Arkadaşlar,ben 14 şubatta ameliyatımı oldum,bir hafta sonra ikinci ameliyatımı olmak zorunda kaldım.Çünkü sag gögsümde sıvı birikmesi olmuştu,pazar gecesi sabaha kadar uyuyamamıştım,pazartesi günü eşim sabahın ilk ışıgıyla beni hastaneye yetiştirmişti.Yani o acıyı tarif edemem size.Nihayetinde tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım.Benim iyileşme sürecim 1 hafta ileriye sarkmış oldu nihayetinde.Daha sonraki haftada ise tekrar dikişlerimin açılarak içinin temizlenmesi ve tekrar dikiş atılması zorunda kaldım.Ben bunları anlatıyorum çünkü aynı şeylar sizinde başınıza gelebilir.Arkadaşlar sonuçta bu bir ameliyat,zorlukları tabiki var.Dış kısımdan 3,4 dikişiniz var ama memenizin içi kesik,dikiş dolu.memenizde gerginlik oluyor,şişler oluyor,kendiniz yatıp kalkamıyorsunuz minimum 1 hafta boyunca.Üzerinize taktıkları ameliyat sonrası sütyenler sıkıyor,nefes almanız bile zorlaşıyor,sigara içen kişilerde yara yerlerinde kabuklanma oluyorkiii...ben içmem bende bile biraz olmuştu,sebebi eşimin yanımda sigara içmesinden dolayı,pasif içicilik yani
inanılmaz yorgunluk oluyor,çabucak yoruluyorsunuz.Tabi bunlar gözünüzü korkutmasn,bunların hepsi geçici.Ben ilk ameliyatımın üzerinden iki buçuk hafta geçti,ikinci ameliyatımında üzerinden birbuçuk hafta geçti,sol gögsümde sorun çıkmadı allaha şükür,dikişleri alındı rahat,ama sag gögsümün dikişleri alınmadı daha,belki bu hafta iyi olurumda alınır inşallah...yani hala tamamen toparlanmış degilim.Vücudum hassas,protezi fazla kabul etmiyor,dışarı atmak istiyor,sag gögsüm ikinci bir operasyon oldugundan dolayı hassas,dikiş yerlerinden hala azda olsa akıntı geliyor.3 haftadır antibiyotik kullanıyorum.Bunlar yaşanabilecek sorunlar.Ama sorsanız pişmanmısın diye..ASLAAA..PANSUMAN YAPILIRKEN GÖRDÜGÜM ZAMAN BİLE ÇOK MUTLU OLUYORUM O HALLERİNİ.Her güzel şeyin bir sıkıntısı vardır.Çok ihtiyacınız yoksa,tabiki önermem bende,illada bu sıkıntıları yaşayacaksınız demiyorum tabiki,ama benim başıma geldi,sizinde başınıza gelebilir.Amaliyat olmadan önce size sayfalarca yazıların altına imza attırıyorlar,bu yazıları okusanız zaten ameliyattan vazgeçersiniz.Ben birazını okumuştum,sonra baktım vazgeçecegim okumayı bıraktım
Allahım herkeze başarılı operasyonlar nasip etsin.İnşallah ameliyat olacak arkadaşlar sorunsuz ameliyatlarını olup kurtulurlar,Bu sıkıntı dolu günlerin birde güzel aydınlık günleri olacaktır elbette.İşte bunlar size güç verecektir.Hadi bakalım,Allah seçiminizden dolayı pişmanlık vermesin.Öpüyorum sizi.