Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hacettepe'de Haldun hoca, Ersoy hoca, özelde Oğuz Kılıç , Ferruh Bingül , Volkan Tayfur , Atiilla Kurtay, Gürhan bey... Duyduklarım canım.
Ben Haldun Hoca ile de Oğuz Beyle de tanışma şansı buldum. İkisi arasında gidip gelirken, Oğuz Beyin tarzını daha çok sevdiğime karar verdim. Haldun Hoca dan randevu almak, kafana takılan şeyleri aarayıp sormak biraz sıkıntılı gibiydi. Randevu alırken bile 3 ay beklemem gerekti. Oğuz Hoca da ise böyle brökratik sıkıntılar yok. Bu benim için önemli faktördü. Sonuçtan da çok memnunum.:))

canım benim ya çok geçmiş olsun çok şükürki atlatmışsın hepsini ciddi bi sıkıntı olmadan sağlık gibisi yok.. hangi şehirde oldun canım sen ve ne kadardı fiyatı?

canım sen ne kadar ödedin ve nerde oldun ameliyatı ben olursam izmirde olurum çünkü

Bu göğse taş oturmuş hissi gerginlik ne zaman geçer? bugün 13. günüm, ağrım ara ara oluyor ama bu taş oturmuş sertlik hissi var hala gitmedi, bazen hiçbişe yokmuş gibi normal hissediyorum ama az sürüyor o his.. Silikonları hissetmemeye ne zaman başlayacağım

Canım benim 1 ay oldu hala bir gerginlik var ama artık alışmaya başladım hareketlerim rahatladı. bi kaç hafta daha sabretmen gerekiyor..

Canım benim 1 ay oldu hala bir gerginlik var ama artık alışmaya başladım hareketlerim rahatladı. bi kaç hafta daha sabretmen gerekiyor..
yani nasıl tarif etsem böyle içten bişeler sıkıyo sanki göğüslerimi gibi bi his var ağırlık, hafif ağrı ve taş oturmuş hissi, normal mi bu anlayamadım

yani nasıl tarif etsem böyle içten bişeler sıkıyo sanki göğüslerimi gibi bi his var ağırlık, hafif ağrı ve taş oturmuş hissi, normal mi bu anlayamadım
Evet aynen bende de oluyordu suan azalmakla birlikte oluyor ara ara sanki toplanmis sikismis gibiydi inan bende pzt gununden beri biraz daha rahatim hafifledim sanki

Bendede oluyordu canim sanki toplanmis sikismis gibi hissediyordum bende pazartesi gununden beri daha rahatim var tabi agri gerginlik ama tolere edebiliyorsun rahatsiz etmiyor artik az kaldi seninde bu arada morluguma arnica diye bitkisel bi krem verdi dr bayabi azaldi

Evet aynen bende de oluyordu suan azalmakla birlikte oluyor ara ara sanki toplanmis sikismis gibiydi inan bende pzt gununden beri biraz daha rahatim hafifledim sanki
bende baya azalmıştı evdeyken dinlenirken, p.tesi iş başı yaptığımdan beri bu şekilde olmaya başladı..

benimde o çürümüş memem baya düzeldi :) hiçbişe vermedi doktor morluklar için ama kendiliğinden geçiyorlar, sanırım benim kanımla ilgili bi sorun varmış çünkü anormal bir morarma oluşmuştu.

Canım eger zorlarsan kaslarda kanama.oldugu için morarma oluyor muş doktorum bana.öyle.söyledi kalkamak.için kolunu mecburen kulanıyorsın 3 yada 4 gün dikat ediceksin ondan ama geçiyor Benimdw olmuştu

oncelikle merhaba ben sana ol yada olma diyemem gogsun varmi hic yokmu ona gore yorum yazacagim.
Kendimi anlatayim hic dokum yoktu dumduz du ankara hacettepe universitesi arastirma gorevlisi yani asistana oldum cok guzel oldu gogsum 10 gun sonra kam toplanmasi oldum 2.ameliyati oldum dokum olmadigi icin kas alti yapmislardi ameliyatimi fakat en zoru kas alti 6 hafta kadar kollarimi yuraki kaldiramadim acili oldu agrili oldu ama degdi su anda cok iiyim 1 ay disini sikarsan rahata kavusursun. Ondan sonra hizla ii lesiyorsun.

canım Oğuz kılıç a denizz yaptirmisti istersen görüş

Canım ömer bey dediğin ömer ekin mi benim düşündüğüm dr ler arasında o var da bulunduğum yere yakın olduğu için devletten biraz korkuyorum ama

Canım ömer bey dediğin ömer ekin mi benim düşündüğüm dr ler arasında o var da bulunduğum yere yakın olduğu için devletten biraz korkuyorum ama
pardon ya omer demisin omer ekin bey giresun devlet hastanesine tayin olmus emre bey diyecektim bence devletten korkmamalisin devlet hastanesinde riskin yok mesela akcigerine hava doldu napacaksin bulundugjn ozel doktor ve hastane senden para alacak kendi hatasini kabul etmezki tam tesekkurlu bir hastane ama dusunursen emre bey cok mukemmel doktor sana sole soleyeyim plastik cerrahi bolumunde kanserlerden yapay meme yani kanserden dolayi alinan ayrica cok becerikli bilgili turkeyede yuz naklini gerceklestiren iki kisiden biri dusun bana sorarsan universite hastanesi ozelliklede hacettepe ekip super bide parali hasta olcaksin oo super mesela 2 tane dogum yaptim birini ozelde yaptim ama devlet jastanesinde cok daha fazla ilgi gordum hemsireler egitim verdi dusun ozel yapmadi sen karar ver emre beyle bi gorus derim pisman olmazsin vucuduna gore silikon konusunda uzman yuzlerce cesit var sadece gogus olarak bakma yuvarlakli ebati vucut sekline gore damla secer ama o damlanin bile cok cesidi var silikon gibi durmuyk gogus gercek memen mis gibi oluyo ben sahsen asistana gittigimde bu kadar memnunsam sen emre beye gidersen daha memnun kalirsin.

Hmm m anladım canım ewet biliyorum bende ördu da olduğum için giresun yakın ya şehir dışı nasıl olur bilmiyorum yani kontrolleri falan ömer beyı de bu formdan duydum o yüzden telde de görüştüm gel bakalım dedi ağustos sonu düşünüyorum o yüzden biraz beklemeye aldım sizce ömer bey nasıl

Ben denizlide yaptırdım devlet hastanesinde proteze ayrı hastaneye ayrı verdim hem dikleştirme oldu uçtan bi buçuk ay olcak olalı ameliyat sergligi harici memnunum kızlar bi gün bile beklmeyin derim

Ben denizlide yaptırdım devlet hastanesinde proteze ayrı hastaneye ayrı verdim hem dikleştirme oldu uçtan bi buçuk ay olcak olalı ameliyat sergligi harici memnunum kızlar bi gün bile beklmeyin derim
Ve benim ameliyatımada iki bayan doktorum erkek asistanıda erkekti 4 kişi girdi canım takılmayın bence sonuç önemli onlar Hipokrat yemini etmiş kişiler iileri bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…