• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme estetiği için para biriktirenler...

merhaba kızlar,
Uzun zamandır göğüs büyütme estetiği olmak istiyorum.Aslında bekarken yaptırmak istiyordum ama eşim karşıma çıkınca evlilik kararı alınca bunun üzerinde pek durmadım.Şimdi ise bekarken yaptırmadığım için çok kızıyorum kendime çünkü sorumluluğum var ve para ayırmak çok kolay olmuyormuş evliyken:KK43:Birde eşimi ikna etme meselesi ''benim için öenmli değil ben seni böyle seviyorum'' dese bile ben ikna olmuyorum.Çünkü erkek nihayetinde olsa beğenirdi diye düşünüyorum.Velhasıl ünlü bir iç giyim firmasında imalat sorumlusu olarak çalışıyorum.Bu şirkette çalışmaya başlayınca daha da bir dikkatimi çekti göğüslerimin küçük oluşu.Çünkü iç çamaşırları burda mankenlerin üstünde gördüğüm gibi durmuyor üstümde mutlaka bir yerine bir tamir yaptırıyorum aldıklarımın.Fiziğim çok düzgün dışardan bakınca boyum 1.70 bacak boyum uzun belim 65 kalçam 92 göğüs ölçüm süngerli sütyenle 83 ama sütyeni çıkarınca yarım portakal gibi:110: hep aynada bakınca birde göğüslerim olsa tam olucak herşey diyorum.Çok uzattım anlayacağınız ben bu konuya fena üzülüyorum ve fena takmaya başladım. Bi an önce para biriktirmem lazım silikon yaptırmak için ÇOK HIRS YAPTIMEn Büyük KKhadi kızlar beni yalnız bırakmayın silikon yaptırmak için para biriktirelim hep beraber...benim durumumda olanlar buraya mutlu olmak için destek olalım birbirimize sizleri bekliyrum...:KK76:

destek olarak yazayım vaktinde çok uğraşmıştım bu para biriktirme derdiyle
gemileri yakmak gerekiyor ben öyle yapmıştım eş meş hikaye önce siz ne ististiyorsunnuz onu düşünün sonra da sizin isteğinize karşı tutumuna bakın..

evet canım haklısın gemileri yakmak gerekiyor.Ama şuanda eşim ikna olmuş gibi çünkü benim ne denli istediğimin farkında.Fakat kredi borcumuz var ve henüz 8 aylık evliyim ve biraz borcumuzda var.O yüzden eşim manevi olarak yanımda olsa da şuanlık maddi olarak yanımda olamıyor.Vakti var brz bekle söz diyo.Ama ben bekleyemiyorum o yüzden bian önce para biriktirme derdindeyim.o yüzden benşm durumumda olan herkesi desteğe bekliyorum burda.Desteğin için teşekkür ederim cnm.Anladığım kdryla sen yaptırmışın hayırlı olsun darısı başıma:KK16:

Aslında dr belli olsa fiyatda belli olcak ama o da belli degil henüz.bi miktar biriktirim gerisini eşim tamamlar mantigiyla ciktim yola ama sanırım EN AZ 5000-6000 olması lazım:(

ödediğim bi kredim olmasaydı gerçekten ilk yapacağım kredi çekip yaptırmak olacaktı:)ama bnde sabredemiyorum bklm hızlıca biriktirmeye çalışıyorum olduğu kdr olmadığı yerde kocabank:)

Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa bi sürede birikir paranız şuan yaşım küçük sizlere göre dert etmiyorum elbette ilerde bende istiyorum şimdiden biriktirmeliyim :))

aynen canım bekarken ve imkanın varken biriktir.Bak evlenince zorlaşıyor hem maddi yönden hem kocayı ikna etme yönünden bknz. canlı örnek:)

Back