• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlere tavsiyem

• Konu Sahibi Konu Sahibi abcj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar eger gıttıgınız doktor bıraz objektıfse sıze zaten artılarını ve eksılerını soyluyo..
atıyorum bır 5 -6 sene gectı cocuk sahıbı oldun dıyelım sarkma olursa protez cıkmadan dıklestırmede yapılıyo kı bı ara bu forumda bır arkadasa denk geldım nıckını bılmıyorum ve 7 yıldır sorunsuz kullanıyo..kendı adıma soyluyorum hıc olmayan goguslerımle yasamaktansa amelıyatı tercıh ederım..
ılerde bı 15 yıl sonrada deforme olursa cıkartırım yenısını taktırırım kı şuda var ömrümuzun ne kadar oldugunu bılmıyoruz ve benım ıcın onemlı olan yasadıgım anın tadını cıkarmak..

Son düzenleme:
niye böyle sert soguk karsılık verdiniz anlamdım..lütfen sonuna kadar okuyp öle cevap verin burda yazamadıgım bir cok seey de yasadım beni anlayıp üzüntümü paylasmanızı beklerdım ki bu şekilde karşılık verdiniz çok şaşırdım birde ne alaka doktorun adını soyadını vermişsiniz kafamda soru işaretleri oluştu açıkcası:20:reklamlar

Benim size istinaden CVP YAZDIĞIMI nerden çıkardınız ?!?!
Yazınıza ALINTI BİLE YAPMADIĞIM halde üstünüze almanız,beni çok şaşırttı !
Sert ve soğuk kime göre?!
Ama siz de haklısınız "ahh canım minnoşum bebeğim bitanem " gibi kelimeler kullanmadığım için SERT ve SOĞUK gelmiştir ,diycem ama ben Sizi tanımıyorum ki niye size böyle yazacaktım üstelik sizinle ilgili bir şey yok ortada!

Reklamlar bölümüyse, harikaydı :) Arkadaşım, meme estetiği bölümünde ben bir sayfa açıp BU SAYFADA zaten anlatmışım BARIŞ ÇAKIR diye, kime neyin reklamını yapayım ben allah aşkına, bu sayfada siz yeni olabilirsiniz ama diğer yazı paylaşan herkesin kime ameliyat olduğunu kaça olduğunu nerede ve hangi teknikle olduğunu biz zaten sizden daha iyi biliyoruz.. Herkeste beni biliyor,bunları paylaşmak için buradayız..

ben gerekli yerde gerekli gördüğüm kişinin derdini de tasasını da paylaşırım, benim kime neyi yazıp kimin neyini paylaşacağıma lütfen siz karışmayın..

1.sayfada yazdığım yazı ile ilgili olumsuz bir durum var ise, site yöneticileri olaya el atar,siz merak buyurmayın..

hala sizin ne yaşadığınızı bilmiyorum,yine de geçmiş olsun !

ve yine tekrar ediyorum ki ameliyat ertesi gribin haricinde ben hiç bir ciddi sıkıntı ya da ağrılardan kolumu bile kıpırdatamama gibi olumsuzluklar yaşamadım.. İlla herkes yaşayacak diye de birşey yok..

konunun boyutu mu değişmiş ne?
konu ameliyata ihtiyacı olmadığı halde acaba olsam mı , daha mı güzel olur diye yazılanlara heves eden arkadaşlarımız içindi.az çok memeniz varsa orjinalinizi bozmayın sonucta bu bir ameliyat ve elbette riskleri var diye tavsiyede bulunmaktı.

canımcım sen çok doğru bir noktaya eğildin. tavsiyelerin elbette ki yerine ulaşacaktır. benim de az bir göğsüm olsa yaptırmazdım. gerek duymazdım.

