Sizi bu dusunceye iten nedir? Daha ayrintili aciklarsaniz benim icin daha yararli olur:)Çok büyük bir sıkıntın yoksa olma derim.. bu ömürlük bir şey değil malesef. Herkes uzun yada kısa vadede sorun yaşıyor. 7 ay önceye dönüp yaptırmamış olmayı çok isterdim şahsen ben
Hiçbirşey doğal gibi olmuyor ve önemlisi doğal hissettirmiyor. Yatarken uyurken zıplarken hep o göğsünde bişey olduğu hissi var malesef.Sizi bu dusunceye iten nedir? Daha ayrintili aciklarsaniz benim icin daha yararli olur:)
Hiçbirşey doğal gibi olmuyor ve önemlisi doğal hissettirmiyor. Yatarken uyurken zıplarken hep o göğsünde bişey olduğu hissi var malesef.
Ve kesinlikle acıya o dikiş izine değmiyor, alınan riske de öyle. Daha yüz elli sebep açıkalrım böyle. Bunlar benim geçerli tabii, pişmanım hiç yaptormamış olmayı isterdim.
Ben de sizinle ayni fikirdeyim. 8.5 yil once implant yaptirdim. Saglik sorunum olmadi ama cok pismanim yaptirdigima. Goruntu acisindan da bi sorun yok. Ama ilerde yenileme yapilmasi gerekecektir illaki cunku silikonlar havada kaliyor vucut yaslandikca. Cikartmayi dusunuyorum ama deformasyondan da cok korkuyorum. Hic taktirmamis olmayi isterdim. Hayatimdaki en buyuk pismanligim.Hiçbirşey doğal gibi olmuyor ve önemlisi doğal hissettirmiyor. Yatarken uyurken zıplarken hep o göğsünde bişey olduğu hissi var malesef.
Ve kesinlikle acıya o dikiş izine değmiyor, alınan riske de öyle. Daha yüz elli sebep açıkalrım böyle. Bunlar benim geçerli tabii, pişmanım hiç yaptormamış olmayı isterdim.
8.5 yılda değiştirmeyi hissettirecek bi görüntü oldu mu peki? Epey zaman olmuş yaptıralı şuan nasıl durumdalar..bende önümüzdeki ay yaptıracağım ama hala kesin kararlı sayılmamBen de sizinle ayni fikirdeyim. 8.5 yil once implant yaptirdim. Saglik sorunum olmadi ama cok pismanim yaptirdigima. Goruntu acisindan da bi sorun yok. Ama ilerde yenileme yapilmasi gerekecektir illaki cunku silikonlar havada kaliyor vucut yaslandikca. Cikartmayi dusunuyorum ama deformasyondan da cok korkuyorum. Hic taktirmamis olmayi isterdim. Hayatimdaki en buyuk pismanligim.
Bence bu durum kişiden kişiye değişir mesela doğal takıntısı olan biri damla yaptırabilir ama zaten yaptıran insan da bunun yapay bir sey olduğunu bilerek yaptırıyor ben mesela kendimi yaptırdıkttan sonra gerçekten kadın gibi hissettimHiçbirşey doğal gibi olmuyor ve önemlisi doğal hissettirmiyor. Yatarken uyurken zıplarken hep o göğsünde bişey olduğu hissi var malesef.