• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme estetiği meme ucu kesisi

inci-tanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim bir kızım var göğüslerimde sarkma yok ama ben küçük buluyorum ve estetik düşünüyorum ama hangi doktor bilmiyorum iz benim için çok önemli ve meme ucu düşünüyorum bu konuda önerilerinizi ve yorumlarınızı benden esirgemezseniz çok sevinirim daha önce hiç estetik operasyon geçirmedim bu yüzden hiç bir tecrübem yok istanbulda oturuyorum ve doktor tavsiyelerinede açığım birde merak ediyorum şuan 57 kiloyum ve boyum 1.63 yani kiloluyum doğumdan kalanlar malum hedefim 50 kilo ama ben kücük protez istemiyorum kilo vermedenmi ameliyat olmalıyım yoksa bunun kiloyla alakası yok 50 de olsan 80 de olsan aynı protez cc nimi öneriyo doktorlarımız merak içerisindeyim beni aydınlatırsanız çok memnun kalıcam ve ayrıca şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız için :):KK15::21::KK48:

Açıkçası protez büyüklüğü vücudun orantısına göre belirleniyor ve tabi ki deri esnekliği vs gibi farklı kriterler de var. Ama en önemlisi bence vücuda uygun olması.. Kilo fazlalığınız varsa bence önce onlardan kurtulun.

Açıkçası protez büyüklüğü vücudun orantısına göre belirleniyor ve tabi ki deri esnekliği vs gibi farklı kriterler de var. Ama en önemlisi bence vücuda uygun olması.. Kilo fazlalığınız varsa bence önce onlardan kurtulun.
bende öle düşünüyordum aslında biraz kilo vermem gerek spor salonlarınada vaktim kalmıyo ama anlaşılan vakit bulmalıyım bi şekilde bu kış benim için tempolu gecicek sizce ameliyat hangi mevsimde gercekleştirilmeli

bende öle düşünüyordum aslında biraz kilo vermem gerek spor salonlarınada vaktim kalmıyo ama anlaşılan vakit bulmalıyım bi şekilde bu kış benim için tempolu gecicek sizce ameliyat hangi mevsimde gercekleştirilmeli
Genelde yazın ödem daha fazla olduğu için tercih edilmiyor ama ben yazın oldum, herhangi bir problem yaşamadım. Zaten çoğu arkadaş da yazın oldu burda, mevsime bağlı bir sorun yaşayan bilmiyorum.

Bir iki kilo alıp vermek sorun olmaz ama sekiz on kilo vücutta değişiklik yapar sonuçta.. Zayıflamayı düşünüyorsanız istediğiniz kiloya geldikten sonra bu ameliyatı olmanızı öneririm ;) Tabi sonrasındada ciddi kilo alıp vermeler olmasın..
Ben kendi doktorumu öneririm tabi ;) meme ucu kesisindede oldukça başarılı zaten ;)

Ben memede iz istemedigim icin koltuk altindan kas alti yaptirdim. Cok rahat gecti. 4 gun sikinti oluyor ama dayanilmaz bir agri degil sirt agrisi cektim cunku hep sirtustu yattim. Bence asiri bir kilon yok. Bu da cok istedigin birseyse beklenecek bir durum yok. Yaptir muradina er :) Ben agustosta oldum ameliyat genelde sonbaharda yapmayi oneriyor dr. lar yazin enfeksiyon sicak sebebiyle sanirim. Ama ben Turkiye de yasamadigim icin bekleyecek zamanim yoktu. Iyi ki yaptirmisim diyorum. Sadece birazdaha buyuk olsaydi diyorum. Dr kalca genisligine esitledim dedi. 300 cc mentor kasalti. ama 400 u de kaldirirdi vucudum sanirim. 170 boyum kilom da 70-71 arasi. Neyse ben isteyen herkesin yaptirmasindan yanayim. 42 yasindayim 16 sene once gogsumden aml. olmustum o ara kist alinirken istedim esim karsi cikmisti. Keske daha once yaptirsaymisim kimseyi dinlemeden diyorum. Dr um 3 hafta sonra kendi memen gibi hissedeceksin demisti hakkaten de oyle oldu.

kilo verecekseniz bu ameliyatı sonra olmanızda fayda var kilo verirken kas dokusundan da verebilirsin o zaman memede sarkma yaşanabilir en azınrar üç dört kilo ver iz konusunda bende meme ucu oldum ama izsiz diye bir şey yok basbaya belli oluyor kimisinde hiç belli değil onu bırak sağ meme ile sol memenin izi bile başka sanki birini dr birini asistan atmış gibi bu senin bedeninle ilgili bir durum vücudundaki yara izlerinin iyileşmesi iyi ise meme altı dahi olsan iyi sonuç alırsınız

öncelikle hepinize çok teşekkürederim ben daha önce 1 apandis birde sezeryandan dolayı ameliyathanenin havasını soludum izlerim çok ince çizgi gibi sedefli tenimden 1 ton açık duruyo ama bilmiyorum umarım çok belirgin olmaz o zaman biraz ertelemeliyim kiloları verdikten sonra olmalıyım birde fiyat aralığı nedir acaba ona göre bütçe ayarlim kızlar

