Meme büyütme ameliyatı olacağım polytech marka

Pamuk prensess

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
75
26
Herkese merhaba yarın meme büyütme ameliyatı olacağım kas altı polytech marka takılacak bu markayla ilgili pek bilgi bulamadım bu nedenle çok tereddüte girdim bu marka silikon taktırıp memnun kalan var mı bana süreçlerinizi paylaşır mısınız

Merhaba geçmiş olsun şimdiden:) ben de düşündüğüm için çok araştırıyorum ama yorum pek yok. Siz damla mı yuvarlak mı taktıracaksınız?

Merhaba yuvarlak taktıracağım bugün ameliyat olacağım ama karar değiştirdim mentora karar verdim en bilinenden şaşmamak lazım
İyi yapmışınız,kimsenin kullanmadığı bir markayı neden kullanacaksınız.genelde mentor yada motiva kullanıyorlar.mentor markaya biraz daha sert diyorlar,motiva biraz daha yumuşakmış sanırım,öyle okudum kullanıcılarından genel olarak yorumlar bu şekildeydi.ama motiva ööür boyu garanti veriyor vücudun tepki vermezse

İyi yapmışınız,kimsenin kullanmadığı bir markayı neden kullanacaksınız.genelde mentor yada motiva kullanıyorlar.mentor markaya biraz daha sert diyorlar,motiva biraz daha yumuşakmış sanırım,öyle okudum kullanıcılarından genel olarak yorumlar bu şekildeydi.ama motiva ööür boyu garanti veriyor vücudun tepki vermezse
Mentorda ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum benim doktor mentor ve polyteckten başka kullanmiyordu

Bende toparlama ve silikon istiyorum.İstanbul da yönlendirebileceginiz memnun kaldığınız de var mı?20 bini geçmezse benim icin çok iyi olur

20 bin bile tutmayacak hem de birkaç işlemle birlikte😇kısmetse 16 Şubat oluyorum.hem de güvendiğim işlerini yakından takip ettiğim.hatta etrafımdaki bir kaç kişiye aynı işlemi yapan dr a

20 bin bile tutmayacak hem de birkaç işlemle birlikte😇kısmetse 16 Şubat oluyorum.hem de güvendiğim işlerini yakından takip ettiğim.hatta etrafımdaki bir kaç kişiye aynı işlemi yapan dr a
Merhaba meme ameliyatını oldunuz mu hangi doktora ve hangi hastanede bilgi verebilir misiniz

X