Meme büyütme ameliyati sonra meme ucunda acima yanma yasayan varmidir.

zamanekizlariyiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
36
14
40
Merhaba. 2 hafta once ameliyat oldum. Kas alti 315 cc. İlk haftam cok rahat gecti. Agrim azdi kendim yatip kalkabiliyordum. Ama son bir haftadir gogus uclarimda dayanilmicak bi aci var. Gerilmeden dolayi olabilir diye dusunup yag krem gibi yumusaticilar suruyorum. Hic bisi giymek istemiorum ne degse canimi yakiyor. Korseyi de cikardim takamiyorum. Bu aci yayilmaya basladi sanki mememe dokunamiorim. Agri degil ama sanki gunesten yanmis da dokununca acio gibi. Doktorum normal dedi. Ama bana normal gibi Hissetirmiyor. Meme ucumda hafif sis gibi. Korkuyorum artik. Gunlerdir cok aci cekiyorum bilgisi olan onerisi olan arkadaslar destek lutfenn. Ne yapmaliyimm :KK43:

Merhaba. 2 hafta once ameliyat oldum. Kas alti 315 cc. İlk haftam cok rahat gecti. Agrim azdi kendim yatip kalkabiliyordum. Ama son bir haftadir gogus uclarimda dayanilmicak bi aci var. Gerilmeden dolayi olabilir diye dusunup yag krem gibi yumusaticilar suruyorum. Hic bisi giymek istemiorum ne degse canimi yakiyor. Korseyi de cikardim takamiyorum. Bu aci yayilmaya basladi sanki mememe dokunamiorim. Agri degil ama sanki gunesten yanmis da dokununca acio gibi. Doktorum normal dedi. Ama bana normal gibi Hissetirmiyor. Meme ucumda hafif sis gibi. Korkuyorum artik. Gunlerdir cok aci cekiyorum bilgisi olan onerisi olan arkadaslar destek lutfenn. Ne yapmaliyimm :KK43:
Benim de aynı sizinle aynı şeyleri yazardım o kadar
Korseyi ben de takmak istemiyorum krem sürüyorum vs
Ama sanırım korse takataka uçları hassaslaşıyor ve regl gününüz yaklaştıysa ondan olabilr

ameliyatinizin uzerinden cok kisa zaman gecmis. buyuk ihtimal gecicidir. ama devam ederse norologa danismaniz iyi olabilir. burada daha once sinir zedelenmesi yasayanlar olmustu. cok gecmis olsun.

Benimde oldu. Özellikle sabahları çok canım yanıyordu, sızlıyordu. Geçti. Seninki de geçecek lütfen sabırlı ol..dokuların iyileşiyor. Meme alışmaya çalışıyor,tepki veriyor. Geçmiş olsun. Korseni mutlaka tak ve kantoron yağı sür. Elinle hafifçe sürsen yeter. Doktorun söylediğinde masaja başlarsın. Korseni bir aydan önce çıkarma o şekilde iyileş. Sonrası için tekrar problem yaşama.

Benimde oldu. Özellikle sabahları çok canım yanıyordu, sızlıyordu. Geçti. Seninki de geçecek lütfen sabırlı ol..dokuların iyileşiyor. Meme alışmaya çalışıyor,tepki veriyor. Geçmiş olsun. Korseni mutlaka tak ve kantoron yağı sür. Elinle hafifçe sürsen yeter. Doktorun söylediğinde masaja başlarsın. Korseni bir aydan önce çıkarma o şekilde iyileş. Sonrası için tekrar problem yaşama.
Ne kadar zaman sonra geciyor :KK43: daha ne kadar cekecegim bu aciyi acaba. Sizin ne kadar surmustu. korseyi mumkun oldugunca takiyorum bazen dayanilmayacak derecede acim oluyor cikarmam gerekiyor. Buz koydum
Biraz rahatladi. Sanki yanik acisi cekiyor gibiyim agri olsa daha iyiydi walla agri kesici icer rahatlardim buna cozum de yok :KK43:

Ne kadar sürdü hatırlamıyorum sabah uyanınca daha çok oluyordu.meme ucundan içeri doğru sızlamalar, yanma gibi acı oluyordu..sonra o his yerini bir süre garip bir hise bıraktı. Duştan sonra bornoz falan memeye değince tuhaf bir his oluyordu. Hissizlik gibi ama değil garip bir şeydi.. geçti zamanla 😀 dokuların iyileşiyor. Geçecek.

Ne kadar sürdü hatırlamıyorum sabah uyanınca daha çok oluyordu.meme ucundan içeri doğru sızlamalar, yanma gibi acı oluyordu..sonra o his yerini bir süre garip bir hise bıraktı. Duştan sonra bornoz falan memeye değince tuhaf bir his oluyordu. Hissizlik gibi ama değil garip bir şeydi.. geçti zamanla 😀 dokuların iyileşiyor. Geçecek.
Benim her dk aciyor. Hareket etmezsem dayaniorum ama yururken aglamak istiorum oyle bir aci. Bende sag saglik atlatirim
Su donemi ins. Goruntu olarak sahane gorunseler de kesip atasim geliyor acidan ahahah :) tesekkurler:)

Ne kadar zaman sonra geciyor :KK43: daha ne kadar cekecegim bu aciyi acaba. Sizin ne kadar surmustu. korseyi mumkun oldugunca takiyorum bazen dayanilmayacak derecede acim oluyor cikarmam gerekiyor. Buz koydum
Biraz rahatladi. Sanki yanik acisi cekiyor gibiyim agri olsa daha iyiydi walla agri kesici icer rahatlardim buna cozum de yok :KK43:
Benim 1 ay yarın dolacak
Aynı tarif ettiğiniz acı yanık sızı uç agrısı devam ediyor
Be aynen çözüm de yok uç agrısı ama bİraz azaldı gbi ben de korse takmıyorum artık

Ben meme büyütme ameliyatı olalı tam 4 ay oldu ve hala sizinle benzer şikayetlerim devam etmekte doktorum önemli olan meme ucunda his kaybı yaşamaman dedi hissettiğim acının yanmanın zamanla geçeceğini söyledi ki ilk aylara göre çok çok iyi durumda ilk aylarda meme ucu ve çevresindeyken bu yanma ve batmalar şuan sadece meme ucumda kaldı oda bir iki aya iyileşecektir diye düşünüyorum. Ki aynı durumu sezeryan ameliyatında yaşadım hissizliğin ağrı ve yanmaların geçmesi tam 1 seneyi buldu bu durum sinir hücrelerinin operasyondan nekadar etkilendiğiyle alakalı kişiden kişiye değişiyor sanırım

Benim de 2 hafta oldu aynı şeyi yaşıyordum iki gün önceye kadar doktorum bana bebek yağı sürüp ucunu meme kapağı ya da makyaj pamuğu ile kapatmamı söyledi yağ sürüp makyaj pamuğu koyuyorum ucuna iki günün sonunda çok rahatladı.Südyene sürtündüğü için tahriş oluyor bir de gergin zaten ameliyattan dolayı normal yani

X