- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
Merhaba kızlar,2011 yılında meme büyütme ameliyatı oldum.(İzmir de Caghan Baytekin onerırım)ameliyat olmadan önce Çok kararsızdım sonra bir cesaret geldi...ve iyi ki olmuşum dedim hep!11 yasında bir oğlum var erken anne oldum suanda 32 yasındayım...Aslını isterseniz o Zaman'lar ikinci çocuk fikri bana uzaktı (gerçi arayı baya açtık o da ayrı bi konu)neyse son bir yıldir ikinci çocuk fikri beynimde dolaşmaya başladi...zayıfım gayet fit bi yapım var...doktor kontrollerimi yaptırdım ve tabi ki içim daha da rahat olsun diye Caghan beye de sordum hiç sıkıntı olmayacağını söyledi sonrasında sarkma olursa ki sadece ona müdahale ederız ama ben sanmıyorum dedi...tabi ben derin bi oooohhh çekerek çıktım ama ben bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa onlardan da duymak istiyorum hamilelik döneminde göğüslerde şişlik oluyor protezınde belli bi hacmi var çatlama olasılığı fazla gibi geliyor bana (bu yüzden aktardan aldiğim yağ karışımları hazırlayıp şimdiden her banyo sonrası kullanıyorum cildim nemlensin diye...)hamilelik sürecini geçtik diyelim emzirme evresi...(???)bu konuda deneyimi olan varsa ve cevap yazarsa çok sevinirim!sevgiler!