Benim size istinaden CVP YAZDIĞIMI nerden çıkardınız ?!?!
Yazınıza ALINTI BİLE YAPMADIĞIM halde üstünüze almanız,beni çok şaşırttı !
Sert ve soğuk kime göre?!
Ama siz de haklısınız "ahh canım minnoşum bebeğim bitanem " gibi kelimeler kullanmadığım için SERT ve SOĞUK gelmiştir ,diycem ama ben Sizi tanımıyorum ki niye size böyle yazacaktım üstelik sizinle ilgili bir şey yok ortada!

Reklamlar bölümüyse, harikaydı :) Arkadaşım, meme estetiği bölümünde ben bir sayfa açıp BU SAYFADA zaten anlatmışım BARIŞ ÇAKIR diye, kime neyin reklamını yapayım ben allah aşkına, bu sayfada siz yeni olabilirsiniz ama diğer yazı paylaşan herkesin kime ameliyat olduğunu kaça olduğunu nerede ve hangi teknikle olduğunu biz zaten sizden daha iyi biliyoruz.. Herkeste beni biliyor,bunları paylaşmak için buradayız..

ben gerekli yerde gerekli gördüğüm kişinin derdini de tasasını da paylaşırım, benim kime neyi yazıp kimin neyini paylaşacağıma lütfen siz karışmayın..

1.sayfada yazdığım yazı ile ilgili olumsuz bir durum var ise, site yöneticileri olaya el atar,siz merak buyurmayın..

hala sizin ne yaşadığınızı bilmiyorum,yine de geçmiş olsun !

ve yine tekrar ediyorum ki ameliyat ertesi gribin haricinde ben hiç bir ciddi sıkıntı ya da ağrılardan kolumu bile kıpırdatamama gibi olumsuzluklar yaşamadım.. İlla herkes yaşayacak diye de birşey yok..

kimse kötülüklerden olumsuzluklardan bahsetmiyor" demiş... bi de neden diye sormuşlar..bu sözleri siz yazmadınızmı acaba??yanlışmı okudum ki farkındamsınız yazdıgınız bu söz sadece benim konumda geçiyor nasıl okuyorsunuz takipiniz çok başarılı buldum:81:sizinle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum gerçekten kafamda soru işaretleri oluşturdunuz..burdaki ark bi çoğu sanırım doktorların asistanı iddalar o yönde bana gelen msj lardan anladığım kadarıyla neyse siz yinede hoşçakalın...

Konu sahibi Meme Büyütme ameliyatı ile ilgili tecrübelerini anlatmış. Lütfen konuya bu ameliyatla ilgili olumlu veya olumsuz tecrübelerinizi (hiçbir doktor reklamı veya karalaması yapmadan) paylaşarak devam ediniz.

Güzel paylaşımlar dilerim.

