• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı olanlara samimi sorularım?

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
Özel bazı sorularım var. Cevap verirseniz sevinirim. İnternette silikonlu meme için çok fazla önyargı var. Okuduklarım özellikle sözlüklerde yazılan erkek kullanıcı yorumlarıydı. Ben bu ameliyatı olan kişilerin gerçek yorumlarını merak ediyorum.

Mesela eşiniz/partneriniz dokunduğunda; siz eskisinden daha farklı mı hissediyorsunuz? Eskisi ile kıyaslar mısınız? Özgüven açısından sormuyorum. Eminim özgüven çok fazladır. Sizin hissiyatınız nasıl? Suni, yapay bir his yok değil mi? Sonra dokunulunca uçları hemen tepki veriyor mu?

Ameliyata bağlı (bazen) yer yer memede his kaybı olmakla birlikte genel olarak dokunulmaya karşı eskisi gibi duyarlı mısınız?

Yere doğru eğildiğinizde ya da yüz üstü halde öne doğru sallanıyor mu, sabit mi? Özellikle 4.ayını dolduran ameliyatlarda yumuşama olmuştur artık diye düşünüyorum.

Sıcaklık ya da soğukluk açısından fark var mı?

Biraz özel oldu ama eşinizin/partnerinizin hissiyatı nasıl? Eskisine göre ne düşünüyor. Görüntü olarak göze hitap ettiği malum. Ancak dokunuş ve hissiyat eskisi ile aynı mı? Keşke olmadaydınız dediler mi hiç?

Yüz üstü yattığınızda rahatsız ediyor mu? Ne zaman artık içimde bir protez var hissi ortadan kalkıyor ve vücudun bir parçası oluyor.

Şimdiden samimi olarak cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Belirtmek isterim, cevaplar benim ameliyata olan isteğimi değiştirmeyecek. Şımarıkça bir istek değil, makul ve gerçekçi bir isteğim var. Sadece ameliyat sonrası başıma gelecekleri bilmek açısından bilinçli olmak istiyorum. Hepsi bu. :KK66:

Daha önce memem olmadığı için his konusunda yorum yapamayacağım. Eğilince tabi ki sallanıyor, sabit değil. Normal dik dururken de sallanır. Benim sağ mememin alt kısmında his kaybı oldu ama kafama taktığım bir şey değil. Yatma konusunda da ben her daim yüzüstü yatarım zaten, hiç rahatsız olmadım şimdiye dek..

Ilk ameliyatimda protezim kas ustundeydi.memelerim hep buz gibiydi.simdi ikinci ameliyatta kas altinda.suan normal vucut isisinda.dokunulunca normal meme kadar yumusak degil.valla benimkiler sallanmiyor.sabit duruyo.ilerleyen donemde ne olur bilmem.hissiyat hep var.o durum iki ameliyatta da degismedi.ben de hep yuz ustu uyurum.sorun olmuyo gayet rahat.

Ilk ameliyatimda protezim kas ustundeydi.memelerim hep buz gibiydi.simdi ikinci ameliyatta kas altinda.suan normal vucut isisinda.dokunulunca normal meme kadar yumusak degil.valla benimkiler sallanmiyor.sabit duruyo.ilerleyen donemde ne olur bilmem.hissiyat hep var.o durum iki ameliyatta da degismedi.ben de hep yuz ustu uyurum.sorun olmuyo gayet rahat.
kaç cc sizinki birde high mi mod mu ? yani mod sa belki o yuzden sallanmiyor olabilir yada küçükse !

Merhaba, ben meme alti kesisi dual plan yöntemi ile 3.5 ay once ameliyat oldum. Şu an epey yumusadilar, eskisi kadar yumuşak değil ama eşimi garipsetecek bi sertliği yok. Koşarken, egilirken sallanmasinda bir sorun yok. Ama sanırım bu biraz da senin önceki dokun ile ilgili olabilir. His kaybı konusunda biraz olumsuz şeyler söyleyeceğim:KK43: iki memenin arası ile kesi yerinden meme başına kadar olan kisimda çok çok az his var bende, sıcak soğuk ise hiç hissetmiyor bu bölgeler. Genel vucut isima göre biraz daha soğuk oluyor. Eşim rahatsız olmadığını söylüyor ama dokunduğunda hissiz bölgelerde uyuşukluk karincalanma tarzı birsey hissettiğim için ben rahatsız oluyorum. Genel kanı 1 sene içerisinde sinirlerin kendini toparladiği yönünde. Umarım his kaybim geçicidir. Ameliyat öncesi doktorum hiç bahsetmemisti bana, senin aklında olsun:)

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Forumda meme ameliyatı olan çok kadın olduğunu biliyorum. Umarım konuya katkı sağlarlar. :KK66:

Özel bazı sorularım var. Cevap verirseniz sevinirim. İnternette silikonlu meme için çok fazla önyargı var. Okuduklarım özellikle sözlüklerde yazılan erkek kullanıcı yorumlarıydı. Ben bu ameliyatı olan kişilerin gerçek yorumlarını merak ediyorum.

