Meme büyütme ameliyatı olacağımm

Yani şöyle yapın gün içinde arkadaşlarınız ufal ufak yardıma gelebilir. İlla biri kalmasına eğer tuvalete gidebiliyor olursanız gerek yok. Uzanmak sorun olacağı için buzdolabı ve bardak çatal gibi şeyleri size yakın dolap üstü değil de tezgah üstüne koydurursanız rahat edersiniz. Geçmiş olsun.

Bende 5 gün sonra ameliyat olacağım, eşim 1 haftalık izin aldı. İlk hafta size yardımcı olacak biri olmalı, yatıp kalkarken birinden yardım almak gerekiyormuş. 5 gün sonra tecrübelerimi paylaşırım

Merhaba ameliyatta 6. Günüm ameliyat olduğunuz gün ve ertesi gün yarışma ihtiyacınız oluyor

Bende 5 gün sonra ameliyat olacağım, eşim 1 haftalık izin aldı. İlk hafta size yardımcı olacak biri olmalı, yatıp kalkarken birinden yardım almak gerekiyormuş. 5 gün sonra tecrübelerimi paylaşırım
Merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz acaba nasıl geçti

Merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz acaba nasıl geçti
Ankara'da Melike Oruç Özpostacı ya ameliyat oldum, 1 ay geçti bile çok memnunum, konu açıp ayrıntıları anlattım. İyi ki olmuşum diyorum

Merhaba meme büyütme ameliyatı olan var mı aranızda ? Hastanede 1 gün yattıktan sonra illa evde yardımcı birine ihtiyaç var mı ?
İlk hafta yanınızda biri olmalı, özellikle ilk 5 gün. Kas altı olacaksanız kollarınızda güç olmuyor, yemek yerken kaşığı ağzınıza götürürken bile zorlanıyorsunuz. Yataktan tek başınıza kalkamıyorsunuz, sırtınızdan biri destekleyerek kaldırmalı. Yemeğinizi biri hazırlamalı vs... Kısaca en az 5 gün yanınızda biri olmalı. Bana kalsa hastanede tek kalayım diyordum asla tek yapamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…