Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmiş olsun kas altımı kas üzerimi fiyat nedirSaat 10 gibi ameliyattan çıktım kızlar. Baskı hissi dışında gayet iyiyim şu an kas altı 335 cc motiva marka protezim.
Kas altı oldum. Özelden yazarım size.gecmiş olsun kas altımı kas üzerimi fiyat nedir
Çok geçmiş olsun çok sıkıntı yaşamışsınız keloid için iğne yapılıyor 3 4 seansta geçiyor. Memenin görüntüsü güzel duruyor aslında. Doktorunuz ne diyorizmirde 90 büyütme dikleştirme ve protez 120 bin bnm bu ikinci operasyonum ilk karın germe ile protez konuldu sarkma oldu kas üstü revizyon yaptı sözde mevcut protez ile keloid oluştu cok mutsuzum dava etsem psikojisini kaldıramam
arastırdım korktum keloid gecmiyor agrılı sancılı kesin bir tedavisi yok diye kara kara düşünüyordum tekrar diklltirme olsa yine keloid tekrarlama olasılıgı var ama içimi rahatlattınız siz tedavimi oldunuz keloidden kortizon ignesimi oldunuzÇok geçmiş olsun çok sıkıntı yaşamışsınız keloid için iğne yapılıyor 3 4 seansta geçiyor. Memenin görüntüsü güzel duruyor aslında. Doktorunuz ne diyor
bn drdan degil goggleden arastırdım canım korktum acıkcasıiçimi ferahlattın sagolAnneannem oldu onun ki çok daha şişti. Özelde iğnelerin fiyatı biraz yüksek devlette var mı bilmiyorum. İyileşme me ihtimali diye bir şey var mı bilmiyorum bize öyle bir şey söylemediler.
Lazerle iz tedavileri de var. Hiç canınızı sıkmayın. Dikleştirme ameliyatı olmayın gayet güzel görünüyor.izmirde 90 büyütme dikleştirme ve protez 120 bin bnm bu ikinci operasyonum ilk karın germe ile protez konuldu sarkma oldu kas üstü revizyon yaptı sözde mevcut protez ile keloid oluştu cok mutsuzum dava etsem psikojisini kaldıramam
Bazı yorumlar gerçekten insanı olumsuz etkiliyorguzel dilekler duymak içimi cok rahatlattı keloid yorumlarını arastırdım goggleden moralim bozulmuştu
İzmir'de kimde yaptırdınız size daha önce dikleştirme mi yapılmıştı.izmirde 90 büyütme dikleştirme ve protez 120 bin bnm bu ikinci operasyonum ilk karın germe ile protez konuldu sarkma oldu kas üstü revizyon yaptı sözde mevcut protez ile keloid oluştu cok mutsuzum dava etsem psikojisini kaldıramam
335 cc nasıl oldu sizeSaat 10 gibi ameliyattan çıktım kızlar. Baskı hissi dışında gayet iyiyim şu an kas altı 335 cc motiva marka protezim.
Beklentilerle alakalı tabii ama ben çok memnunum boyutundan. 3 boyutluda görmüştüm zaten ama cc boyutları kişiden kişiye çok değişkenlik gösterebiliyor iki ayrı kişide aynı cc çok farklı duruyor. Beklentilerinizi söyleyip Doktorunuzla kararlaştırmanız daha iyi bence.335 cc nasıl oldu size
350 cc bndeki gögüs capıma göre küçük geliyor kas altı olsa belki daha dolgun olurdu335 cc nasıl oldu size
Kas üstü olmasını sizmi istediniz göğüs yapınız geniş bu yüzden 350 cc küçük gelebilir hangi markaydı350 cc bndeki gögüs capıma göre küçük geliyor kas altı olsa belki daha dolgun olurdu
Çok haklısınız göğüs yapısı daha önceki meme dokusu sarkma veya ufak vs hepsi etkiliyor durumu.Beklentilerle alakalı tabii ama ben çok memnunum boyutundan. 3 boyutluda görmüştüm zaten ama cc boyutları kişiden kişiye çok değişkenlik gösterebiliyor iki ayrı kişide aynı cc çok farklı duruyor. Beklentilerinizi söyleyip Doktorunuzla kararlaştırmanız daha iyi bence.
evet gögüs capım 85 üzeriydi 355 kücük geldi motiva 1 2 yıla kas altına gecmeyi düşünüyorum o yüzden dr seçimi cok iyi olmalı eziyet maddi manevi335 cc nasıl oldu size
Benim ki 75 o yüzden 335 çok iyi durduevet gögüs capım 85 üzeriydi 355 kücük geldi motiva 1 2 yıla kas altına gecmeyi düşünüyorum o yüzden dr seçimi cok iyi olmalı eziyet maddi manevi
Bana da yazabilir misinizKas altı oldum. Özelden yazarım size.