Meme büyütme doktor isimleri 5000TL'te kadar yapan doktor

Evet canim, yada herhangi bir sehirde olabilir ama istanbul ilk seçenegim. Bildigin var mi?

Canim 4500 tl ye bogazici tip merkezi yapiyor ozel hastane olarak bir kac arkadas olmuslardi orda ve memmunlar eger sadece protez koyulacaksa
Yoksa devlet hastaneleri var o fiyata yapan cnm yada istanbul disinda bu fiyata yapabilirsin anca

Canim 4500 tl ye bogazici tip merkezi yapiyor ozel hastane olarak bir kac arkadas olmuslardi orda ve memmunlar eger sadece protez koyulacaksa
Yoksa devlet hastaneleri var o fiyata yapan cnm yada istanbul disinda bu fiyata yapabilirsin anca
Cevabin için teşekkürler, arkadasların kaç CC koydular acaba? Ve kaç sene önce yaptırdıkar? Kapsüller Kontraktür oldumu hiç biri? Ve doktorun isimini yazarmısın canım.

Cevabin için teşekkürler, arkadasların kaç CC koydular acaba? Ve kaç sene önce yaptırdıkar? Kapsüller Kontraktür oldumu hiç biri? Ve doktorun isimini yazarmısın canım.
Canim burda ki arkadaslara sorabilirsin MadammS MadammS ve NancyDr NancyDr bogazinde oldular konulari da var istersen bi oku sorun yasamadilarr allah yasatmasin kimseye
Doktor ismail bayram

Arkadaşlar Gebze Özel Yüzyıl hastanesinde herşey dahil 5000 liraya yapılıyormuş. Doktor Hacettepe'den yeni gelmiş. Bir yakınım geçen ay ona ameliyat oldu. Kas altı 250 cc koyulmuş. Çok güzel doğal görünüyor. Ben de parayı denkleştirince gitmeyi düşünüyorum.

Arkadaslar bende meme diklestirme ve protez olacagim Ankarada istiyorum tavsiye edeceginiz bir doktor varmi ? Bir kac isim var aklimda gidip gorusecegim ama bir yakinim Dr. Kubilay Özdili önerdi ama onun hakkinda benim cok bilgim yok

Back
X