Meme buyutme ameliyati bayan doktor

uzii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
910
704
Arkadaslar buyutme ameliyati olmak istyrm bayan doktor olmasi gerekiyor istanbulda oturuyorum bayan doktor tavsiyeniz varmidir bi de fiyat bilgisi

Arkadaslar buyutme ameliyati olmak istyrm bayan doktor olmasi gerekiyor istanbulda oturuyorum bayan doktor tavsiyeniz varmidir bi de fiyat bilgisi
Aysegul sivri var benm kendi doktorum defne erkara var birde eser hanım var soyisimi aklima gelmedi. Istanbulda bildigim bunlar sadece

Canim bugün ayşegul siyriye ameliyat oldum. Kendisi o kadar enerji doluki, beni kapida karsiladi öptü sarıldı, kendi elleriyle giydirdi cok samimi ve icten arkadasmissin gibi davraniyor. Ve sanki yillardir birbirinizi taniyomussunuz gibi rahat ediyosunuz yaninda tavsiye ederim. Elide hafif. Bu forumda ben zzozlem zzozlem askperisi87 askperisi87 ayni doktora olduk tavsiye ediyorum. Ameliyatim bittikten 1 saat sonra ben çıkıp bahcede oturdum gezdim ettim. Agrı sizi kesinlikle yok. Fiyata gelince kampanya baslatmislardi 5.500e oldum ben. Eylul ayinda ufak bi fiyat arttirimi yapacaklardi yaptılarmi bilmiyorum ama.. instagram hesabi var doktorun adini soyadini ya cikar. Gorursun yaptigi protezleri ve kendi samimiyetini

Cok teskkur ederim sizin doktorunuz ist neresi acaba defne hanim memnunmusunuz siz
Nisantasi tarafinda evet cok memlunum bende yine olsa yine kendisini secerim. Fiyat 6.500den yuvarlak fiyati ama eylulde zam geldi 7000 tl diye biliyorum suan

Nisantasi tarafinda evet cok memlunum bende yine olsa yine kendisini secerim. Fiyat 6.500den yuvarlak fiyati ama eylulde zam geldi 7000 tl diye biliyorum suan
Tesekkur ederim bu eylulde ne varmis bu arada heryere eylulde zam gelmis

X