• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme ameliyatı öncesi boğaz ağrısı

ander61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Bayanlar, pazartesi günü yani 2 gün sonra ameliyat günüm. Doktorum grip olmamamı söyledi ertelenir öyle olursa dedi. ben de her gün zencefil bal limon çayı meyve tabakları 2-3 kat giyinip gezmeler derken psikolojik midir bilmiyorum boğazıma bir ağrı oturdu :( halsizlik ya da burun akıntısı-tıkanıklığı yok ateşim yok. aranızda ameliyat öncesi boğaz ağrısı sorunu yaşayan var mı? ertelenmesi gündeme geldi mi? Çok endişeliyim ameliyatımı ankarada olucam fakat ayın 8inde trabzona dönmem gerekiyor

Psikolojiktir belki
valla telefonumun flaşını açıp açıp aynada boğazıma bakıyorum acaba boğazım mı şişti iltihap mı kaptı diye :KK45: ama yok görünürde bişey umarım psikolojiktir. ameliyat tarihini 1 hafta önce aldım şu 1 hafta bile 1 ay gibi geçti ertelenirse eyvahlar olsunn

valla telefonumun flaşını açıp açıp aynada boğazıma bakıyorum acaba boğazım mı şişti iltihap mı kaptı diye :KK45: ama yok görünürde bişey umarım psikolojiktir. ameliyat tarihini 1 hafta önce aldım şu 1 hafta bile 1 ay gibi geçti ertelenirse eyvahlar olsunn
İlk fırsatta bi baktr ama doktora cok sakınma cöp batar sonra

Back
X