Meme büyütme estetiği hakkında sorularım

Marily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
33
2
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır forumu takip ediyorum daha önce üye olmuştum fakat mailimi kapatınca tekrardan üye oldum tabi uzun aradan sonra.
benimde sorunum göğüslerim.ergenlikten bu yana hiç büyümediler,hormon testi yaptırdım gayet normal dedi doktor.
bende en kısa zamanda meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.bunu ailemlede paylaştım,sıcak baktılar.fakat yaşım henüz 20 ve bu ameliyat için çok mu erken bunu merak ediyorum. göğüslerim 12 yaşımda neyse hala o. ayrıca yaşımdan ötürü ameliyat ücretide beni çok düşündürüyor.sonuçta henüz öğrenciyim ve bir gelirim yok.ailemde istediği yap diyor ama para konusuna gelince işler değişiyor. bir çok doktor araştırdım,daha önce ameliyat olan arkadaşların başlıklarını tekrar tekrar okudum. 2 senedir bu konuyu araştırmak dışında ilerleme katedemedim. okulun bitince yaptır diceksiniz belki ama artık alay konusuyum hem akraba hem arkadaş arasında :KK43: bikini alırken altıma 38 üstüme sıfır beden aramaktan bıktım :/ abiye bile giyemiyorum.kalçalarım çıkık,ama üstüm dümdüz tahta gibi. omuzlarımda daracık zaten. çoğu erkekte benden çok meme vardır. tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şu;sizce yaşım erken mi, ve ameliyatlar taksitle ödenebiliyor mu (devlet hastaneleri dışında)?

Merhaba canım,malesef ben şimdiye kadar hiçbir yerde taksit imkanı görmedim.Yaşın 18'in üstünde olduğu için ameliyat olabilirsin.Ama buna hazır mısın psikolojik olarak ve kararlı mısın o önemli.Sen kendini buna hazır hissediyorsan maddi olarak durumunu ayarlaman gerek.Ya da devlet hastanelerini araştırabilirsin.İyi araştır,doktor görüşmeleri ücretsiz genelde,tüm doktorları gez fikir edin.

yasın ıcın sunu soleyebılırım.18 yasından sonra yaptırılabılır ama bana zamanında gıttıgım endokrınolojı uzmanım 22-23 yasına kadar bekle demıstı bende onun dedıgı gıbı yaptım.
taksıt konusunaksıt dada cogu cerrah nakıt calısıyo.kredı kartına tek slıp cekende var.
yasadıgın sehıre bakmadım ama ızmırde benım amelıyat oldugum cerrah (cenk tokat) kredı kartına taksıt yapıyo ama vade farkı bınıyo..taksıt yapan varmı dedıgın ıcın yazdım..onun dısında sırf taksıt yapıyo yada fıyatı uygun dıye amelıyat olma sakın..ıyıce arastır ve fıyat tabıkı onemlı ama ıkıncı planda olmalı.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır forumu takip ediyorum daha önce üye olmuştum fakat mailimi kapatınca tekrardan üye oldum tabi uzun aradan sonra.
benimde sorunum göğüslerim.ergenlikten bu yana hiç büyümediler,hormon testi yaptırdım gayet normal dedi doktor.
bende en kısa zamanda meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.bunu ailemlede paylaştım,sıcak baktılar.fakat yaşım henüz 20 ve bu ameliyat için çok mu erken bunu merak ediyorum. göğüslerim 12 yaşımda neyse hala o. ayrıca yaşımdan ötürü ameliyat ücretide beni çok düşündürüyor.sonuçta henüz öğrenciyim ve bir gelirim yok.ailemde istediği yap diyor ama para konusuna gelince işler değişiyor. bir çok doktor araştırdım,daha önce ameliyat olan arkadaşların başlıklarını tekrar tekrar okudum. 2 senedir bu konuyu araştırmak dışında ilerleme katedemedim. okulun bitince yaptır diceksiniz belki ama artık alay konusuyum hem akraba hem arkadaş arasında :KK43: bikini alırken altıma 38 üstüme sıfır beden aramaktan bıktım :/ abiye bile giyemiyorum.kalçalarım çıkık,ama üstüm dümdüz tahta gibi. omuzlarımda daracık zaten. çoğu erkekte benden çok meme vardır. tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şu;sizce yaşım erken mi, ve ameliyatlar taksitle ödenebiliyor mu (devlet hastaneleri dışında)?

bende seninle aynı durumdan dolayı psikolojik çöküşlerdeyim.yaşım 17.Seneye yaşıma girer girmez ameliyat olucam.2 doktorla görüştüm yüz yüze ikiside çok tatlıydı devlet hastanesinde görüştüm hemde.İstanbuldaysan sende teker teker tüm devletleri gez derim.Fiyatları 3 le 3.5 milyar arası değişiyor özellerin.Birde boğaziçi tıp merkezinde de o fiyatta yapılıyormus.Özellere göre daha uygun fiyatlar.2 doktor arasında kaldım acaba hangisi diyorum bende.Hiç göğüsüm yok olmuşken iyi olsun dimi :KK34: daha bekleme bence yaşın olman için normal gözüküyo benim gözümde...

X