Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sen doktorundan memnunmusun fiyat nedir lipo yla beraber ? gerci sonuç cok guzel ben de oyle istiyorum sen begeniomusun artik alismissindir senin bayagi oldu agrin fln kalmadi dimi
Biz esmeraldam la ayni doktora ameliyat olduk canim bencede icine sinen bir doktor sart

koymak istiyorum ama yorumların birinde bir arkadaş site görevlisi erkek diye eşim görünmesini istemiyor diye ekleyemiyorum demiş eğer öyleyse benim de ciddi bir sorun bu

yok hayır öyle çok karamsar biri değilim . sadece çok zor bir hayat ve hala büyük bir mutsuzluk söz ettiğim bunlar kolay değil. hiç olmazsa bedenimi beğenmek bedenimle barışık olmak istiyorum

Kızlar rica etsem bi bakabilir misin bir foto ekledim de o gorunuyor mu acaba. tedirgin oldum şimdi

Biz esmeraldam la ayni doktora ameliyat olduk canim bencede icine sinen bir doktor sart
Evt benim burdaki doktor hic guven vermedi rdv larimi aldim ama icim rahat degil esteword ve hasan findik benim aklimdaki iki yerdi aslinda ama sen tavsiye etmem diyince anliyamadim sen nie oyle dedin memnun degilmisin tekrar dan diklestirmeyi yine onunlami olucaksin

Cnm Esteworld de çok dr. var. Istediğin dr.u seçebiliyorsun. Kamran hoca çok ilgili ve gerçekten çok iyi bir insan ve bana göre başarili. Ben kendisini çok sevdim. Ama herkesin beklentisi ve dr. anlayişi farkli oluyor. Ama Bülent bey var birde Esteworld den. asil94 ve en son Honeyyylove kendisinde amelyat oldu. Çok beğendiğim neticeler!!! Sadece memede fiyatlarida çok abarti değil. Ama aklini kesinlikle çelmek istemem. Iyi araştir derim.

Evet memmunum diyemem cunku bana istemedigim bir buyuklukte protez koydu ve ona ragmen memelerin hala sarkik onun icin haziranda diklestirme olacagim
Ve esteworld kardesimlede sasirtmadi beni yanlis bilgiler yanlis hava alani oyel degismeler vs... Yani ugrasmak zor ve doktor gelipte sormaz seni nasilsin diye sen yazana kadar
Mesela esmeraldam kac hafta once ona yazmis ama hala cevap yok yani ameliyat oldu bitti olamamali onun icin tavsiye etmiyorum
Hasan findiga gelince ben gozumle kotu sonuc gormedim sadece soyletiler var kulagima gelen ama suda var ben hasan findigi ilgisiz buldum bir kere telefona gelmedi konusmadi dusundum ve dedimki ameluyat oncesi gelmiyosa telefona amleiyat sonrasi sorun olursa ne olur acaba diye ...
Sen iyice arastir canim burda bir cok kisi konu acmis doktorlarindan memmun kalan kalmayan iyi bak ve tavsiyeleri bi kenara al sen once kendi icine sinen bi doktor listesi yap gorus hani bir kere olsun tam olsun dimi
Benim gibi sonra revizyon diye aglarsin sonra ...
Evet diklestirmemi ayni doktor yapacak reviziyon sayildigi icin lipoyla beraber insallah iyi olur bu sefer

kızlar bi derdim var.amelıyata 6 gun kaldı ben ıse regl oldum olmak uzereyım.stresten gecıktı .iyice siştim.tam ameliyat gününe denk gelırse ıptal edılmelımı.hıc böyle bı sorun yasayan varmı.ya da fıkrı olan.vakıt buldukça foruma gırıp bıseyler soruyorum ne cvp varr ne ses.ıssız adayamı dustum ben yaa(

Canim hic dert etme reglini benim arkadasim da regl doneminde ameliyat oldu sorun yasamadi sadece kalkip pes degistirmek basta zor olur belki sana ilk gunler

Evet ben dr.a son durumumu yollamıştım cvp uzun zaman gelmedi ama sonra özür dileyerek dönüş yaptı, cevap verecektim ama unutmuşum dedi. Zaten olayda yoktu son halimin fotosunu yollamıştım. Ben kendisinden herzaman hemen cvp almiştim zaten hep ilgiliydi. Hiç sallamadi beni. Ama mesela Alpaslan bey birkere bile durumumu sormadi. Ilthaplanmami bildirmiştim, hiç merak edipte sormadi iyileşme oldumu diye. Ben buna ilgisizlik derim. Haaa evet Esteworld bi kurum ve asistanlarini bende sevmedim. Uzakta olunca zor. Bazi zaman günlerce cvp alamiyordum ama kamran bey için böyle bişey diyemem. Hatta kontrolüm için gittiğimde mesaisi bitmesine rağmen sabirla benim gelmemi bekledi ve kesinlikle bozuk atmadi beklettim diye.

Hmm cevap geldi demek merak ettim yazdiklarini ?
Nasil olay yoktu senin gecmeyen agrin ve asimetrin icin ne dedi bunlar onemli seyler di sadece foto attim dememistin bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…