Meme büyütme ameliyati sonrasi ağır taşıma

pelinordulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
13
0
37
merhaba arkadaslar. carsamba gunu meme buyutme ameliyati oldum 250 cc high takildi mentor marka. Doktor agir tasima dedi ama bugun ofise gelmem gerekti ve aklimdan cikti doktorun bu dedigi. Aldim laptopumu elime ofise geldim. Yani 2 kg falan bilgisayarim. Simdi doktoru aradim sorun olur mu diye, olabilir protezin oturmasini engeller havada kalir falan dedi iyice tedirgin oldum. Sizce bisi olur mu, sizin boyle bir tecrubeniz oldu mu

Yok hayir hissetmedim ama doktor asla hic birsey tasimayacaksin diyor anlamadim cantalarimiz bile nerdeyse o kdar eder

Yok hayir hissetmedim ama doktor asla hic birsey tasimayacaksin diyor anlamadim cantalarimiz bile nerdeyse o kdar eder
Zorlanma hissetmediysen bence sorun yok tabi dr değilim bilemem ama Dikkatli olmakta fayda var yine de,
Ben 1. haftadan itibaren işe gidip geldiğim için laptop cantası ve küçük el çantası taşıyorum tabi arabayla gidip geldiğimden çok uzun süre taşımıyorum mümkün olduğunca dikkat etmekte fayda var

Aynen yani ev icinde de mutlaka hareket ediyorsun 45 derece maksimu kollarimi kaldirarak is de yapiyorum. Dikkat etmek lazi tabi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…