Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Daha yeniyse normal bence, ben de ilk zamanlar kenarlarına bastırınca hissediyordum artık kalmadı o.. Sanırım zamanla vücutla bütünleşiyor. Yararlı kapsül oluşumu da etkili oluyor.

İnşallah benimki de öyle olur. çünkü elim sürekli oraya gitmeye başladı. Daha bugün bu kadar farkettim aslında. Bir de benim iki göğsüm arasında büyüklük farkı var. Bugün kardeşime uzaktan fotografımı çektirdim. Fotografta da daha çok farkettim. Bu durumda zamanla düzelir mi?

Erken dönemde asimetriler çok normal, 6 ay dolmadan hiçbir asimetrik görüntü moralinizi bozmasın.

Erken dönemde asimetriler çok normal, 6 ay dolmadan hiçbir asimetrik görüntü moralinizi bozmasın.

Canım çok teşekkür ederim yanıtın için. En ufak şey beni telaşlandırıyor. 6 ay sonra Türkiye'de olmayacağım. Kontrollerimi kaçıracağım. Bu durum da kafama takılıyor. Bugün moralim çok bozuk. Küçüldüler sanki, ikisi birbirinden farklı vs. herşeyi kafama taktım. İyi ki burası var da benimle aynı şeyleri yaşayan insanlardan bilgi alabiliyorum...

Dediğim gibi üzülmeye değmez, ben kendimi çok üzdüm zamanında ordan biliyorum. Hepsi geçti gitti, şimdi çok memnunum memelerimden..

kızlar bahsettiğiniz durum bende de var.cuma günü tam 4 hafta olacak yuvarlak protez.tam dikişlerin bulunduğu yerde alt kısımlarda protezi hissediyorum.bastırınca sanki ses geliyor protez oturmamış gibi.ben de bunu erken dönem olmasına bağlıyorum.bu durumu doktora soracak olanlar olursa burda paylaşırmısınız..hala üst taraflarım rahatlamadı ya.üzerimdeki ağırlığı bir atsam

O ses gelme olayı ödemden kaynaklı olabilir.

Reactions: srm
Daha yeniyse normal bence, ben de ilk zamanlar kenarlarına bastırınca hissediyordum artık kalmadı o.. Sanırım zamanla vücutla bütünleşiyor. Yararlı kapsül oluşumu da etkili oluyor.
Ay guluyorum yaa valla bende de var daha eski yaptiran arkadaslardada olmus zamanla duzelmis yani hepimiz yasiyoruz ama pimpiriklik yapiyoruz bende suan simetriye takmis durumdayim suanki takintim o benimde elime gelmesinden cok

kızlar kaç zamandır araştırıyorum . ben de yaptırmak istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum nasıl karar verdiniz ? ben de göğsümü gere gere yürümek istiyorum ne giysem üstüm zayıf duruyor ve bundan çok çok sıkıldım

Benden ilk iki hafta inanılmaz ses geliyodu hatta annem falan kulağını yaklaştırdığında duyuyordu o derece. Arkadaşlar da ödemden olabileceğini söylüyorlar zaten. Benim o göğsüm de daha şiş ve hala sanki bazen tık tık diye ses geliyor ama emin olamıyorum.

kızlar burdaki herkes yeni yaptıranlar mı? şöyle 6ay bir yıl geçmiş kimse yok mu? herkeste bir ağrı oluyor anladığım kadarıyla. ama uzun süreli durumu merak ediyorum .

Doku varmi dumduzmu bence cocugunu dogur hic riske atma cunku sut bezeleri genisliyo ben 2 cocuk emzirdim buyu.edi ama etrafimda olmayanlar emzirdi onlarin buyudu bekle cocuk yap ondan sonra dusjn derim.

Aynen canim benimkide ole senin aynindan oldum kas altina koyduklari icin hissedersin normal yerinden cikmasi biraz zaman alacak o yuzden sabretmek gerekiyo biraz da cok sert 6 ayda tam yumusuyormus fakat tabiki normal gogus yumusakliginda olmuyomus silikonu hissediyorum su an ama ilerde bunu hissetmeyecemmisiz benim ameliyat olali 1bucuk aya yaklasti bekliycem gun gectikce daha ii anlatmaya calisacagim zoru basardik su anda kolaya dogru ilerleyecegiz bakalim.

Ben su anda dimdik yuruyorum cok sukur iki cocuk annesiyim hic kimse inanmiyodu minyonum birde milletincenesi aa hic yokmus biraz benden alsan diye esime guzel gorunmek ciplakken kendimi kadin gjbi hissetmek istedigimden gozumu kapttim ve olcam dedim cok fazla arastirmadim izzlemedim videolari ilk zmaanlar cok zor gecti ama simdi cok mutluyum.

Canım benim moralim çok bozuk. İki göğüs arasında büyüklük farkı olduğunu düşünüyorum. Akşam fotoğraf yükleyip burda güvendiğim arkadaşlardan bakmalarını isteyeceğim. Annemle kardeşim abarttığımı düşünüyor. Bakalım arkadaşlar ne diyecek..Çarşamba günü de randevum var doktoruma da söyleyeceğim. Ödem mi bu yoksa gerçekten büyüklük farkı mı var Hayır anlamıyorum ki benim iki göğüs aynıydı, aynı boyut konudu ikisine de, bu sol taraf niye böyle büyük sağ küçük ( Gece uyuyamadım düşünmekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…