Meme büyütme ameliyatım ve aşamaları

caravaggiobarok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
1
3
28
5 gün önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım ve düşünenlere yardımcı olmak amacıyla paylaşmak istedim. Yıllardır çok sinirimi bozan bir durumdu ,hatta bikini ve sütyen bakarken kabinlerde ağladığımı bilirim. İnsanlar tamamen zevk için yaptırdığınızı düşünse de o iş aslında öyle değil.Psikolojik açıdan beni çok yoran bir süreçti.14 yaşındaki kuzenimin memesi benimkinden büyüktü gerçekten.En sonunda ameliyat olmaya karar verdim ve doktor araştırmaya başladım.2-3 tane doktora gittim ama hepsi birbirinden uçuk fiyatlar söyledi ve şuranı da yaparız buranı da toparlarız diye iyice sinirimi bozdular.En sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktor Ömer Ekin'e gittim. Sağolsun çok büyük desteği oldu. Bütün sıkıntılarımı ve isteklerimi dinledi. Vücuduma,kiloma ve boyuma en uygun nasıl olacağı,sürecin nasıl geçeceği ile ilgili bilgiler verdi. Daha önce yaptığı ameliyatlardan örnekler gösterdi.Randevumu aldım ve ameliyat günü ameliyat saatinden 1 saat önce hastaneye gidip testlerimi yaptırdım.Ameliyatımda mentor protez kullanıldı.Boyum 165 ve kilom 54 olduğu için 330 cc yeterli oldu.Hemen hemen ölçü 80-b ye denk geliyor.Daha doğal bir görünümü olduğu için damla şeklinde silikon tercih edildi.Dikişler tertemiz ve çok küçük.12 bin tl ye yaptırdım ve her kuruşuna değdi.Ömer Bey'in emeğine sağlık.Ameliyat günü hastanede 1 gece kaldım.Doktorumun ve hemşirelerin ilgisi mükemmeldi.İşin acı kısmına gelirsek yalan yok kas ağrınız oluyor.kendi başınıza 4 gün boyunca saçınızı toplayamıyor, yatıp-kalkamıyorsunuz.Göğüs ağrısından çok sırt ağrısı beni çok yordu.İlk gün bandaj vardı daha sonra medikal,önden fermuarlı bir sütyen giydim.Ömer Bey sürmem gereken kremleri,kullanmam gereken ilaçları verdi.Bir sıkıntım olduğunda hiç aksatmadan,usanmadan ilgilendi sağolsun.Kızı rahatsız olmasına rağmen kontrol etmeye geldi.Emeğinize sağlık çok memnun kaldım. Ağrılarım 5. günde çok azaldı hatta sütyen bile denedim.Eğer yaptırmayı düşünüyorsanız ilk işiniz instagramdan Ömer Bey'le iletişime geçmek olsun.Huzur buldum yemin ederim :)

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Aynı gün ameliyat olmuşuz demek ki bende Cuma günü oldum.Nerdeyse düz olan göğüslerimin birine 410 diğerine 440 dual plane yöntemiyle protez kondu.Şimdilik aşırı ayrık ve küçük geldiler bana.Ameliyat sonrası önden kopçalı medikal sütyen giydirilmiş olarak uyandım doktorum 1 ay bu sütyeni takacağımı söyledi.Mümkünse foto atarmısınız siz ne durumdasınız

Kızlar selam,çok geçmiş olsun.benim de pzt günü ameliyatım.kas altı 325-350 cc planlıyoruz. Aynı gün taburcu olucam, inşallah aksi birşey olmazsa. Benim dr.1 hafta sütyen takacağımı söyledi.dr lar arasında yine fikir farkları varmış bu konuda da.sütyenle silikonların aşağıya inmesi, silikonların yerini bulması daha uzun sürüyormuş. Birşey giymene gerek yok dedi.benim dr a ameliyat olan bir kızı takip ediyorum instadan, sütyen takmıyor, yarım atlet gibi şeyler giyiyor, gayet iyi.ağrı durumunuz nasıl?tarifi spor sonrasındaki kas ağrısı gibi diyebilir miyiz?

