Merhabalar. 3 gün önce İstanbul’da devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum.Öncesinde çok tereddüt eden,araştıran,soru soran birisi olarak sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi gördüğüme sevindim. Ben de çam sakuradan randevu aldım ameliyat günü bekliyorum ama tv de çıkan estetik ameliyatndan sonra ölen inf. sebebiyle vazgeçtim. Bir de burada iltihaplı ve tekrar revizyon gereken ameliyatlara denk gelmem caydırdı. Ama sizin devlet hastanesi sürecinizi merak ettim.Merhabalar. 3 gün önce İstanbul’da devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum.Öncesinde çok tereddüt eden,araştıran,soru soran birisi olarak sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
Merhaba ben Süleyman Yalçın şehir hastanesinde Mert beye yaptırdım ameliyatı. Kendisi gayet ilgili,uzman ve tatlı bir doktor sırf onun için devlet hastanesinde olmak istedim açıkçası devlet hastanesinde tek problem her şeye kendiniz koşturuyorsunuz onun haricinde özelden bir farkı yok. Ben 62 bin tl ye oldum toplamda hastane ve protez ücretiyle birlikte. Ameliyat sonrası süreç dayanılmaz bir ağrı diyemem sadece rahatsız eden bir baskı diyebilirim ama gerçekten ilk gün narkozun etkisi vs derken öyle geçiyor bir şekilde 2. Gün bir tık zorlayıcı 3. Günden sonra çok rahatladım kollarımı hafif hafif kaldırmaya başladım kendim yatıp kalkıyorum. Bu ameliyatla alakalı yüz binlerce iyi sonuç vardır belki de ama beynimiz ister istemez kötülere odaklanıyor. Neye inanırsak onu çekeriz bence güzel düşünürseniz güzel olurSizi gördüğüme sevindim. Ben de çam sakuradan randevu aldım ameliyat günü bekliyorum ama tv de çıkan estetik ameliyatndan sonra ölen inf. sebebiyle vazgeçtim. Bir de burada iltihaplı ve tekrar revizyon gereken ameliyatlara denk gelmem caydırdı. Ama sizin devlet hastanesi sürecinizi merak ettim.
Nerede kaça oldunuz.
Hangi süreçlerden geçtiniz
Çok geçmiş olsun ameliyat nasıl geçtiMerhabalar. 3 gün önce İstanbul’da devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum.Öncesinde çok tereddüt eden,araştıran,soru soran birisi olarak sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
Çok teşekkür ederim Ameliyata girene kadar aşırı gergindim ve korkuyordum sonrasında ilk uyandığımda kaburgamda bir baskı hissettim halâ da devam ediyor o baskı. Yani aman aman bi ağrı acı var diyemem sadece zorladığımda,yatıp kalktığımda bi sızı oluyor dikiş yerlerimde onun haricindeki his gerginlik ve baskı yalnızca. Pişman olmadım yani yaptırdığım için sadece 4 yaşında bir kızım var yanımda kimse olmasa zor olurmuş annemden ve eşimden destek alıyorum bu süreçteÇok geçmiş olsun ameliyat nasıl geçti
Direkt plastik cerrahi bölümünden randevu aldım,şansıma 3 hafta sonunda aradılar ameliyat günü için ama yine de normal şartlarda en geç 3-4 aya sıra geliyormuş sanıyorumDevlet hastanesinde nasıl oldunuz acaba Bursa da var mıdır yapan
Yani benim çocuğum olduğu için biraz gerildim tabi ki ameliyat durumlarından ama şöyle düşündüm : herkes bu ameliyatı oluyor hatta büyüklüğünden memnun olmayıp tekrar cc olarak büyütenler var,demek ki çok dayanılmaz bir ağrısı sancısı yok kendimi öyle rahatlattım. Bu süreçteki en büyük zorluk rahat rahat istediğiniz pozisyonda yatamamak emin olun asla ama asla ağrısı sızısı olan bir ameliyat değil yine olsa yine yaptırırımTekrardan soru yazıyorum ama bende gün aldım 17 Şubat için ama bu dönemde her ortam da kafam da bu dönüyor odaklanmıyorum bile yani bu karar aşamasında ne hissettiniz korkular oldu mu nasıl başa çıktınız ben bir ay bu heyecanla ne yapacağım
Teşekkür ederim sizin kaç cc takıldı ? Benim şimdiden gözüme küçük gelmeye başladıHayırlı olsun, bende 3 sene önce oldum iyi ki olmuşum diyorum her zaman, sağlıkla atlatın sürecinizi sonu çok güzel
300 cc uhp takıldıTeşekkür ederim sizin kaç cc takıldı ? Benim şimdiden gözüme küçük gelmeye başladı