Daha yeniyse normal bence, ben de ilk zamanlar kenarlarına bastırınca hissediyordum artık kalmadı o.. Sanırım zamanla vücutla bütünleşiyor. Yararlı kapsül oluşumu da etkili oluyor.
Erken dönemde asimetriler çok normal, 6 ay dolmadan hiçbir asimetrik görüntü moralinizi bozmasın.İnşallah benimki de öyle olur. çünkü elim sürekli oraya gitmeye başladı. Daha bugün bu kadar farkettim aslında. Bir de benim iki göğsüm arasında büyüklük farkı var. Bugün kardeşime uzaktan fotografımı çektirdim. Fotografta da daha çok farkettim. Bu durumda zamanla düzelir mi?
Erken dönemde asimetriler çok normal, 6 ay dolmadan hiçbir asimetrik görüntü moralinizi bozmasın.
Dediğim gibi üzülmeye değmez, ben kendimi çok üzdüm zamanında ordan biliyorum. Hepsi geçti gitti, şimdi çok memnunum memelerimden..Canım çok teşekkür ederim yanıtın için. En ufak şey beni telaşlandırıyor. 6 ay sonra Türkiye'de olmayacağım. Kontrollerimi kaçıracağım. Bu durum da kafama takılıyor. Bugün moralim çok bozuk. Küçüldüler sanki, ikisi birbirinden farklı vs. herşeyi kafama taktım. İyi ki burası var da benimle aynı şeyleri yaşayan insanlardan bilgi alabiliyorum...
O ses gelme olayı ödemden kaynaklı olabilir.kızlar bahsettiğiniz durum bende de var.cuma günü tam 4 hafta olacak yuvarlak protez.tam dikişlerin bulunduğu yerde alt kısımlarda protezi hissediyorum.bastırınca sanki ses geliyor protez oturmamış gibi.ben de bunu erken dönem olmasına bağlıyorum.bu durumu doktora soracak olanlar olursa burda paylaşırmısınız..hala üst taraflarım rahatlamadı ya.üzerimdeki ağırlığı bir atsam
teşk ederim arkadaşım yardımın için.biz en ufak bir şeyde telaşlanıyoruz..bizim de bir altı ayda dolsada rahatlasak :)O ses gelme olayı ödemden kaynaklı olabilir.
Daha yeniyse normal bence, ben de ilk zamanlar kenarlarına bastırınca hissediyordum artık kalmadı o.. Sanırım zamanla vücutla bütünleşiyor. Yararlı kapsül oluşumu da etkili oluyor.
Ay guluyorum yaa valla bende de var daha eski yaptiran arkadaslardada olmus zamanla duzelmis yani hepimiz yasiyoruz ama pimpiriklik yapiyoruz bende suan simetriye takmis durumdayim suanki takintim o benimde elime gelmesinden cokİnşallah benimki de öyle olur. çünkü elim sürekli oraya gitmeye başladı. Daha bugün bu kadar farkettim aslında. Bir de benim iki göğsüm arasında büyüklük farkı var. Bugün kardeşime uzaktan fotografımı çektirdim. Fotografta da daha çok farkettim. Bu durumda zamanla düzelir mi?
kızlar bahsettiğiniz durum bende de var.cuma günü tam 4 hafta olacak yuvarlak protez.tam dikişlerin bulunduğu yerde alt kısımlarda protezi hissediyorum.bastırınca sanki ses geliyor protez oturmamış gibi.ben de bunu erken dönem olmasına bağlıyorum.bu durumu doktora soracak olanlar olursa burda paylaşırmısınız..hala üst taraflarım rahatlamadı ya.üzerimdeki ağırlığı bir atsam
beni de izler misinArkadaşlar resim yukledim:)
canım beni de izler misinKizlar merhaba. Bi suredir giremiyordum foruma ozlemisim valla :)) cok yogundum sakinlestim biraz olsun. Tam gaz buradayim.