Bugün 6.günüm biraz daha rahatım.Ben 3.günden beri azar azar mecburen 1.5 yaşında bebeğimi kucaklamak zorunda kaldım.Gece sırt ve kas ağrılarım artıyordu..Felaketti resmen..Henüz ameliyat olmamış herkese ve size tavsiyem protez kas altında eziliyor boyut için korkmayın benim 440 ve 410 cc takılı ama inanın normal dümdüzken normal dolgulu sütyenli halim gibi duruyor tshirt le

Birde benim doktorum 2 hafta dolunca masaja başlatacakmış.Bu sütyeni 1 ay çıkarmadan takacakmışım.1.ay kontrolüne kadar yan ve yüz üstü yatmak yok dedi

Benim de 1.5 yaında kızım var. Kucağına nasıl alabildin?beni tek düşündüren bu. Kucağuna aldıktan sonra mı ağrı yaşadın?

Benim de 1.5 yaında kızım var. Kucağına nasıl alabildin?beni tek düşündüren bu. Kucağuna aldıktan sonra mı ağrı yaşadın?
İnan mecbur kalıyosun zaten vicdan azabından alıyorum artık.Ağrı zaten normal olan bi süreç bebeği kucaklamakla ilgisi yoktur herhalde sadece iyilwşmeyi geciktiriyoruz bu şekilde

Sen kendi işini kendin görebiliyosun bi şekilde ama emin ol kızına bakacak biri olsa sana bakmasalar bile olur.Bakılmış kadar sayılırsın.Kucaklayıp senin kucağuna oturtacak biri olsun.Sana gelmek isteyince oturursun kızında kucağına oturur öper seversin o şekilde bişy olmuyor ama yerden eğilip kucaklamak gerçekten geceleri ağrı yapıyor.Sürekli eğilip kucaklıyorum çünkü dizlerime yapışıyor kendini yerlere atıyor ta ki ben kucaklayana kadar

Birde sen ne zaman sütten kestin.Ben dostinex diye bi ilaç başladım sütten keserken 3 hafta kullanıp sütüm yoğun şekilde çekilince ameliyata aldı doktorum.Kas altı olacağı için sorun olmayacak dedi

Birde sen ne zaman sütten kestin.Ben dostinex diye bi ilaç başladım sütten keserken 3 hafta kullanıp sütüm yoğun şekilde çekilince ameliyata aldı doktorum.Kas altı olacağı için sorun olmayacak dedi
Ben ocak ayında kestim.6 ay oldu.hala iyice sıkınca süt geliyor ama prolaktin hormonuna baktırdım 5 çıktı. Acıbadem hst bi dr gitmiştim o dostinex verdi ama kendi dr.um önermedi.o yüzden kullanmadım.benim dr da kas altı olacağı için sorun olmaz dedi. Sen ne zaman bıraktın emzirmeyi?

20 Haziranda sütten kestim.12 Temmuzda ameliyat oldum.Umarım sıkıntı olmaz çok aceleye getirdim asimetride oluşmuştu çünkü.Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın

Bende 425 cc taktirdim

Selam kızlar bende önümüzdeki ay meme büyütme ameliyatı olacağım. Doğum yaptıktan sonra hep nasıl kucağıma alacağım diye düşündüm kara kara. Bu yüzden de 5 sene bekledim artık kucak zamanını geçtiğimiz için dura bana geldi diye düşünüyorum :) ama sizleri gerçekten tebrik ediyorum ben yapamadım. Doktorum 335 cc Kas arkasına takacağını söyledi ben ufak tefek bir kadınım biraz gözüm korktu açıkçası. 1.58 boyum var 45 kiloyum. Ameliyat sonrası iki balon takmış gibi durmasından çekiniyorum.

Merhaba. Ameliyat olduğumda 1.58 boy, 44 kiloydum. 265cc takılmıştı. Gözüme çok hoş geliyordu, güzeldi ama kilo aldıkça bana küçük geldi gibi. O yüzden bence korkmalısın. İlk başta balon gibi duruyorlar ama zamanla oturuyorlar

Cevap verdiğin için teşekkür ederim, Korkmamalısın mi demek istedin acaba doktor daha iyi biliyordur diye de çok karışmak istemedim sonra ameliyat olduğuma da çok değmeyecek bir sonuçta almakta istemiyorum. Biraz da şu iz işi benim kafamı kurcalıyor meme ucunu küçültüp yukarı taşıyacak aynı zamanda. Koltuk altından yerleştirecek meme ucu hariç meme çevresinde iz olmayacak. Ameliyat iziniz nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…