5000TL'ye kadar meme büyütme yapan doktor isimleri verebilirmisiniz acaba. Istanbul doktoru olursa em iyisi!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim, aslinda hergangi sehirde olabilir 5000TL civari yapan doktorİstanbul doktoru? Hmm..
Devlet hastanelerine gidebilirsin, daha uygun oluyor. Ben Sakaryada 5200 civarı yaptırdım.Evet canim, aslinda hergangi sehirde olabilir 5000TL civari yapan doktor
Doktorunun adi neydi? Ve ne zaman yaptirdin canim?Devlet hastanelerine gidebilirsin, daha uygun oluyor. Ben Sakaryada 5200 civarı yaptırdım.
Geçen yaz temmuzda.. İlsun Aka doktorum..Doktorunun adi neydi? Ve ne zaman yaptirdin canim?
Aaa ne güzel baya zaman olmuş. Nasıl geçti iyileşme sürecin?Geçen yaz temmuzda.. İlsun Aka doktorum..
Çok iyi, çok memnunum ben.. İyi ki olmuşum bu ameliyatı :)Aaa ne güzel baya zaman olmuş. Nasıl geçti iyileşme sürecin?
Cevabin için teşekkürler, arkadasların kaç CC koydular acaba? Ve kaç sene önce yaptırdıkar? Kapsüller Kontraktür oldumu hiç biri? Ve doktorun isimini yazarmısın canım.Canim 4500 tl ye bogazici tip merkezi yapiyor ozel hastane olarak bir kac arkadas olmuslardi orda ve memmunlar eger sadece protez koyulacaksa
Yoksa devlet hastaneleri var o fiyata yapan cnm yada istanbul disinda bu fiyata yapabilirsin anca
Canim burda ki arkadaslara sorabilirsinCevabin için teşekkürler, arkadasların kaç CC koydular acaba? Ve kaç sene önce yaptırdıkar? Kapsüller Kontraktür oldumu hiç biri? Ve doktorun isimini yazarmısın canım.
Canım ben adanada medline hastanesinde 4500 liraya yuvarlak kas üstü yaptirdim 5 ay önce çook memnunum doktorum burak yiğenoğlu tavsiye ederim5000TL'ye kadar meme büyütme yapan doktor isimleri verebilirmisiniz acaba. Istanbul doktoru olursa em iyisi!