Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim bugün ayşegul siyriye ameliyat oldum. Kendisi o kadar enerji doluki, beni kapida karsiladi öptü sarıldı, kendi elleriyle giydirdi cok samimi ve icten arkadasmissin gibi davraniyor. Ve sanki yillardir birbirinizi taniyomussunuz gibi rahat ediyosunuz yaninda tavsiye ederim. Elide hafif. Bu forumda ben zzozlemaskperisi87 ayni doktora olduk tavsiye ediyorum. Ameliyatim bittikten 1 saat sonra ben çıkıp bahcede oturdum gezdim ettim. Agrı sizi kesinlikle yok. Fiyata gelince kampanya baslatmislardi 5.500e oldum ben. Eylul ayinda ufak bi fiyat arttirimi yapacaklardi yaptılarmi bilmiyorum ama.. instagram hesabi var doktorun adini soyadini ya cikar. Gorursun yaptigi protezleri ve kendi samimiyetini
Nisantasi tarafinda evet cok memlunum bende yine olsa yine kendisini secerim. Fiyat 6.500den yuvarlak fiyati ama eylulde zam geldi 7000 tl diye biliyorum suan
Nisantasi tarafinda evet cok memlunum bende yine olsa yine kendisini secerim. Fiyat 6.500den yuvarlak fiyati ama eylulde zam geldi 7000 tl diye biliyorum suan