Arkadaşlar,ben 14 şubatta ameliyatımı oldum,bir hafta sonra ikinci ameliyatımı olmak zorunda kaldım.Çünkü sag gögsümde sıvı birikmesi olmuştu,pazar gecesi sabaha kadar uyuyamamıştım,pazartesi günü eşim sabahın ilk ışıgıyla beni hastaneye yetiştirmişti.Yani o acıyı tarif edemem size.Nihayetinde tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım.Benim iyileşme sürecim 1 hafta ileriye sarkmış oldu nihayetinde.Daha sonraki haftada ise tekrar dikişlerimin açılarak içinin temizlenmesi ve tekrar dikiş atılması zorunda kaldım.Ben bunları anlatıyorum çünkü aynı şeylar sizinde başınıza gelebilir.Arkadaşlar sonuçta bu bir ameliyat,zorlukları tabiki var.Dış kısımdan 3,4 dikişiniz var ama memenizin içi kesik,dikiş dolu.memenizde gerginlik oluyor,şişler oluyor,kendiniz yatıp kalkamıyorsunuz minimum 1 hafta boyunca.Üzerinize taktıkları ameliyat sonrası sütyenler sıkıyor,nefes almanız bile zorlaşıyor,sigara içen kişilerde yara yerlerinde kabuklanma oluyorkiii...ben içmem bende bile biraz olmuştu,sebebi eşimin yanımda sigara içmesinden dolayı,pasif içicilik yani:59: inanılmaz yorgunluk oluyor,çabucak yoruluyorsunuz.Tabi bunlar gözünüzü korkutmasn,bunların hepsi geçici.Ben ilk ameliyatımın üzerinden iki buçuk hafta geçti,ikinci ameliyatımında üzerinden birbuçuk hafta geçti,sol gögsümde sorun çıkmadı allaha şükür,dikişleri alındı rahat,ama sag gögsümün dikişleri alınmadı daha,belki bu hafta iyi olurumda alınır inşallah...yani hala tamamen toparlanmış degilim.Vücudum hassas,protezi fazla kabul etmiyor,dışarı atmak istiyor,sag gögsüm ikinci bir operasyon oldugundan dolayı hassas,dikiş yerlerinden hala azda olsa akıntı geliyor.3 haftadır antibiyotik kullanıyorum.Bunlar yaşanabilecek sorunlar.Ama sorsanız pişmanmısın diye..ASLAAA..PANSUMAN YAPILIRKEN GÖRDÜGÜM ZAMAN BİLE ÇOK MUTLU OLUYORUM O HALLERİNİ.Her güzel şeyin bir sıkıntısı vardır.Çok ihtiyacınız yoksa,tabiki önermem bende,illada bu sıkıntıları yaşayacaksınız demiyorum tabiki,ama benim başıma geldi,sizinde başınıza gelebilir.Amaliyat olmadan önce size sayfalarca yazıların altına imza attırıyorlar,bu yazıları okusanız zaten ameliyattan vazgeçersiniz.Ben birazını okumuştum,sonra baktım vazgeçecegim okumayı bıraktım:9: Allahım herkeze başarılı operasyonlar nasip etsin.İnşallah ameliyat olacak arkadaşlar sorunsuz ameliyatlarını olup kurtulurlar,Bu sıkıntı dolu günlerin birde güzel aydınlık günleri olacaktır elbette.İşte bunlar size güç verecektir.Hadi bakalım,Allah seçiminizden dolayı pişmanlık vermesin.Öpüyorum sizi.:54:

Arzummmmmm ben bunları hiç bilmiyordum.. okuyunca çok üzüldüm.. bu kadar çok şeyin başına gelmesi üzücü olmuş, o kadar da iyi geçeceğine inanmıştık .. hala akıntı geliyor demişsin en çok da o etkiledi beni :( bir an önce iyileşsin ya.. üfff walla sinirim bozuldu.

bu arada senin yazılarını okuyunca, ben ameliyata girmeden önce hiç bir evrak imzalamadım biliyor musun veya bir şeyler okumadım, benim evraklarımı sağolsunlar unutmuşlardı, bende o heyecanla unuttum ve öyleeeece allaha emanet girdik ameliyata.. Allahtan bir sorun çıkmadı çıksaydı herhalde, hak talep edeceğim bir durumum da olmazdı Allah muhafaza.
sadece ameliyat gününden önce neler yapmam gerektiği ile ilgili bir yazı okumuştum Evitamini almak, aspirin almak yasak filan gibi..

nyse, devam eden akıntıların için çok üzüldüm, en yakın zamanda allahtan şifa diliyoruz sana

