Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtesem olmus canim bayildim dekolteneKiZlar gunaydin.3.hafta resimlerimi yukledim bakabilirsiniz.Bu arada ozelden mesaj yazan arkadaslar resim yuklemeyen kimseye albumlerimi gostermiyorum uzgunum.
Canım fikrine saygı duyyorum resim yüklememe gelince site sahibi erkekse resimleri görücektir artı eşim izin vermiyr seraparis arkadaşım vatsaptan attım gördü ve sagolsun olmam.konusunda çok yardımcı oldu sonsuz teşekkürler arkadaşıma..KiZlar gunaydin.3.hafta resimlerimi yukledim bakabilirsiniz.Bu arada ozelden mesaj yazan arkadaslar resim yuklemeyen kimseye albumlerimi gostermiyorum uzgunum.
Dokum az var canım foto var bak bi istersen yani süt de sıkıntı yok diyolar da ben sonra sarkma olur mu acaba diyorum yani silikon var ama yine deforme olur mu onu merak ediyorumDoku varmi dumduzmu bence cocugunu dogur hic riske atma cunku sut bezeleri genisliyo ben 2 cocuk emzirdim buyu.edi ama etrafimda olmayanlar emzirdi onlarin buyudu bekle cocuk yap ondan sonra dusjn derim.
Canım ben eskiyim kız olduğumu kanıtladım ve foto da var bütün aşamaları geçtim yani beni de izlermisinMerhaba, gerçekten düşünüyor musun, boyun ölçülerin ne anlamamız ve güven oluşması için şuanki halinle albüm oluşturursan burdaki arkadaşlar da seni o zaman izleyip yardımcı olacaklardır bende dahil, yeniler için sistem böyle işliyor:)
Canım beni de izler misinCanim Tesekkur ederim.Henuz dogal meme goruntusunu almadi.Ama ben bu goruntuyu seviyorum.Doktor oyna surekli asagi daha cabuk iner dedi inan ben onu bile yapmiyorum.Oynamasam da zamanla inicekler zaten kalabildigi kadar kalsinlar boyle havadabu arada hepinize hayirli kandiller kizlar
Canim silikondan sonra sarkma gibi bi olasiligin olabilecegini dusunmuyorum dokun az varsa yani ele geliyorsa fotgraflarini goremedim dual plan yapiyolar iilesmen ve ameliyatin dsha kolay oluyomus gogusun altindan 4 4.5 fm kesikle kas altibyapilirsa sut bezeleriN hic bir sekilde zarar gormuyo yani sarkmada olmaz ama cocuk dusunuyosan yap 2 3 yasina gelsin ondan sonra bi dusun hem fiyatlar daha duser cunku ragbet cok fazla ben ankarada oturuyorum dusun sadece benim hastanede 100 bin kadin gogus yaptirmis ben bu kadar yaygin oldugunu olana kadar bilmiyodum doktorlar icin cok basit bir ameliyat zaten silikonu deriniN alabildgi kadar yapiolar sut olsa sonradan inse bile icinde bir top var dusun yag bezesi degil icin rahat olsunDokum az var canım foto var bak bi istersen yani süt de sıkıntı yok diyolar da ben sonra sarkma olur mu acaba diyorum yani silikon var ama yine deforme olur mu onu merak ediyorum
ewet canım bende bu kadar dertli kadın olduğunu bilmiyordum yani ben hep istiyordum ama cesaret edemiyorum yakın çevremde ne gerek var onun için ameliyat olunur mu diyorlardı bende birsey demiyor dum ama şimdi kesin kararlıyımCanim silikondan sonra sarkma gibi bi olasiligin olabilecegini dusunmuyorum dokun az varsa yani ele geliyorsa fotgraflarini goremedim dual plan yapiyolar iilesmen ve ameliyatin dsha kolay oluyomus gogusun altindan 4 4.5 fm kesikle kas altibyapilirsa sut bezeleriN hic bir sekilde zarar gormuyo yani sarkmada olmaz ama cocuk dusunuyosan yap 2 3 yasina gelsin ondan sonra bi dusun hem fiyatlar daha duser cunku ragbet cok fazla ben ankarada oturuyorum dusun sadece benim hastanede 100 bin kadin gogus yaptirmis ben bu kadar yaygin oldugunu olana kadar bilmiyodum doktorlar icin cok basit bir ameliyat zaten silikonu deriniN alabildgi kadar yapiolar sut olsa sonradan inse bile icinde bir top var dusun yag bezesi degil icin rahat olsun
foto görmen için izlemen gerek canım açık değil çünküewet canım bende bu kadar dertli kadın olduğunu bilmiyordum yani ben hep istiyordum ama cesaret edemiyorum yakın çevremde ne gerek var onun için ameliyat olunur mu diyorlardı bende birsey demiyor dum ama şimdi kesin kararlıyım![]()
Canim benim sende saol cogu kisinin esleri boyle bir seyi kabul etmiyor ben saygi duyuyorum ama site sahibi erkek tamam da onemli bisey olmadikca sikayet yada baska birinin fotosu gibi bisey olmadikca site sahibi resimlerimize bakmiyor icin rahat olsunCanım fikrine saygı duyyorum resim yüklememe gelince site sahibi erkekse resimleri görücektir artı eşim izin vermiyr seraparis arkadaşım vatsaptan attım gördü ve sagolsun olmam.konusunda çok yardımcı oldu sonsuz teşekkürler arkadaşıma..
Evet bende kandilinizi kutluyorumBende tüm.arkadaşlarımın kandilini kutlarım sizleri seviyorum iyiki tanımışım![]()
9 gün kaldı kızlar ameliyatıma var mı tavsiyeleriniz ? :) :)
M melike1990 sen fransada amelyat olmicakmiydin? Kararinimi değiştirdin?Kizlar dr sıdıka kurul taniyan varmi aranizda ona amelyat olan varmi acaba
Bende istambul da iyi bi doktor ariyorum isim verirseniz sevinirim
Bende o amelyat önlüğüyle girdim onunla taburcu olana kadar kaldım. Erstesi gün kiyafetlerimi giyip taburcu olmuştum. Pijama giyinmeye fırsat olmamıştı.Kesinlikle yanına şal al aemliyattan cıktıktan sonra titrersin kollarını açmaya korkuyosun bişey giyinmek için. Yani bende öyle olmuştu :) önden düğmeli pijama almıştım yanıma onu bile giyemedim
Ben de artık utanıyorum. Bunca yıl da hep içime atmışım meğerBen su anda dimdik yuruyorum cok sukur iki cocuk annesiyim hic kimse inanmiyodu minyonum birde milletincenesi aa hic yokmus biraz benden alsan diye esime guzel gorunmek ciplakken kendimi kadin gjbi hissetmek istedigimden gozumu kapttim ve olcam dedim cok fazla arastirmadim izzlemedim videolari ilk zmaanlar cok zor gecti ama simdi cok mutluyum.