• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme ameliyatı olan arkadaslar :)

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhaba seksi hanımlar:KK8:

ben acıkcası forumda 400 cc ve yukarı taktıranları gorunce cok cesaretlendim. kaç zamandır istiyordum ne yazık ki bazı ozel sebeblerden ertelemek zorunda kalmıstım. ama sımdı artık hıc bır bahanem yok Hoppa

tıp fakultesını bıtırmıs plastık cerrahı alanında okuyan bır kız arkadasımla corap pırınc ıkılısıyle ve bana yaptıgı olcumlerle 450 cc ve yukarı olur gogus dokunda hıc bombastık durmaz demıstı ama yınede uzman bır doktorla ıstısahare yaparsın dedi. bende yurt genelinde doktor arıyorum artık:-),

gogus dokum var C cup sutyenı onceden dolduruyordum ama simdi doldurdugum soylenemez malesef üst tarafı bosaldı :KK43: amelıyat yaptıktan sonra spor da yapmak istiyorum ozmn kas ustu dedıler, burada bazıları kısıler de cok sarkma olur yazmıs :( allahım bu karar verme sureci ne sancılı surecmıs :)

sizlerden istegim hem bana hem olmak isteyen arkadaslarıma yardımcı olmak adına :KK50::KK5:

boy, kilo
onceki gıydıgınız cup ve sımdıki cup
konulan silikon (marka, şekil(yuvarlak,damla), cc, kas üstü-altı, kas zarı)
doktor adı yerı
yazarsanız cok mutlu olurum. deli gibi olmak isteyıpte surekli cayanlar ıcın de hem gaz verici hem tesvık edıcı cumleler yazarsanız daha da bır mutlu olurum. cunku bazı kararlar anlık bır cesarete bakar :KK66:

coco chanelin dedigi gibi, biz kadınlar gercekten cılgınız:KK31:olan arkadaslara gecmısler olsun diliyorum.

istanbuldaysanız çok dr var önceliği tugrul turana vererim yani 2 saat görüşüyor ve tüm bilmeniz gerekeni siz soru sormadan yanıtlıyor bir çok dr dan daha bilgili bir şekilde ayrılıyorsunuz ordan tarzı biraz farklı ya da baya farklı

Benim 325 cc mentor marka yuvarlak high profile kas altı ve meme altı kesisi.. Önceden cup yoktu benim, erkek gibiydi. Şimdi dolu dolu B cup, bazen de C..

cok gecmiş olsun:nazar:, cok sevındım adına :KK36: darısı bana, doktoruz kimdi bir de surec nasıl gecti alasabıldınız mı? spor yaparken dıkkat ettiğiniz hareketler varmı? cok soru oldu kusura bakma:oops:

istanbuldaysanız çok dr var önceliği tugrul turana vererim yani 2 saat görüşüyor ve tüm bilmeniz gerekeni siz soru sormadan yanıtlıyor bir çok dr dan daha bilgili bir şekilde ayrılıyorsunuz ordan tarzı biraz farklı ya da baya farklı

istanbuldaydım malesef tasındım ama muhim degıl halen bazı yakınlarım orada ama ameliyat olacagımı soylermıyım bilmıyorum malum akraba :KK14: nerede acaba? sizin doktoruzmu doktolar listesinde adı yazıldı:KK48: ben zaten bıraz konuskan ve samımı bır doktor ıstıyorum. insallah umdugum gibi olur

istanbuldaydım malesef tasındım ama muhim degıl halen bazı yakınlarım orada ama ameliyat olacagımı soylermıyım bilmıyorum malum akraba :KK14: nerede acaba? doktolar listesinde adı yazıldı:KK48:
yeri levent yada nispetiye mi akatlar mı oluyor orda gazeteciler sitesindeydi sanırım ha bu arada alper tuncele de gidebilirsiniz. isterseniz önce mail atarak başlayın siz yakın mısınız ist a

cok gecmiş olsun:nazar:, cok sevındım adına :KK36: darısı bana, doktoruz kimdi bir de surec nasıl gecti alasabıldınız mı? spor yaparken dıkkat ettiğiniz hareketler varmı? cok soru oldu kusura bakma:oops:
Teşekkür ederim. Doktorum Sakaryada İlsun Aka.. Çok memnunum, 1.5 yılı geçti. Birkaç ayda zaten tamamen alışıyorsunuz. Spor yaparken herhangi bir hareketten sakınmaya gerek olmuyor şu an, ilk aylarda korumak gerekiyor tabi..