Mesela eşiniz/partneriniz dokunduğunda; siz eskisinden daha farklı mı hissediyorsunuz? Eskisi ile kıyaslar mısınız? Özgüven açısından sormuyorum. Eminim özgüven çok fazladır. Sizin hissiyatınız nasıl? Suni, yapay bir his yok değil mi? Sonra dokunulunca uçları hemen tepki veriyor mu?

Ameliyata bağlı (bazen) yer yer memede his kaybı olmakla birlikte genel olarak dokunulmaya karşı eskisi gibi duyarlı mısınız?

Yere doğru eğildiğinizde ya da yüz üstü halde öne doğru sallanıyor mu, sabit mi? Özellikle 4.ayını dolduran ameliyatlarda yumuşama olmuştur artık diye düşünüyorum.

Sıcaklık ya da soğukluk açısından fark var mı?

Biraz özel oldu ama eşinizin/partnerinizin hissiyatı nasıl? Eskisine göre ne düşünüyor. Görüntü olarak göze hitap ettiği malum. Ancak dokunuş ve hissiyat eskisi ile aynı mı? Keşke olmadaydınız dediler mi hiç?

Yüz üstü yattığınızda rahatsız ediyor mu? Ne zaman artık içimde bir protez var hissi ortadan kalkıyor ve vücudun bir parçası oluyor.

Şimdiden samimi olarak cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Belirtmek isterim, cevaplar benim ameliyata olan isteğimi değiştirmeyecek. Şımarıkça bir istek değil, makul ve gerçekçi bir isteğim var. Sadece ameliyat sonrası başıma gelecekleri bilmek açısından bilinçli olmak istiyorum. Hepsi bu. :KK66:
Canım, ben dümdüzdüm biliyorsun ;) evliliğimde memenin hiç bi rolü yoktu. AmeliyattAn sonra ilk 3 ay uçlarım çok acıyordu ve dokunamıyordum. Ama sonraaaaaa, o uçlar bir oldu bir oldu :KK70: inanılmaz hassaslar, hissiyat olarak anlatamam ... Kelimeler kifayetsiz kalır :KK70: hatta ben Dr a " hocam naaptınız yeni reseptörler mi koydunuz " demiştim :KK70: bu tabi Dr un başarısı bence. Hiç bi sinire zarar vermemiş ;)

Canım, ben dümdüzdüm biliyorsun :KK66: evliliğimde memenin hiç bi rolü yoktu. AmeliyattAn sonra ilk 3 ay uçlarım çok acıyordu ve dokunamıyordum. Ama sonraaaaaa, o uçlar bir oldu bir oldu :KK70: inanılmaz hassaslar, hissiyat olarak anlatamam ... Kelimeler kifayetsiz kalır :KK70: hatta ben Dr a " hocam naaptınız yeni reseptörler mi koydunuz " demiştim :KK70: bu tabi Dr un başarısı bence. Hiç bi sinire zarar vermemiş :KK66:
canim bu hassasliktan kastiniz ne ben anlayamıyorum :KK53:

Benim 9 ay biticek ;) artık yüZüstü yattığımda sanki kendi memem gibi, proteZi hissetmiyorum. Dokununca da gayet diri, genç kız memesi gibi ;) öyle taş gibi değil ;)

canim bu hassasliktan kastiniz ne ben anlayamıyorum :KK53:
Ameliyattan sonraki hassaslık yanma gibi, bıçak batması gibi . Amaaaa, şimdiki hassaslık ..... Nasıl anlatsam... Ayıp olmasın ama, rüzgar esse orgazm olcam sanıyorum :KK70:
Tabi bu Dr un başarısı. Hiç bi sinire zarar vermemiş. Ameliyattan önce de özellikle bu durumu vurgulamıştı." Sen ameliyattan sonra, iyileşince o uçları görrrr.... Inanılmaz erojen hale gelecekler" demişti. Tabi ben anlamamıştım ne demek istediğini :KK70: az bile demiş :KK70:

Tabi bu Dr un başarısı. Hiç bi sinire zarar vermemiş. Ameliyattan önce de özellikle bu durumu vurgulamıştı." Sen ameliyattan sonra, iyileşince o uçları görrrr.... Inanılmaz erojen hale gelecekler" demişti. Tabi ben anlamamıştım ne demek istediğini :KK70: az bile demiş :KK70:
ameliyattan once böyle bi hassaslik varmiydi peki ?

Back
X