Meme büyütme ameliyatından sonraki hali

Marriposa42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
20
2
36
Hanımlar selam

Ben bundan 1 ay öncesi meme büyütme ameliyatı oldum gögüslerim sanki küçüldü yada bana öyle geliyor kaslar ve deri gevşedikce dahada büyüyecek sanıyordum… sizin tecrübeleriniz nedir bu konuda

Ödemeler geçince gerçek şekli ortaya çıkıyor o yüzden küçüldüğünü düşünüyorsunuz. Benim de yüzde 20 civarında küçülmüştü

Ne kadar sürede üst şişlikleri indi ve küçüldü? Ben 7. gündeyim ve ağzıma girmesinden hiç hoşlanmıyorum. :KK43: bi an önce biraz küçülsün istiyorum

Ne kadar sürede üst şişlikleri indi ve küçüldü? Ben 7. gündeyim ve ağzıma girmesinden hiç hoşlanmıyorum. :KK43: bi an önce biraz küçülsün istiyorum
Belli olmuyor kişiden kişiye degişebiliyor mesela bende 2-3 hafta sonra üst kısımdaki ödem inmişti fakat sol gögsüme göre sag gögsüm hala fazla ödemli havada duruyor

3 ay sonra ödemlerin yüzde 90 ı gidiyor açıkcası ben 4. Ayda bile fark ettim . Aşırı ödemliydim ve yüzde 40 küçülme oldu ben de

X