- 29 Ocak 2020
- 8
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi Gunesss111
neden ?Aykut beyi pek duymadım da diğer doktoru unut.
evet, tam olarak arastirdim simdi hic olumlu bir sey yazmiyor hakkindaAysegul hanımla ilgili hep olumsuz yorumlar duydum ama sende bir araştır tabi kendin karar ver.
özelden yazamiyorum sanaBende Aykut beyi araştiriyorum fiyat araligi benim için uygun. Ayşegul Sivri yle ilgili çok olumsuz yorum duydugum için listemde degil zaten. Bide bayan doktorlar sanırım daha kaprisli. muhtemelen kapali vs hastalarin tercihi o yönde oldugu için çok kendilerini ispat etmek zorunda değiller. Dr. Cahit Vural lada muayene gorusmesi yapacagim. belirledigim 3-4 doktora muayene olduktan sonra karar verecegim inşallah
cahit vural cooook istediBende Aykut beyi araştiriyorum fiyat araligi benim için uygun. Ayşegul Sivri yle ilgili çok olumsuz yorum duydugum için listemde degil zaten. Bide bayan doktorlar sanırım daha kaprisli. muhtemelen kapali vs hastalarin tercihi o yönde oldugu için çok kendilerini ispat etmek zorunda değiller. Dr. Cahit Vural lada muayene gorusmesi yapacagim. belirledigim 3-4 doktora muayene olduktan sonra karar verecegim inşallah
Cookk derken ne kadar? Ozellerin çoğu 15.000-20.000 TL aralığında zaten en az...cahit vural cooook istedi
15.000-20.000 civari oldugunu biliyorum. fakat bu dedigimiz rakamlari asiyor bana verilen fiyat. bunu demek istedim.Cookk derken ne kadar? Ozellerin çoğu 15.000-20.000 TL aralığında zaten en az...
Neden öyle yaptınızAysegul hanım nekadar istemisti
Yazdığını görmemiştim kuzum, özelden yazayım sananeden ?
Yanlısmı anlasıldım acabaAysegul hanım nekadar istemisti