk biraz dert etme benim goguslerde sag buyuk sol kucuk sporcu sutyenle cok guzel duruyo normal sutyenle simdilik hos durmuyo doktoruma sordum odem dedi ama onlarda 6 aydan once sonuc alamazsin diyor gunler gecmiyo bende merakliyim ama yapacak bisey yok acelecilik yapiyorum:) bekliycez gorcek oncekine gore super bu acidan bak kendini rahatlat sonucta kimse aciptaorantisina bakmiyo:)

Canım ben böyleyim yani çok kafaya takıyorum herşeyi. Burdaki kızları okudum halbuki. Herkes 6 ay sonra asıl sonuç belli oluyor diyor işte ama kendime söz geçiremiyorum...Doğrusun kimse açığ da orantısına bakmıyor :D

dımı ya .benım dıklestırme de olacak gogus ucu yukarı çıkacak baya .uçlar cok acılı suan ıslem görünce nasıl olur o kafamı karıştırdı
Yani korkutmak gibi olmasın ama zaten amelyat acısı oluyo orda regl acısı bence hissedilmez olsada bi iki gün çekersin erteleemeye değmez o kadar program yapılmış hiç de stres olmaz

Canım ben böyleyim yani çok kafaya takıyorum herşeyi. Burdaki kızları okudum halbuki. Herkes 6 ay sonra asıl sonuç belli oluyor diyor işte ama kendime söz geçiremiyorum...Doğrusun kimse açığ da orantısına bakmıyor :KK70:
Evt dun ben birkac kisiye gostermek duruminda kaldim kimse aaa sol daha buyuk demedi bile onlarin amaci.silikonlu meme gormekti benimkide asimetriyi test etmekti ;)

Evt dun ben birkac kisiye gostermek duruminda kaldim kimse aaa sol daha buyuk demedi bile onlarin amaci.silikonlu meme gormekti benimkide asimetriyi test etmekti :KK66:

Canım ya silikonlu meme efsanesi diye bişey var. Ben de dün arkadaşıma gösterdim. Zaten bir kaç arkadaşım dışında kimseye söylemedim ameliyat olduğumu. Çok şaşırdı, ne kadar doğal duruyor gerçek meme gibi diyor. İnsanlar silikonlu meme diyince direk Pamela Anderson falan görcez zannediyorlar hala :) Arkadaşım sol daha büyük gibi ama şiş duruyor dedi. Bakalım çarşamba doktor ne diyecek...

Canım ya silikonlu meme efsanesi diye bişey var. Ben de dün arkadaşıma gösterdim. Zaten bir kaç arkadaşım dışında kimseye söylemedim ameliyat olduğumu. Çok şaşırdı, ne kadar doğal duruyor gerçek meme gibi diyor. İnsanlar silikonlu meme diyince direk Pamela Anderson falan görcez zannediyorlar hala :) Arkadaşım sol daha büyük gibi ama şiş duruyor dedi. Bakalım çarşamba doktor ne diyecek...
Normal dicektir bende.cuma sordum normal dedi inanmak zorundayiz takii 6 ay filan olana kdr insallah sonrada sorum kalmaz zaten

Hmm cevap geldi demek merak ettim yazdiklarini ?
Nasil olay yoktu senin gecmeyen agrin ve asimetrin icin ne dedi bunlar onemli seyler di sadece foto attim dememistin bana ya :KK34:
Hmm cevap geldi demek merak ettim yazdiklarini ?
Nasil olay yoktu senin gecmeyen agrin ve asimetrin icin ne dedi bunlar onemli seyler di sadece foto attim dememistin bana ya :KK34:
Evet herzaman ayni soru ayni cvp. Mucize alti ayi beklek. Bakalim şu bir ayda ne değişecek bende merak ettim. Hiç olmazsa ağri konusunda hakli çikti, ağrılarım bitti şükür. Asimetridede ne önereceğini biliyorum zaten üç aylik kontrolümde. O memeye dikleştirme önerdi çünkü. Baştan yağ enjekte edilebilir derken canli kontrolde dikleştirme dedi tek meme için. Ama bunlarin hepsini biliyorsun zaten, konumdada yazdım bu kontrolümdeki önerileri bişey değişmedi yani. Ama agrimda gidince yine mutlu olmaya başladım ve aşiri asimetrim olmasina rağmen yinede mutluyum. Günlük psikolojime bağlı oluyor. Bazen keşke böyle yapsamiydi diyorum bazense daha ne istiyosun istediğin şekilde oldun, buldunda bunuyorsun diyorum. Halimden bu aralar çok memnunum. Önemli olanda herkesin kendi mutlu olup mutlu hisetmesi. Inşallah sende bu kez mutlu olacak sonuç alirsin.

