Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

M melike1990 sen fransada amelyat olmicakmiydin? Kararinimi değiştirdin?
Hayir cnm kararimi degistirmedim ikinci rdv var doktorla 6inci ayin 22 sinde normalde amelyat tarihi vercek ve gerek en tahlilleri yazicak ama izine gidecegim icin amelyat 9uncu aya kalio ve benim hala icime sinmedi doktorum diorum acaba turkiyedemi iyi bi doktora gorunsem izindeyken ve olursa amelyat olsam ama olmaz galiba cok zor zaten esim de istemio pek tatil de bide senin agrilarinla ugrasamam dio yapacak bi sey yok girdik bidefa bu yola artik icime s'insère sinmesede burda olucak sanirim

Merhaba, gerçekten düşünüyor musun, boyun ölçülerin ne anlamamız ve güven oluşması için şuanki halinle albüm oluşturursan burdaki arkadaşlar da seni o zaman izleyip yardımcı olacaklardır bende dahil, yeniler için sistem böyle işliyor:)
Burda da oryantasyona gireceğimi düşünmemiştim :KK48: Gerçekten düşünüyorum. boy kilo 165 59. az minyon sayılırım yani :KK49:beden ölçüm de alt 76 üst 86.Anlayacağın 75 takanlardanım :oops:

Hayir cnm kararimi degistirmedim ikinci rdv var doktorla 6inci ayin 22 sinde normalde amelyat tarihi vercek ve gerek en tahlilleri yazicak ama izine gidecegim icin amelyat 9uncu aya kalio ve benim hala icime sinmedi doktorum diorum acaba turkiyedemi iyi bi doktora gorunsem izindeyken ve olursa amelyat olsam ama olmaz galiba cok zor zaten esim de istemio pek tatil de bide senin agrilarinla ugrasamam dio yapacak bi sey yok girdik bidefa bu yola artik icime s'insère sinmesede burda olucak sanirim
Içine sinmiyorsa sineni tercih etmeni tavsiye ederim, sonraki pişmanlik fayda etmez. Iyi bi dr. bulup tatilinin sonuna denk getirebilirsin. Ben amelyatimin 5. günü geri dönmüştüm, birde sadece meme değil lipoda olmuştum. Olmaz diye bişey yok. TR de dr.lar daha tecrübeli bana soracak olursan.

Canim Tesekkur ederim.Henuz dogal meme goruntusunu almadi.Ama ben bu goruntuyu seviyorum.Doktor oyna surekli asagi daha cabuk iner dedi inan ben onu bile yapmiyorum.Oynamasam da zamanla inicekler zaten kalabildigi kadar kalsinlar boyle havada:KK48:bu arada hepinize hayirli kandiller kizlar
Canım ben de kutluyorum bu güzel günü, bol bol dua edelim ;)

before and after fotosu gercek üyelerden görmemiz nasil mümkün kizlar :/

Içine sinmiyorsa sineni tercih etmeni tavsiye ederim, sonraki pişmanlik fayda etmez. Iyi bi dr. bulup tatilinin sonuna denk getirebilirsin. Ben amelyatimin 5. günü geri dönmüştüm, birde sadece meme değil lipoda olmuştum. Olmaz diye bişey yok. TR de dr.lar daha tecrübeli bana soracak olursan.

Sen doktorundan memnunmusun fiyat nedir lipo yla beraber ? gerci sonuç cok guzel ben de oyle istiyorum sen begeniomusun artik alismissindir senin bayagi oldu agrin fln kalmadi dimi

Kızlar doktorum bana başta bu göğüsleri aşağı indirmek için olan banttan vermemişti, sordum gelin verelim dedi, dün aldım ameliyatımın 11. gününde ilk kez taktım dün akşam ama 2 saat dayanabildim, göğüslerimde acayip ağrı yaptı, yatakta hareket ettiğmde bile canım acımaya başladı çok, dayanamadım çıkardım öyle uyudum, hatta sabah bu saat oldu hala ağrım var, bantı takana kdr agrım sızım kalmamştı. Neden böyle oldu acaba:KK43: Aşağı insinler diye takmak da istiyorum bi yandan, napmalıyım bilemedm:cry:
Bn onu hic takmadm bile bence gerek yok zaten iniyorlar sadece surec uzuyo doktorumda ole dusunuyor sanirim:)

Sen doktorundan memnunmusun fiyat nedir lipo yla beraber ? gerci sonuç cok guzel ben de oyle istiyorum sen begeniomusun artik alismissindir senin bayagi oldu agrin fln kalmadi dimi
Ağrım sağ göğsümde çok uzun sürdü sanırım kafes bozukluğundan. Ama şükür 2-3 haftadır birkere bile ağrım olmadı, artık iyiyim, inşallah birdahada olmaz çünkü ağrılı nekahat zamani kimse geçirmek istemez ve evet memnunum. Beklentim bukadar değildi bu yüzden memnun kaldım sanirim, benim boş memeleri belki dikleştirmesiz düzeltmek zor olurdu diye düşünmüştüm ama bana göre güzel oldu.
Fiyatları çok yüksekti bence ama pazarlik şart!!