Bir iki kilo alıp vermek sorun olmaz ama sekiz on kilo vücutta değişiklik yapar sonuçta.. Zayıflamayı düşünüyorsanız istediğiniz kiloya geldikten sonra bu ameliyatı olmanızı öneririm :KK66: Tabi sonrasındada ciddi kilo alıp vermeler olmasın..
Ben kendi doktorumu öneririm tabi :KK66: meme ucu kesisindede oldukça başarılı zaten :KK66:
tatlım doktorun kim öğrenebilirmiyim hangi hastahaneyle anlaşmalı :KK25:

Bende meme ucundan oldum. 3 yıl önce 6 bin liraya. Boyum 1.70 kilom 55 350 cc takıldı. Çok memnunum. iyi ki yaptırmısım diyorum. Tek sıkıntım keske daha buyuk olsaydı. Dr.um Akın Demiralay.

Bende meme ucundan oldum. 3 yıl önce 6 bin liraya. Boyum 1.70 kilom 55 350 cc takıldı. Çok memnunum. iyi ki yaptırmısım diyorum. Tek sıkıntım keske daha buyuk olsaydı. Dr.um Akın Demiralay.
çok teşekkür ederim tatlım hangi şehir canım bu arada güle güle kullan allah bu memnuniyetini hiç bozmasın tabi banada nasip etsin kendimede pay cıkartim :KK48: iz durumun nasıl yani belli belirsizmi yoksa bariz bellimi tatlım

çok teşekkür ederim tatlım hangi şehir canım bu arada güle güle kullan allah bu memnuniyetini hiç bozmasın tabi banada nasip etsin kendimede pay cıkartim :KK48: iz durumun nasıl yani belli belirsizmi yoksa bariz bellimi tatlım[/
Çok tesekkur ederim. İstanbul ama aynı da ktor antalyada da çalışıyor. İz hic yok. Meme ucundan oldu benim ki. İstiyorsan sakin erteleme inan ben 4 yıl düşündüm şimdi çok pişmanim bu kadar dusundugume. Hiç bekleme hemen yaptır tabi durumun müsaitseniz. Sakin yanlış anlama benim çok değildi.Allah sana da nasip etsin. Gönlünce olsun insallah

Benim his durumlarim eskisinden daha da iyi.ilk 2 yıl bi uyuşukluk vardı hissedemiyordum. Ama geçti.
çok teşekkür ederim canım haklısın bende açıkcası çok müsait değilim maddiyat olarak önceliklerim var tabi ama ayarlamaya çalışıcam şuan çalışmıyorum ama iş arıyorum kızım 2. bucuk yaşında artık büyüdü aslında çokta içim el vermiyo başkalarının büyütmesine ama yapıcak bişey yok ona daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışmalıyım tabi tek neden buda değil ben pek evde oturabilen biri değilim yani birseylerle meşgul olmayınca piskolojik olarak bunalıma giriyorum kendim çalısınca ayarlarım diye düşünüyorum eşim çokta yaptırmamdan yana değil zaten ona kalırsam üç beş seneyi bulur tatlım :KK22:

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim bir kızım var göğüslerimde sarkma yok ama ben küçük buluyorum ve estetik düşünüyorum ama hangi doktor bilmiyorum iz benim için çok önemli ve meme ucu düşünüyorum bu konuda önerilerinizi ve yorumlarınızı benden esirgemezseniz çok sevinirim daha önce hiç estetik operasyon geçirmedim bu yüzden hiç bir tecrübem yok istanbulda oturuyorum ve doktor tavsiyelerinede açığım birde merak ediyorum şuan 57 kiloyum ve boyum 1.63 yani kiloluyum doğumdan kalanlar malum hedefim 50 kilo ama ben kücük protez istemiyorum kilo vermedenmi ameliyat olmalıyım yoksa bunun kiloyla alakası yok 50 de olsan 80 de olsan aynı protez cc nimi öneriyo doktorlarımız merak içerisindeyim beni aydınlatırsanız çok memnun kalıcam ve ayrıca şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız için :):KK15::21::KK48:

Merhaba... Ölcülerimiz aynı sayılır 165 boyunda 55 kilodayım. Oğlumu 3 yıl emzirdim ve yiğenimede süt annelik yaptım benimde göğüslerim sönmüştü bi arkadsşım 10 yıl önce ameliyat olmuş sonra doğum yapıp cocuk emzirdi göğüsleri hiç deforme olmadı ve hiç iz yoktu bende onun doktoru dr Bahman Olayi buldum ve ona yaptırdım kas zarı altı 385cc yüksek profil takıldı hiç ağrı kesici almadım cünkü hiç ağrım olmadı 40 gün oluyor çok memnunum izlerimi kimse anlamıyor inşallah herkesin gönlüne göre olur ameliyat sonucları

Back
X