- 30 Ağustos 2022
- 5
- 0
- Konu Sahibi Ayisigi0618
Merhaba arkadaşlar Ankara'da devlet Hastaneleri'nde meme büyütme ameliyatı olan var mı acaba varsa bilgi verir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun bende hakan beye randevu aldım kendisi yapmiyormus ameliyatı ramazan diye bı hocaları yapıyormuş yarın onunla görüşmeye gidicem inşallah olur peki ne zman yaptırdınız ücretini ne kadar verdiniz sigorta karşıladı mıMerhaba ben Ozan güven kaplana oldum çokta memnunum çok ilgili ve saygılı bir doktor ayrıca çokta başarılı ameliat sürecim de yapılanda da hiç bir sıkıntım veya pişmanlığım olmadı sadece boyut olarak memnun değilim oda malesef daha fazlası sığmamış bunun içinde bu konuda kabullenmek durumundayım
Teşekkür ederim benim doktorum agustosta başka hastaneye gidicekti ameliat yapmaya şuan devam etmiyor sanırım 21 bin die konuşmuştuk ama hastane 23 bin ödedim toplamda bir de 270 tl de medikal sütyen aldıkGeçmiş olsun bende hakan beye randevu aldım kendisi yapmiyormus ameliyatı ramazan diye bı hocaları yapıyormuş yarın onunla görüşmeye gidicem inşallah olur peki ne zman yaptırdınız ücretini ne kadar verdiniz sigorta karşıladı mı
Bana 30 bin dediler bütçeyi çok aştı onun için hayallerime veda edip geldimTeşekkür ederim benim doktorum agustosta başka hastaneye gidicekti ameliat yapmaya şuan devam etmiyor sanırım 21 bin die konuşmuştuk ama hastane 23 bin ödedim toplamda bir de 270 tl de medikal sütyen aldık
Evet o geri dönmeyi öyle iyi biliyorum ki defalarca kaç doktordan ağlaya ağlaya malesef geri dönüyordum benim dokum hiç yoktu ve beni çok yıpratıyordu şuan malesef kredi çekerek olmak zorunda kaldım bu çok üzücüBana 30 bin dediler bütçeyi çok aştı onun için hayallerime veda edip geldim
Rabbim inşallah bana nasip eder psikolojim çok bozuldu bu konuda benim kredi çekme imkanım da yok bakalm herşey hayırlısı bu arada çok geçmiş olsunEvet o geri dönmeyi öyle iyi biliyorum ki defalarca kaç doktordan ağlaya ağlaya malesef geri dönüyordum benim dokum hiç yoktu ve beni çok yıpratıyordu şuan malesef kredi çekerek olmak zorunda kaldım bu çok üzücü
Çok teşekkür ederim sizi çok iyi anlıyorum Eger hayırlı ise rabbim bir an önce size de nasip etsin o kadar çok ağlıyordum ki günlerce dua edip zikirler çektim rabbim ol derse olurRabbim inşallah bana nasip eder psikolojim çok bozuldu bu konuda benim kredi çekme imkanım da yok bakalm herşey hayırlısı bu arada çok geçmiş olsun