BU arada yeni ameliyat olanlara gecmis olsun diyorum. Benim 1 bucuk ay kadar oldu ve hic agrim kalmadi. Darisi basiniza. Biraz sabir...
Doku varmi dumduzmu bence cocugunu dogur hic riske atma cunku sut bezeleri genisliyo ben 2 cocuk emzirdim buyu.edi ama etrafimda olmayanlar emzirdi onlarin buyudu bekle cocuk yap ondan sonra dusjn derim.TaMAM canım daha önümde 2 3 ay olduğu için biraz rahatım temmuz gibi giderim muayeneye falan dr ler in yanına artık hangisine karar veririm bilmiyorum onlarda olanların sonucunu gormedigim için merak ediyorum bi de birsey daha sorcam benim şimdi çocuğum tok ya bir iki yıla düşünüyorum acaba olduktan sonra mı yapsam yani şimdi yaptırsam emzirmeden dolayi sarkar mi acaba bide onla ugrasmim
Aynen canim benimkide ole senin aynindan oldum kas altina koyduklari icin hissedersin normal yerinden cikmasi biraz zaman alacak o yuzden sabretmek gerekiyo biraz da cok sert 6 ayda tam yumusuyormus fakat tabiki normal gogus yumusakliginda olmuyomus silikonu hissediyorum su an ama ilerde bunu hissetmeyecemmisiz benim ameliyat olali 1bucuk aya yaklasti bekliycem gun gectikce daha ii anlatmaya calisacagim zoru basardik su anda kolaya dogru ilerleyecegiz bakalim.Kızlar damla protezlilere soruyorum. Sanki protezin üst taraflarını hissediyorum yani elimle yokladığımda şekli elime geliyor sanki. Kenarlarını elimle hissediyorum. Anlatamıyorum ya. Mesala yanları altı üstü falan hiç hissetmiyorum ama üste kısımlarına dokunduğumda hissediyorum. Bende hiç göğüs dokusu yoktu, tahta gibiydim, ödem indikçe ondan mı böyle hissediyorum acaba?
Ben su anda dimdik yuruyorum cok sukur iki cocuk annesiyim hic kimse inanmiyodu minyonum birde milletincenesi aa hic yokmus biraz benden alsan diye esime guzel gorunmek ciplakken kendimi kadin gjbi hissetmek istedigimden gozumu kapttim ve olcam dedim cok fazla arastirmadim izzlemedim videolari ilk zmaanlar cok zor gecti ama simdi cok mutluyum.kızlar kaç zamandır araştırıyorum . ben de yaptırmak istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorumnasıl karar verdiniz ? ben de göğsümü gere gere yürümek istiyorum ne giysem üstüm zayıf duruyor ve bundan çok çok sıkıldım
Tatlımm çok teşekkür ederim. Sorayım ona dacanım Oğuz kılıç a denizz yaptirmisti istersen görüş
Aynen canim benimkide ole senin aynindan oldum kas altina koyduklari icin hissedersin normal yerinden cikmasi biraz zaman alacak o yuzden sabretmek gerekiyo biraz da cok sert 6 ayda tam yumusuyormus fakat tabiki normal gogus yumusakliginda olmuyomus silikonu hissediyorum su an ama ilerde bunu hissetmeyecemmisiz benim ameliyat olali 1bucuk aya yaklasti bekliycem gun gectikce daha ii anlatmaya calisacagim zoru basardik su anda kolaya dogru ilerleyecegiz bakalim.
Merhaba, gerçekten düşünüyor musun, boyun ölçülerin ne anlamamız ve güven oluşması için şuanki halinle albüm oluşturursan burdaki arkadaşlar da seni o zaman izleyip yardımcı olacaklardır bende dahil, yeniler için sistem böyle işliyor:)beni de izler misin
ben de çalışıyorum, iş çıkışları da kursa gidiyorum hafta içi vaktim olmuyor o yüzden.A evt ben bayan kuaförüyüm salı gğnleri kapalıyım bu salı buluşalım bakırköyde olurmu sana özelden telefonumu yazayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?