Arkadaşlar,ben 14 şubatta ameliyatımı oldum,bir hafta sonra ikinci ameliyatımı olmak zorunda kaldım.Çünkü sag gögsümde sıvı birikmesi olmuştu,pazar gecesi sabaha kadar uyuyamamıştım,pazartesi günü eşim sabahın ilk ışıgıyla beni hastaneye yetiştirmişti.Yani o acıyı tarif edemem size.Nihayetinde tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım.Benim iyileşme sürecim 1 hafta ileriye sarkmış oldu nihayetinde.Daha sonraki haftada ise tekrar dikişlerimin açılarak içinin temizlenmesi ve tekrar dikiş atılması zorunda kaldım.Ben bunları anlatıyorum çünkü aynı şeylar sizinde başınıza gelebilir.Arkadaşlar sonuçta bu bir ameliyat,zorlukları tabiki var.Dış kısımdan 3,4 dikişiniz var ama memenizin içi kesik,dikiş dolu.memenizde gerginlik oluyor,şişler oluyor,kendiniz yatıp kalkamıyorsunuz minimum 1 hafta boyunca.Üzerinize taktıkları ameliyat sonrası sütyenler sıkıyor,nefes almanız bile zorlaşıyor,sigara içen kişilerde yara yerlerinde kabuklanma oluyorkiii...ben içmem bende bile biraz olmuştu,sebebi eşimin yanımda sigara içmesinden dolayı,pasif içicilik yani:59: inanılmaz yorgunluk oluyor,çabucak yoruluyorsunuz.Tabi bunlar gözünüzü korkutmasn,bunların hepsi geçici.Ben ilk ameliyatımın üzerinden iki buçuk hafta geçti,ikinci ameliyatımında üzerinden birbuçuk hafta geçti,sol gögsümde sorun çıkmadı allaha şükür,dikişleri alındı rahat,ama sag gögsümün dikişleri alınmadı daha,belki bu hafta iyi olurumda alınır inşallah...yani hala tamamen toparlanmış degilim.Vücudum hassas,protezi fazla kabul etmiyor,dışarı atmak istiyor,sag gögsüm ikinci bir operasyon oldugundan dolayı hassas,dikiş yerlerinden hala azda olsa akıntı geliyor.3 haftadır antibiyotik kullanıyorum.Bunlar yaşanabilecek sorunlar.Ama sorsanız pişmanmısın diye..ASLAAA..PANSUMAN YAPILIRKEN GÖRDÜGÜM ZAMAN BİLE ÇOK MUTLU OLUYORUM O HALLERİNİ.Her güzel şeyin bir sıkıntısı vardır.Çok ihtiyacınız yoksa,tabiki önermem bende,illada bu sıkıntıları yaşayacaksınız demiyorum tabiki,ama benim başıma geldi,sizinde başınıza gelebilir.Amaliyat olmadan önce size sayfalarca yazıların altına imza attırıyorlar,bu yazıları okusanız zaten ameliyattan vazgeçersiniz.Ben birazını okumuştum,sonra baktım vazgeçecegim okumayı bıraktım:9: Allahım herkeze başarılı operasyonlar nasip etsin.İnşallah ameliyat olacak arkadaşlar sorunsuz ameliyatlarını olup kurtulurlar,Bu sıkıntı dolu günlerin birde güzel aydınlık günleri olacaktır elbette.İşte bunlar size güç verecektir.Hadi bakalım,Allah seçiminizden dolayı pişmanlık vermesin.Öpüyorum sizi.:54:

arkadaşım tebrik ediyorum seni :46: bu kadar iyimser olmana hayran kaldım. yaşadığın olumsuzları bir bir en başından beri anlattın, başkalarına ışık tuttun. zaten bu forumu baştan sona okuyan biri kim ne yaşadı, ne kadar ağrı çekti, ne zaman iyileşti, hissizlik oldu mu, dikiş yerleri iyileşti mi, kaç cc takıldı memnun kaldı mı... her şeyi biliyor. senin yaşadığın sorunları geç öğrendim, öğrenince çok üzüldüm ama şimdi iyi olmana inan çok seviniyorum. senin doktor arayışlarını çok iyi hatırlıyorum. sakınan göze çöp batıyor ne yazık ki. ama kendini iyi hissetmene çok sevindim.

