Meme büyütme ameliyatı oldum (bugün)

irooss

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
153
90
Saat 10 gibi ameliyattan çıktım kızlar. Baskı hissi dışında gayet iyiyim şu an kas altı 335 cc motiva marka protezim.

Son düzenleme:
izmirde 90 büyütme dikleştirme ve protez 120 bin bnm bu ikinci operasyonum ilk karın germe ile protez konuldu sarkma oldu kas üstü revizyon yaptı sözde mevcut protez ile keloid oluştu cok mutsuzum dava etsem psikojisini kaldıramam

Eklentiler

• IMG_2841.jpeg
    IMG_2841.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 378
  • 656B5AEE-6EE2-4C80-90CC-C885EB85F5B3.jpeg
    656B5AEE-6EE2-4C80-90CC-C885EB85F5B3.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 418
  • 0C82C91A-6C1F-4ADC-A3B1-C7F18F1A5E21.jpeg
    0C82C91A-6C1F-4ADC-A3B1-C7F18F1A5E21.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 392
  • 53B22579-2927-46B3-8884-25053EB85D7E.jpeg
    53B22579-2927-46B3-8884-25053EB85D7E.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 371
izmirde 90 büyütme dikleştirme ve protez 120 bin bnm bu ikinci operasyonum ilk karın germe ile protez konuldu sarkma oldu kas üstü revizyon yaptı sözde mevcut protez ile keloid oluştu cok mutsuzum dava etsem psikojisini kaldıramam
Çok geçmiş olsun çok sıkıntı yaşamışsınız keloid için iğne yapılıyor 3 4 seansta geçiyor. Memenin görüntüsü güzel duruyor aslında. Doktorunuz ne diyor

Çok geçmiş olsun çok sıkıntı yaşamışsınız keloid için iğne yapılıyor 3 4 seansta geçiyor. Memenin görüntüsü güzel duruyor aslında. Doktorunuz ne diyor
arastırdım korktum keloid gecmiyor agrılı sancılı kesin bir tedavisi yok diye kara kara düşünüyordum tekrar diklltirme olsa yine keloid tekrarlama olasılıgı var ama içimi rahatlattınız siz tedavimi oldunuz keloidden kortizon ignesimi oldunuz

Anneannem oldu onun ki çok daha şişti. Özelde iğnelerin fiyatı biraz yüksek devlette var mı bilmiyorum. İyileşme me ihtimali diye bir şey var mı bilmiyorum bize öyle bir şey söylemediler.

Anneannem oldu onun ki çok daha şişti. Özelde iğnelerin fiyatı biraz yüksek devlette var mı bilmiyorum. İyileşme me ihtimali diye bir şey var mı bilmiyorum bize öyle bir şey söylemediler.
bn drdan degil goggleden arastırdım canım korktum acıkcası😔🙏🏻🙏🏻içimi ferahlattın sagol

Lazerle iz tedavileri de var. Hiç canınızı sıkmayın. Dikleştirme ameliyatı olmayın gayet güzel görünüyor.

guzel dilekler duymak içimi cok rahatlattı keloid yorumlarını arastırdım goggleden moralim bozulmuştu

İzmir'de kimde yaptırdınız size daha önce dikleştirme mi yapılmıştı.

335 cc nasıl oldu size
Beklentilerle alakalı tabii ama ben çok memnunum boyutundan. 3 boyutluda görmüştüm zaten ama cc boyutları kişiden kişiye çok değişkenlik gösterebiliyor iki ayrı kişide aynı cc çok farklı duruyor. Beklentilerinizi söyleyip Doktorunuzla kararlaştırmanız daha iyi bence.

Beklentilerle alakalı tabii ama ben çok memnunum boyutundan. 3 boyutluda görmüştüm zaten ama cc boyutları kişiden kişiye çok değişkenlik gösterebiliyor iki ayrı kişide aynı cc çok farklı duruyor. Beklentilerinizi söyleyip Doktorunuzla kararlaştırmanız daha iyi bence.
Çok haklısınız göğüs yapısı daha önceki meme dokusu sarkma veya ufak vs hepsi etkiliyor durumu.

X