Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hmm m anladım canım ewet biliyorum bende ördu da olduğum için giresun yakın ya şehir dışı nasıl olur bilmiyorum yani kontrolleri falan ömer beyı de bu formdan duydum o yüzden telde de görüştüm gel bakalım dedi ağustos sonu düşünüyorum o yüzden biraz beklemeye aldım sizce ömer bey nasıl
Canım ben ameliyatımı İst da oldum burda yaşıyorum ama aslen Orduluyum, teyzem Orduda yaşıyor, burda Hilal hanım var iyi bi doktor demişti, sanırım Medikal Parktaymış istersen bir de onuınla görüş..

Canım ben ameliyatımı İst da oldum burda yaşıyorum ama aslen Orduluyum, teyzem Orduda yaşıyor, burda Hilal hanım var iyi bi doktor demişti, sanırım Medikal Parktaymış istersen bir de onuınla görüş..
Ewet canım ben onda bi ameliyat oldum zaten yani onu da düşünüyorum aslında bakalım daha tam olarak sonuç belli değil eğer memnun kalırsam o da olabilir kendisi de mi meme büyütme olmuştu aslında o da çok sık yaptığını soylemisti

Hmm m anladım canım ewet biliyorum bende ördu da olduğum için giresun yakın ya şehir dışı nasıl olur bilmiyorum yani kontrolleri falan ömer beyı de bu formdan duydum o yüzden telde de görüştüm gel bakalım dedi ağustos sonu düşünüyorum o yüzden biraz beklemeye aldım sizce ömer bey nasıl
Omer beyle gorusmedim ama herkes ovuyo bi git gorus bakalim ne diyecek:) bana mutlaka haber ver ama

Omer beyle gorusmedim ama herkes ovuyo bi git gorus bakalim ne diyecek:) bana mutlaka haber ver ama
TaMAM canım daha önümde 2 3 ay olduğu için biraz rahatım temmuz gibi giderim muayeneye falan dr ler in yanına artık hangisine karar veririm bilmiyorum onlarda olanların sonucunu gormedigim için merak ediyorum bi de birsey daha sorcam benim şimdi çocuğum tok ya bir iki yıla düşünüyorum acaba olduktan sonra mı yapsam yani şimdi yaptırsam emzirmeden dolayi sarkar mi acaba bide onla ugrasmim :D

Canım.istanbulun neresinde oturuyorsun ben bagcılarda oturuyorum

Ewet canım ben onda bi ameliyat oldum zaten yani onu da düşünüyorum aslında bakalım daha tam olarak sonuç belli değil eğer memnun kalırsam o da olabilir kendisi de mi meme büyütme olmuştu aslında o da çok sık yaptığını soylemisti
Yok cnm teyzem olmadı da tanıdıkları olmuş öyle söylemişti..

yaptıranlar resim koysa bizde görsek ondan sonra soru işaretlerinden kurtulsak
Gelir gelmez resim istemeniz ne tuhaf gördüğünüz resimlerde aynısı olucak diye bişey yok herkezin boyu kilosu omuz genişliği vs. Farklı görüp begenip aynısı olacağını mı sanıyorsunuz yoksa ?

Kizlar dr sıdıka kurul taniyan varmi aranizda ona amelyat olan varmi acaba
Bende istambul da iyi bi doktor ariyorum isim verirseniz sevinirim

Kızlar damla protezlilere soruyorum. Sanki protezin üst taraflarını hissediyorum yani elimle yokladığımda şekli elime geliyor sanki. Kenarlarını elimle hissediyorum. Anlatamıyorum ya. Mesala yanları altı üstü falan hiç hissetmiyorum ama üste kısımlarına dokunduğumda hissediyorum. Bende hiç göğüs dokusu yoktu, tahta gibiydim, ödem indikçe ondan mı böyle hissediyorum acaba?

Acaba üst iç tarafa yağ dokusu takviyesi mi yapılması gerek? Umarım beni anlayan çıkar çünkü ben bile anlamadım kendimi :D

Kızlar damla protezlilere soruyorum. Sanki protezin üst taraflarını hissediyorum yani elimle yokladığımda şekli elime geliyor sanki. Kenarlarını elimle hissediyorum. Anlatamıyorum ya. Mesala yanları altı üstü falan hiç hissetmiyorum ama üste kısımlarına dokunduğumda hissediyorum. Bende hiç göğüs dokusu yoktu, tahta gibiydim, ödem indikçe ondan mı böyle hissediyorum acaba?
Bendede yuvarlak var ve alt kısımları hissediuorum tam dikis ustu kisimlari :( yrn gidicem bakalim dr ne dicek

Bendede yuvarlak var ve alt kısımları hissediuorum tam dikis ustu kisimlari :KK43: yrn gidicem bakalim dr ne dicek

Daha yeniyse normal bence, ben de ilk zamanlar kenarlarına bastırınca hissediyordum artık kalmadı o.. Sanırım zamanla vücutla bütünleşiyor. Yararlı kapsül oluşumu da etkili oluyor.

Back