yeri levent yada nispetiye mi akatlar mı oluyor orda gazeteciler sitesindeydi sanırım ha bu arada alper tuncele de gidebilirsiniz. isterseniz önce mail atarak başlayın siz yakın mısınız ist a

evet yakınım izmıtteyım, suan oncelıklerım ıstanbul, ankara hem daha cok doktor bılındıgı ıcın hemde daha cok yorum oldugu ıcın ama buralarda ızmıt adapazarı duzce bolu da ki doktorları da degerlendırebılırım dıye dusunuyorum. ben hem konuskan hem samımı bır doktor arıyorum nedense bır duygusal bag kurmaya calısıyorum ılk defa amelıyat olacagım ıcın. boyle bır tribe gırdım :KK48: sız oldunuz mu

Teşekkür ederim. Doktorum Sakaryada İlsun Aka.. Çok memnunum, 1.5 yılı geçti. Birkaç ayda zaten tamamen alışıyorsunuz. Spor yaparken herhangi bir hareketten sakınmaya gerek olmuyor şu an, ilk aylarda korumak gerekiyor tabi..

adapazarıııı :KK6: ben izmitteyim cok sevındım suan... umarım cok yogun degıldır. cok sevındım adına masallaaaaahhh:nazar::nazar::nazar::nazar: ınsallah darısı basıma devlettemi kendisi

evet yakınım izmıtteyım, suan oncelıklerım ıstanbul, ankara hem daha cok doktor bılındıgı ıcın hemde daha cok yorum oldugu ıcın ama buralarda ızmıt adapazarı duzce bolu da ki doktorları da degerlendırebılırım dıye dusunuyorum. ben hem konuskan hem samımı bır doktor arıyorum nedense bır duygusal bag kurmaya calısıyorum ılk defa amelıyat olacagım ıcın. boyle bır tribe gırdım :KK48: sız oldunuz mu
bir buçuk yıl önce oldum kas altı kas altında memeler kol kaslarına bağlı hareket ediyor bunu amelyiat sonrası öğrendim

izmitte tonguç işken varken başka bir dr a gidilir mi ya aşk olsun kocaeli üni de kendisi ve bir arkadaşıma protez revizyonu yapmıştı sonuç şahaneydi bence önceliğiniz tonguç bey olsun.

ben acıkcası forumda 400 cc ve yukarı taktıranları gorunce cok cesaretlendim. kaç zamandır istiyordum ne yazık ki bazı ozel sebeblerden ertelemek zorunda kalmıstım. ama sımdı artık hıc bır bahanem yok Hoppa

tıp fakultesını bıtırmıs plastık cerrahı alanında okuyan bır kız arkadasımla corap pırınc ıkılısıyle ve bana yaptıgı olcumlerle 450 cc ve yukarı olur gogus dokunda hıc bombastık durmaz demıstı ama yınede uzman bır doktorla ıstısahare yaparsın dedi. bende yurt genelinde doktor arıyorum artık:-),

gogus dokum var C cup sutyenı onceden dolduruyordum ama simdi doldurdugum soylenemez malesef üst tarafı bosaldı :KK43: amelıyat yaptıktan sonra spor da yapmak istiyorum ozmn kas ustu dedıler, burada bazıları kısıler de cok sarkma olur yazmıs :KK43: allahım bu karar verme sureci ne sancılı surecmıs :)

sizlerden istegim hem bana hem olmak isteyen arkadaslarıma yardımcı olmak adına :KK50::KK5:

boy, kilo
doktor adı yerı
yazarsanız cok mutlu olurum. deli gibi olmak isteyıpte surekli cayanlar ıcın de hem gaz verici hem tesvık edıcı cumleler yazarsanız daha da bır mutlu olurum. cunku bazı kararlar anlık bır cesarete bakar :KK66:

coco chanelin dedigi gibi, biz kadınlar gercekten cılgınız:KK31:olan arkadaslara gecmısler olsun diliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-olan-olacak-arkadaslar-ve-bilgileri.503052/
Bakın bu linkte Ameliyat olanlar,konu açıp bilgi verenlerin konu linkleri,protez yöntem bilgileri ,şehir konum doktor bilgileri yazıyor. Bir göz atın bence,herkes bu konuya gelip bilgi yazamaz. Sizde araştırın ;)
Benim meme dokum azda olsa vardı. Ameliyt öncesi full dolgulu 75 B cup kullanıyordum. 400 cc kas zarı altı yuvarlak protez takıldı. Şu an 75 D cup sütyen kullanıyorum. 2011 de Hasan Fındık a Ameliyt oldum Istanbulda. Sıkıntım yok,spor yapıyorum kısıtlama yok. ;)

adapazarıııı :KK6: ben izmitteyim cok sevındım suan... umarım cok yogun degıldır. cok sevındım adına masallaaaaahhh:nazar::nazar::nazar::nazar: ınsallah darısı basıma devlettemi kendisi
Ameliyatları ızmitte akademi hastanesinde yapıyor. Şu an kendi yerini açtı, önceden devletteydi.
Tonguc bey çok ilgisiz.. Hakkında iyi şeyler duymuştum ama göremedim maalesef o ilgiyi..

