Canım 1 haftada vücüt kendini tam toparlayamıyorki,narkozu bile atamıyorsun bence tam olarak vücuttan.Ben kas zarı altı ameliyatı oldum,bir hafta evde sürekli yattım,inanılmaz sırt agrıları oluyor bu ameliyattan sonra,ayrıca kol hareketlerinde kısıtlama oluyor,kolunu tam olarak kaldıramıyor,kullanamıyor,agır kaldıramıyorsun.İlk birkaç hafta kendinize çok iyi bakmanız gerekiyor,birde ameliyattan sonra herşey bitti tamam artık hiçbir sorun yaşamayacagım diye birşeyde yok,ben ikinci bir ameliyata girdim sıvı birikmesi yüzünden.Siz ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonları hiç göze almıyorsunuz sanırım,yapmayın arkadaşlar bu ameliyat öyle kolay bir ameliyat degil,hiçbir ameliyat kolay degildir.Sonuçta bıçak altına yatıyorsunuz,birsürü narkotik ilaç alıyorsunuz,kan kaybediyorsunuz.Heleki kas altı ameliyatlarından sonra bir hafta sonra işe başlamak..
Bu kesinlikle inandırıcı olmaz,gögüs kaslarınız kesiliyor.Kol kasları gögüs kaslarına baglıdır,siz nasıl kollarınızı rahatça hareket ettirmeyi düşünüyorsunuz,işe gidip gelirken ya gögsünüze yanlışlıkla biri vursa,biryere çarpsanız bunları düşünüyormusunuz,zaten ayaga kalktıgınızda ilk haftalar tansiyon düşüklügü yaşıyorsunuz,o kadar kan kaybediyorsunuz sonuçta..İşe gitmek,çalışmak..
bilemiyorum,iyice düşünün derim ben..