Son düzenleme:
Arzummmmmm ben bunları hiç bilmiyordum.. okuyunca çok üzüldüm.. bu kadar çok şeyin başına gelmesi üzücü olmuş, o kadar da iyi geçeceğine inanmıştık .. hala akıntı geliyor demişsin en çok da o etkiledi beni :( bir an önce iyileşsin ya.. üfff walla sinirim bozuldu.

bu arada senin yazılarını okuyunca, ben ameliyata girmeden önce hiç bir evrak imzalamadım biliyor musun veya bir şeyler okumadım, benim evraklarımı sağolsunlar unutmuşlardı, bende o heyecanla unuttum ve öyleeeece allaha emanet girdik ameliyata.. Allahtan bir sorun çıkmadı çıksaydı herhalde, hak talep edeceğim bir durumum da olmazdı Allah muhafaza.
sadece ameliyat gününden önce neler yapmam gerektiği ile ilgili bir yazı okumuştum Evitamini almak, aspirin almak yasak filan gibi..

nyse, devam eden akıntıların için çok üzüldüm, en yakın zamanda allahtan şifa diliyoruz sana

Ameliyata girmeden önce hemşire geliyor,bazı sorular soruyor hani geçirdigin bir hastalık varmı,daha önce ameliyat oldunmu diye,sonra sana birsürü yere imza attırıyorlar,işte o imza attıgımız yerlerin üzerinde neler yazdıgını bir bilseniz:53: Neyse,Allah şükürler olsun yinede,bu günümüze şükür.Doktorum bütün olumsuzluklara ragmen hiç pes etmedi,hatta en çok dikkat ettigim konu,ikinci bir ameliyat,tekrar dikiş yerlerin açılıp tekrar dikiş atılması,pansumanlar v.s. Hiçbir ek ücret talep edilmedi.Bu yaşadıgım olayların sebebi benim bünyemle alakalı,yani doktorumun bir suçu yok.Hassas bir vücudum var,İki hafta önce sargıların oluşturdugu morluklar bile geçmedi,doktor görünce bunlar hala duruyormu yahu,nasıl bir vücut var sende demişti:9: Ben 2 sene önce korunma yöntemi için spreyl taktırmıştım,masadan kalkamamıştım,ertesi güne kadar agrı ve kanamadan ölmüştüm,ertesi sabah hastaneye çıkartmaya gitmiştim,o zaman doktor bile şaşırmıştı nasıl bir bünyen var,yabancı bir cisime karşı nasıl bir savunma yapıyor vücudun diye şaşırmıştı.Yani proteze karşı bunu yapmasına çokta şaşırmadım açıkcası.Böyle bir sorun ne benim istiyecegim bir durum,tabiki nede doktorun.Yarın ilk banyomu yapıcagım,dayanamadım biraz önce sargımı açtım,tertemizdi,akıntı yoktı:62:.Sabreden derviş,muradına ermiş diyorum inşallah.Allahım hayırlı şifalar verir önce bana sonrada size.Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum size :54:

arkadaşım tebrik ediyorum seni :46: bu kadar iyimser olmana hayran kaldım. yaşadığın olumsuzları bir bir en başından beri anlattın, başkalarına ışık tuttun. zaten bu forumu baştan sona okuyan biri kim ne yaşadı, ne kadar ağrı çekti, ne zaman iyileşti, hissizlik oldu mu, dikiş yerleri iyileşti mi, kaç cc takıldı memnun kaldı mı... her şeyi biliyor. senin yaşadığın sorunları geç öğrendim, öğrenince çok üzüldüm ama şimdi iyi olmana inan çok seviniyorum. senin doktor arayışlarını çok iyi hatırlıyorum. sakınan göze çöp batıyor ne yazık ki. ama kendini iyi hissetmene çok sevindim.