Samimi, konuşkan, çok sempatiktir İlsun hanım.. Aynı zamanda çok becerikli alanında.. Seda11 Seda11 ve Pembe19- Pembe19- da ona ameliyat oldular. Ben kendi sonucumu ve onların sonucunu çok beğeniyorum.

Cok sanslisin.yakininda cok basarili,samimi,tatli bir doktor var yani ilsun hanim.tikkibella sayesinde tanidim doktorumu duzceden gittim.ozel kliniginde gorustuk sakaryada.izmit akademi hastanesinde ameliyat oldum.hastanede kaldigim sure boyunca doktorum her sabah geldi yanima halimi hatrimi sordu kontrol etti.375 cc kas alti meme alti kesisi ameliyat oldm.hic aci hissi yasamadim.cok rahat atlatanlardanim ve sonucumdan cok memnunum.mutlaka gorusmenizi tavsiye ederim.

Bende ılsun hanıma oldum gercekten memnunum daha 1.5 ay oldu ama ben onlarla dogmuş gıbıyım drum da cok guleryuzlu egosuz arkadaş gibi amelıyat surecımde cok kolay gectı ızmıttyesen bır gıt goruş bence

Benim 325 cc mentor marka yuvarlak high profile kas altı ve meme altı kesisi.. Önceden cup yoktu benim, erkek gibiydi. Şimdi dolu dolu B cup, bazen de C..
Merhaba foruma yeni katildim benim de gogusum erkek gibi 31 yasindayim. ameliyat olmak istiyorum ama oldukca korkuyorum. Doktorunuzdan memnun kaldiginizi okudum icimde yabanci madde varligi beni rahatsiz eder mi pisman olur muyum bu kafama takiliyor. Iyilesme sureciniz ne kadar surdu? Hic gogsum olmadigi icin yadirgarmisim gibi geliyor siz nasil hissettiniz?

Merhaba foruma yeni katildim benim de gogusum erkek gibi 31 yasindayim. ameliyat olmak istiyorum ama oldukca korkuyorum. Doktorunuzdan memnun kaldiginizi okudum icimde yabanci madde varligi beni rahatsiz eder mi pisman olur muyum bu kafama takiliyor. Iyilesme sureciniz ne kadar surdu? Hic gogsum olmadigi icin yadirgarmisim gibi geliyor siz nasil hissettiniz?
Emin olun hiç yadırgamıyorsunuz, sanki hep benimleymiş gibiler.. Bir an olsun pişman olmadım. İyileşme sürecinin ilk 1 haftası sıkıntılı geçiyor sonrası düzlük..

gogus dokum var C cup sutyenı onceden dolduruyordum ama simdi doldurdugum soylenemez malesef üst tarafı bosaldı :KK43: amelıyat yaptıktan sonra spor da yapmak istiyorum ozmn kas ustu dedıler, burada bazıları kısıler de cok sarkma olur yazmıs :KK43: allahım bu karar verme sureci ne sancılı surecmıs :)

boy, kilo
doktor adı yerı

coco chanelin dedigi gibi, biz kadınlar gercekten cılgınız:KK31:olan arkadaslara gecmısler olsun diliyorum.[/Q

selam, goguslerin C cup ise hic gerek yok bencecunku sporla ve saglikli beslenerek dolgun goguslere sahip olabilirsin. ben2 yil once silikon taktirdim simdi cok pismanim cunku bedenime cok fazla buyukler agirlik gerginlik ustune bel boyun agrisi sadece sporcu sudyeni takabiliyorum oburlerinde omuzum aciyor. benim boy 1.65kilo 56 375cc yuvarlak mentor kas alti yapildi onceden A-B cup ikiside oluyordu simdi D-DD yani tasiyor E giysem doldurur dusun yani nasil bir agirlik bence cok iyi dusun ve benim sol gogsumde kapsul olustu 2 yil sonra ve bu risk hep var butun meme estetik ameliyatlarinda suan doktor arastiriyorumcikartmak vetoplatmak icin cunku cok buyuk protez oldugu icin gogusum sarkik ve deforme olacak cok fazla sikinti bende suan bu durum oyuzden mantikla dusunun hersey goruntu degil suan ki aklim olsaydi dogal kucuk goguslerime dokunmazdim !

Back
X