kızlar bi derdim var.amelıyata 6 gun kaldı ben ıse regl oldum olmak uzereyım.stresten gecıktı .iyice siştim.tam ameliyat gününe denk gelırse ıptal edılmelımı.hıc böyle bı sorun yasayan varmı.ya da fıkrı olan.vakıt buldukça foruma gırıp bıseyler soruyorum ne cvp varr ne ses.ıssız adayamı dustum ben yaa:KK43:(
Canım ben ameliyat olmadım ama, ameliyat öncesi, sırasında, sonrası regl olan bi kaç arkadaş var.bi sorun yaşamamışlar.ama benim Reglim bazen çok ağrılı olur, bu yüzden o döneme denk getirmem.

ikcan07 ikcan07 dikleştirmede olucakmış yanlış okumadıysam eğer..üç ay önce dikleştirme olmuş birisi olarak sana bir tavsiyem var..ölçü alınırken dr.a çok net birşekilde,göğüslerinin gerçek görüntüde olmadığını adet döneminden dolayı şiş olduğunu lütfen belirt ki,dikleştirme ölçüsünü ona göre alsın..bende adet dönemindeydim ve göğüslerimin çok şiş olduğunu ifade etmedim..tabi ölçüde o ayrıntıya göre alınmadı..şimdiki görüntüsü güzel ama bi tık daha meme ucu yukarıda olsaydı daha memnun olucaktım..eylül gibi karın germe düşünüyorum,ozaman biraz daha dikleştiricem inşallah.

Saol cnm.tibben regl
Canım benim de tam regl öncesine denk geldi. Hatta ameliyattan 1 gün sonra regl oldum. Ben de çok şişmiştim. Göğüslerim acıyordu. Doktorum sorun olmayacağını söyledi. Anestezi uzmanı normalden daha çok ağrım olacağını söyledi. Herşeyimi ayarladığımdan , doktorum da sorun olmayacağını söylediği için ameliyat oldum. Ameliyat sonrası belki bu döneme denk geldiğinden daha çok ağrım olmuştur ama ameliyatta ve iyileşme döneminde etkisini yaşamadım çok şükür. Sen de doktoruna danış bence, eğer onay veriyorsa olursun, hiç strese girme bu yüzden...
Saol cnm region tıbbın bi sakıncası yokmuş ameliyatlarda ancak zaten bi korku vardı buda eklenmesi iyiydi yapmak bişey yok yarın konuşmam doktora bakalim

ikcan07 ikcan07 dikleştirmede olucakmış yanlış okumadıysam eğer..üç ay önce dikleştirme olmuş birisi olarak sana bir tavsiyem var..ölçü alınırken dr.a çok net birşekilde,göğüslerinin gerçek görüntüde olmadığını adet döneminden dolayı şiş olduğunu lütfen belirt ki,dikleştirme ölçüsünü ona göre alsın..bende adet dönemindeydim ve göğüslerimin çok şiş olduğunu ifade etmedim..tabi ölçüde o ayrıntıya göre alınmadı..şimdiki görüntüsü güzel ama bi tık daha meme ucu yukarıda olsaydı daha memnun olucaktım..eylül gibi karın germe düşünüyorum,ozaman biraz daha dikleştiricem inşallah.
Saol arkadaşım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi iyi oldu söylediğin. Muayenede 13cm yukarı tasiyacagini söyledi bana da biraz fazla geldi sanki çizim yaparken detaylı anlatmasini isticem

Cnm ben bugun telefondan girdim foruma benim yazdıklarımı deistirio tel ayarlar karıştı yani. Reglin tıbbi engeli yokmuş dicektim ameliyatlarda :))))garip cümleler varsa hani :))

Back