Meme büyütme ameliyatı oldum kızlar

Memorial hastanesinde oldum çok emin olduğum bir doktora. 5 yıl boyunca araştırdım cesaret edemiyordum.. Yani cuma ameliyat olur Pazartesi iş başı yaparsın diyen Dr iyiki kulak vermemişim .. Çünkü herkezde ameliyat sonrası ayrı seyrediyor.. 2 gün hastanede yattım. Ağrılarım sağlamdı. Şimdi ilaçlardan midem ve düz yatmaktan sırtım bitmiş durumda (ayın 6 iş başı umarım iyi olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmişler olsun benim de 1 haftalıklar, normale döndüm artık diyebilirim

O zamana baya düzelirsin canım merak etme.bende cuma ameliyat olup pazartesi iş başı yapanlardanım malesef çok zordu.ama çabuk geçiyor .inş.atlatırsın canım

Göğüslerim patlayacak bomba gibi bu sütyeni ve üzerinden geçen şerit beni baya rahatsız ediyor. Onları ne zaman çıkarırım bilmiyorum. 4 Ağustos'a kontrolüm var. İnş en azından şeriti çıkartırım .siz ne zaman oldunuz ve normale ne zaman döndünüz ?

Memorialde hangi doktora oldun canim? Ben daha olmadim arastiriyorum su an..böyle okuyuncada korkuyorum

Ben Kayseri'de oldum memleketimde.Teoman hocaya.memorial hastaneleri arasında en iyi cerrahlardan biri. Korkma canım ,. Brnim ilk günkü ağırlarım kalmadı .mide ağrım var ilaçlardan sırt ağrısı yatmaktan :) geçicek inşallah

Ben istanbulda ercan karacaoglu ile görüştüm. Oda memorial de...ama hala cesaretim yok..eylüle izin aldim bu ameliyat icin ama hala bekliyorum

Valla ben gözümü karartıp 5 yıl araştırıp bir gecede karar verdim .. Yıllardır kocaman tas gibi Sütyen takmaktan ve küçük Göğüslerim yüzünden kendimi seksi hissetmemek yordu beni. Sexy iç çamaşırı hastasıyım ama sadece bakıp geçiyordum .. Şimdi alacağım günü iple çekiyorum :) korkma bence

Ben istanbulda ercan karacaoglu ile görüştüm. Oda memorial de...ama hala cesaretim yok..eylüle izin aldim bu ameliyat icin ama hala bekliyorum

Canım bak valla hiç korkma ameliyatla ilgili sıkıntın ilk 2-3 gün sürüyor, sonrasındaki sıkıntı sürekli düz yattığın için sırt ağrısı ve sıkı sütyen.. 7. günüm ve ağrım sızım kalmadı canım 4. günden itibaren ayaklandım ben..

Tesekkür ederim verdiginiz cesaret icin.birde korkum ya yanlis doktor secersem? Yurt disinda oldugum icin telefonla arastiriyorum

Tesekkür ederim verdiginiz cesaret icin.birde korkum ya yanlis doktor secersem? Yurt disinda oldugum icin telefonla arastiriyorum

Bu ameliyat her doktorun kolaylıkla yapabildiği bir ameliyat canım sorun çok nadir çıkıyordur eminim, en azından ben bu forumda hiç yaptırdığına pişman olan kimse görmedim. Ben başka bir doktora karar vermiştim hep onu araştırdım ettim ama bir anda hiç bilmediğim farklı bir doktorla görüşmeye gittim, çok samimi geldi bana ve hemen de ameliyatımı oldum. Çok düşünme bence, net kararını ver ol kurtul

Sabahları daha şiş hissediyorum ;( artı bu Sütyen üstü şerit canımı yakıyor Dr kontrole kadar kalsın dedi. Sol göğsüm daha çok sancıyor.. Ama sol göğüs ucum hissiyatını kaybetmemiş sağda biraz var umarım düzelir . Sabah kalktığımda patlamaya hazır bomba gibiler

Sabahlari daha agrili ve sis oluyolar sonra duzeliyor canim. sabir 1 haftacik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyattan bir gün sonra regl oldum.. Fakat kesildi . İlaçların etkisinden mi acaba ? Şimdi damla damla oluyorum,. 4. Günüm bugün çok merak ediyorum normale dönünce nasıl olacak

Canım aynen benim de sabahları çok şiş oluyor sütyen daha da sıkıyor bir de acıyorlar ama çok sürmüyor normale dönüyor sonra.. Benim sorunum geceler bana resmen eziyet sağa sola dönemiyorum sırtım ağrıyor tüm gece boğuşmakla geçiyor, bir bakıyorum sabah olmuş.

Aynen bende bu gece oturur pozisyonda uyumuşum :) şimdi Bayram gezmesindeyim kazık gibiyim :)) ama sancım yok inş gün geçtikçe daha iyi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…