Canım benim,evet o kadar yaşadıgım olumsuzluklara ragmen hiç yılmadım,üzülmedim,olaylara hep olur böyle şeyler,normal diyerek baktım.Ben burada yaşadıklarımı paylaştım.Sonuçta bıçak altına yatılıyor,parmagımız bile kesilse ne kadar canımız yanıyor.Çokta aman aman kolay bir ameliyat degil yani,hiçbir ameliyat kolay degildir.Burada böyle bir konu açılması güzel olmuş.İnsanlar hep güzel şeyler okuyor buradan,yarın öbür gün ameliyat oldukları zaman,başlarına birşey gelince -Ya niye böyle oldu,demesinler,bazı olumsuzluklarıda bilsinler.Hiçbir doktor ameliyat yapacagı hastaya bu olumsuzlukları anlatmaz,haksızmıyım???Anlatsa cesaret edip ameliyat olabilirmiyiz yoksa.Ben evet çok araştırdım,ama faydasını gerçekten gördüm,şimdi bu kadar olumsuzlukları yaşamama ragmen ben bu kadar rahat durabiliyorsam edindigim bilgilerden dolayıdır.Ben burada ameliyattan sonra-aman kızlar gögsümden su sesi gibi birşey geliyor,imdaaatttt..Diye yazı yazdımmı,hayır,çünkü normal bunlar,olacagını biliyorum.Doktorumdanda çoook menmunum,beni hep anladı,dinledi,bütün olumsuzluklara ragmen beni hep teselli etti,hep ilgiyle karşıladı.Bunlar çok önemli.Ben ameliyattan sonra sorun yaşayıpta hastasının yüzüne bakmayan,hatta telefonlarını açmayan,sekreterine yok dedittiren doktorlarıda çok gördüm,duydum,okudum.Allahın sevgili kuluymuşumki böyle harika bir insanı karşıma çıkarttı.Herkezde inşallah benim kadar şanslı olur bu konuda.Sakınan göze çöp batar sözünede pek katılmıyorum,çünkü yaşadıgım olumsuzluklar malesef benim bünyemle alakalı.Yabancı bir cisimi kabul etmeyen,zor alışan bir bünyem var,ama artık alışıyorlar,başka çareleride yok zaten:9: Ben sigara içmememe ragmen dikiş yerlerinde kabuklanma oluştu,oda eşimin arabada yolculuk yaparken yanımda sigara içmesinden kaynaklanıyor,düşünün yani.O kadar hassasım,sargılardan dolayı oluşan morlukların 2.5 hafta geçmesine ragmen geçmemesi,birde bir yerim kesilse kanamam çok olur benim,birsürü faktör işte.Neyse canım,iyiyim şimdi,iyileşiyorum,hissediyorum bunu Allahıma çok şükür.En önemlisi pişman olmadım,Allah pişmanlık vermesin inşallah.Yine söylüyorum buradan ameliyat olmak isteyenlere,bu bir ameliyat sonuçta,risk herzaman var,gerçekten ihtiyacınız varsa,kafanızda artık problem ettiyseniz bu sorunu hiç beklemeyim,yaşanan olumsuzluklara ragmen güzel bir duygu,sargılarınız açılıpta olan memelerinizi gördügünüzde bütün çektiginiz sıkıntılar yok oluyor gerçektende.Ama ihtiyacınız gerçektende yoksa,risk almaya gerekte yok zaten.Herkesin bünyesi farklı farklı işte,bende olur,sizde olmaz,sizde olur,bende olmaz.Allahtan hep hayırlısını dileyin,ben öyle yaptım çünkü,o yüzden hiç pişman olmadım Allahıma şükür.:54:

bende cuma doktorla görüşmeye gittim çok güzel karşıladı ve sordugum soruları yanıtladı hiç de öyle toz pembe olmadıgını anladım beni en çok düşündüren konu ise silikonun ömrünün bir ömür olmamasıydı bundan 3 5 sene sonra yeniletmek zorunda kalabilirmişim zaten silikon fırmasıda 10 yıl garanti veriyormuş tabi doktorum hiç belli olmaz belki 5 belki 25 sene gider dedi ama ikinci bi ameliyat riskini hep göz önünde bulundurmak gerekliymiş sızma filan yapıyomu diye her yıl kontrol olmak lazım dedi agrıyı acıyı kabullendimde şu an 30 yaşındayım 40 yaşına geldigimde vucudum şu anki kadar saglıklı olmaya bilir yeni bi amliyatı göze alabilirmiyim o zamanda bilmiyorum bu yüzdende karar veremiyorum.

Back
X