Canım benim moralim çok bozuk. İki göğüs arasında büyüklük farkı olduğunu düşünüyorum. Akşam fotoğraf yükleyip burda güvendiğim arkadaşlardan bakmalarını isteyeceğim. Annemle kardeşim abarttığımı düşünüyor. Bakalım arkadaşlar ne diyecek..Çarşamba günü de randevum var doktoruma da söyleyeceğim. Ödem mi bu yoksa gerçekten büyüklük farkı mı var :KK43: Hayır anlamıyorum ki benim iki göğüs aynıydı, aynı boyut konudu ikisine de, bu sol taraf niye böyle büyük sağ küçük :KK43:( Gece uyuyamadım düşünmekten...
Canim bence zamana birwk biraz dert etme benim goguslerde sag buyuk sol kucuk sporcu sutyenle cok guzel duruyo normal sutyenle simdilik hos durmuyo doktoruma sordum odem dedi ama onlarda 6 aydan once sonuc alamazsin diyor gunler gecmiyo bende merakliyim ama yapacak bisey yok acelecilik yapiyorum:) bekliycez gorcek oncekine gore super bu acidan bak kendini rahatlat sonucta kimse aciptaorantisina bakmiyo:)

ewet canım bende bu kadar dertli kadın olduğunu bilmiyordum yani ben hep istiyordum ama cesaret edemiyorum yakın çevremde ne gerek var onun için ameliyat olunur mu diyorlardı bende birsey demiyor dum ama şimdi kesin kararlıyım :KK70:
Evet canim hic dert etme bizim elimzide olan bisi yok simdi. Ok mutluyum silikon yaptirdim diye hic gocunmuyorum hatta guru duyuyorum dusun simdide diyolar yapay olduktan sonra falan diye hepsini susturuyorum. Karari verecek olan sensin agrilar fazla oluyo ama cesaretini topla kendini hazir hissettiginde ol. Ben mutluyum ve rahatim gun gectikce daha ii oluyorum aynadan kendimi alamiyorum buyuk bir degisim meme deyip gecmemeli bence en onemli faktor kadinsan...

Ben de artık utanıyorum. Bunca yıl da hep içime atmışım meğer :KK1:sen ne güzel evlisin çocukların da var :KK61:bende o da yok. herşey canıma tak edince en azından kendimi iyi hissedeyim diyorum.hayatımın başka da bir anlamı yok zaten :KK43:
Bence herseyden once karamsarligini atmalisin herkesin yasayacagi bir kader vardir en basta tabiki bu senin psikolojini duzeltmene yardimci olur herkes hayatin belli karelerinde birseyler yasar bize dusen bunlari sabirla asmak 2002 yilindan 2011 yilina kadar cekmedigim kalmadi babam iflas etti herseyimi kaybettik yokluk sonra babam vefat etti istedigim gibi bir yasam suremedim ama hersey sabirla geciyo belkide 27 yillik hayatimi sorarsan sadece su son 6 aydir cok mutluyum beklersen meyvesini yeersin ok canim:)
ewet canım bende bu kadar dertli kadın olduğunu bilmiyordum yani ben hep istiyordum ama cesaret edemiyorum yakın çevremde ne gerek var onun için ameliyat olunur mu diyorlardı bende birsey demiyor dum ama şimdi kesin kararlıyım :KK70:

Burda da oryantasyona gireceğimi düşünmemiştim :KK48: Gerçekten düşünüyorum. boy kilo 165 59. az minyon sayılırım yani :KK49:beden ölçüm de alt 76 üst 86.Anlayacağın 75 takanlardanım :oops:
Bende burda arkadaşların fotoğraflarını görmek istediğimde aynı cevapları aldım merak etme:) önce şuan ki halinin fotoğrafını yüklüyorsun, gizlilik ayarlarını sadece izlediklerim yap ki sadece izlediğin insanlar fotograflarını görebilsin, izlediğin arkadaşlar fotografın oldugunu gördüklerinde zaten seni izleyeceklerdir, kimse yüzünü koymuyor sadece göğüs bölgeni çekip koyman yeterli canım.

• Beğen
Reactions: srm
Evet canim hic dert etme bizim elimzide olan bisi yok simdi. Ok mutluyum silikon yaptirdim diye hic gocunmuyorum hatta guru duyuyorum dusun simdide diyolar yapay olduktan sonra falan diye hepsini susturuyorum. Karari verecek olan sensin agrilar fazla oluyo ama cesaretini topla kendini hazir hissettiginde ol. Ben mutluyum ve rahatim gun gectikce daha ii oluyorum aynadan kendimi alamiyorum buyuk bir degisim meme deyip gecmemeli bence en onemli faktor kadinsan...
Suan ameliyat korkusu hiç yok bende ben sonuca odakliyim nasıl olcaklar diye ve burda yaptiranlarin çoğunu beğendim gayet ii ler ole yapay durma falan da yok sarkmis göğüs yok inş benim de ole olur :D

canım ben seni zaten izliyordum sen izlemediğin için bırakmıştım, ayrıca fotoğraf yok ki fotoğraf bölümün boş, izledim göremedm seni :/
Hmm demek foto yok diye izlemedim canım :D ya bi ara kopuyorum burdan işlerden dolayi sonra girdiğimde acaba bu kimdi diyorum ondan kafam karışıyor :-)

Back