öncelikle herkese mrb:) yaşım 18 ve geçen hafta bugün göğüslerimi büyüttüm biliyorum yaşım için biraz şaşıracaksınız ama inannki psikolojim bozulmuştu artık.. deneyimli ablalarımdan yardım istiyorum ağrılarım hafifledi ama tam olarak ne zaman gçer ? ne zmaan üzerimi kendim giyinebilirim ? lftn bni cvpsız bırakmyn şimdiden tşkkürler..:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme büyütme ameliyatı oldum.
- Konu Sahibi slnynay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
öncelikle herkese mrb:) yaşım 18 ve geçen hafta bugün göğüslerimi büyüttüm biliyorum yaşım için biraz şaşıracaksınız ama inannki psikolojim bozulmuştu artık.. deneyimli ablalarımdan yardım istiyorum ağrılarım hafifledi ama tam olarak ne zaman gçer ? ne zmaan üzerimi kendim giyinebilirim ? lftn bni cvpsız bırakmyn şimdiden tşkkürler..:)
ıkıncı haftadan ıtıbaren kollarını kullanmaya baslayabılıyosun ama dırsekten harekett ettırmeye calıs cok yuklenme kollarına..3 haftadan sonra hep senınmısler gıbı hıssetmeye baslayacaksın..bende ole oldu..bu arada gecmıs oldun ve hayırlı olsun..a.s.
ıkıncı haftadan ıtıbaren kollarını kullanmaya baslayabılıyosun ama dırsekten harekett ettırmeye calıs cok yuklenme kollarına..3 haftadan sonra hep senınmısler gıbı hıssetmeye baslayacaksın..bende ole oldu..bu arada gecmıs oldun ve hayırlı olsun..a.s.
çoook teşekkür ederim :) aslında ben şu an ellerimi fazla olmasada saçlarıma değdirmeye başladım ama ay sonunda okulum başlicak ve kendimi eskisi gibi sağlıklı hissetmek istiyorum:bbo:
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
canım çok geçmiş olsun. ne güzel hiç vakit kaybetmeden ameliyat olmuşsun. çok şanslısın.kaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsun bende 28nde ameliyat oldum yani Salı günü Kollarımı rahatça kullanıyorum yataktan destekle kalkıyorum üçüncü günümdeyim sadece ödem ve gerginlik beni rahatsız eden tek şey 2 haftaya düzelirsin kollarını kullanırsın geçmiş olsun ve Hayırlı olsun gülr güle Kullan
çook şükür eski yaşantıma döndümmm her şey mükemmel diyebilirim :)) tabi hala spor yapmamam lazım o ayrı kaydirigubbakcemile3 sol göğsümdeki ağrıda gtti tamamen yataktan kalkarken pat diye kalkıyorum, yan yatmaya bile başladım :dance: amaaa şimdide şişlikler geçtiği için küçük mü olmuş diyorum yaa kaydirigubbakcemile3 gerçi şu an boyuma ve kiloma göre iyiler ama ben gelecekte kilo aldğmda sorun olcak galiba:sinifsinif: amaaaan önceden dümdüzdüm şimdi bunu beğenmiyorum tadını çıkarmaya bakıcammkaydirigubbakcemile3
çook şükür eski yaşantıma döndümmm her şey mükemmel diyebilirim :)) tabi hala spor yapmamam lazım o ayrı kaydirigubbakcemile3 sol göğsümdeki ağrıda gtti tamamen yataktan kalkarken pat diye kalkıyorum, yan yatmaya bile başladım :dance: amaaa şimdide şişlikler geçtiği için küçük mü olmuş diyorum yaa kaydirigubbakcemile3 gerçi şu an boyuma ve kiloma göre iyiler ama ben gelecekte kilo aldğmda sorun olcak galiba:sinifsinif: amaaaan önceden dümdüzdüm şimdi bunu beğenmiyorum tadını çıkarmaya bakıcammkaydirigubbakcemile3
aynısını ben de yaşamıştım :) ama şu anda çok memnunum iyi ki daha büyüğü olmamış diyorum... sana kaç cc takıldı slnyay?