Hayır meme altı kesisi ile oldum, kesinin hemen üstünde his kaybı..meme ucnuzda mı hiskaybı oldu,ameliyat bu bölgeden mi yapılmıştı
benim dr da meme başından koymıcam memealtı kesicem demişti his kaybı olabilir demişti, demek ordan kesse de his kaybı olabiliyoHayır meme altı kesisi ile oldum, kesinin hemen üstünde his kaybı..
kaç cc sizinki birde high mi mod mu ? yani mod sa belki o yuzden sallanmiyor olabilir yada küçükse !Ilk ameliyatimda protezim kas ustundeydi.memelerim hep buz gibiydi.simdi ikinci ameliyatta kas altinda.suan normal vucut isisinda.dokunulunca normal meme kadar yumusak degil.valla benimkiler sallanmiyor.sabit duruyo.ilerleyen donemde ne olur bilmem.hissiyat hep var.o durum iki ameliyatta da degismedi.ben de hep yuz ustu uyurum.sorun olmuyo gayet rahat.
420 cc high profil.kucuk degil ama yinede kimildamiyokaç cc sizinki birde high mi mod mu ? yani mod sa belki o yuzden sallanmiyor olabilir yada küçükse !
hadi yaa420 cc high profil.kucuk degil ama yinede kimildamiyo
Ameliyat yeniyse kımıldamaması normal, zamanla yumuşuyor ve hareketleniyor. Benim 1 sene 10 ay oldu, şimdi gayet normal meme gibiler.420 cc high profil.kucuk degil ama yinede kimildamiyo
6 ay oldu cnmhadi yaane kadar oldu ameliyat olali ? yeni mi belki o yuzdendir. tikkanin 1.5 yil oldu sanirim
Canım, ben dümdüzdüm biliyorsunÖzel bazı sorularım var. Cevap verirseniz sevinirim. İnternette silikonlu meme için çok fazla önyargı var. Okuduklarım özellikle sözlüklerde yazılan erkek kullanıcı yorumlarıydı. Ben bu ameliyatı olan kişilerin gerçek yorumlarını merak ediyorum.
Mesela eşiniz/partneriniz dokunduğunda; siz eskisinden daha farklı mı hissediyorsunuz? Eskisi ile kıyaslar mısınız? Özgüven açısından sormuyorum. Eminim özgüven çok fazladır. Sizin hissiyatınız nasıl? Suni, yapay bir his yok değil mi? Sonra dokunulunca uçları hemen tepki veriyor mu?
Ameliyata bağlı (bazen) yer yer memede his kaybı olmakla birlikte genel olarak dokunulmaya karşı eskisi gibi duyarlı mısınız?
Yere doğru eğildiğinizde ya da yüz üstü halde öne doğru sallanıyor mu, sabit mi? Özellikle 4.ayını dolduran ameliyatlarda yumuşama olmuştur artık diye düşünüyorum.
Sıcaklık ya da soğukluk açısından fark var mı?
Biraz özel oldu ama eşinizin/partnerinizin hissiyatı nasıl? Eskisine göre ne düşünüyor. Görüntü olarak göze hitap ettiği malum. Ancak dokunuş ve hissiyat eskisi ile aynı mı? Keşke olmadaydınız dediler mi hiç?
Yüz üstü yattığınızda rahatsız ediyor mu? Ne zaman artık içimde bir protez var hissi ortadan kalkıyor ve vücudun bir parçası oluyor.
Şimdiden samimi olarak cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Belirtmek isterim, cevaplar benim ameliyata olan isteğimi değiştirmeyecek. Şımarıkça bir istek değil, makul ve gerçekçi bir isteğim var. Sadece ameliyat sonrası başıma gelecekleri bilmek açısından bilinçli olmak istiyorum. Hepsi bu.
canim bu hassasliktan kastiniz ne ben anlayamıyorumCanım, ben dümdüzdüm biliyorsunevliliğimde memenin hiç bi rolü yoktu. AmeliyattAn sonra ilk 3 ay uçlarım çok acıyordu ve dokunamıyordum. Ama sonraaaaaa, o uçlar bir oldu bir oldu inanılmaz hassaslar, hissiyat olarak anlatamam ... Kelimeler kifayetsiz kalır hatta ben Dr a " hocam naaptınız yeni reseptörler mi koydunuz " demiştim bu tabi Dr un başarısı bence. Hiç bi sinire zarar vermemiş
Ameliyattan sonraki hassaslık yanma gibi, bıçak batması gibi . Amaaaa, şimdiki hassaslık ..... Nasıl anlatsam... Ayıp olmasın ama, rüzgar esse orgazm olcam sanıyorumcanim bu hassasliktan kastiniz ne ben anlayamıyorum
canim bu hassasliktan kastiniz ne ben anlayamıyorum
Tabi bu Dr un başarısı. Hiç bi sinire zarar vermemiş. Ameliyattan önce de özellikle bu durumu vurgulamıştı." Sen ameliyattan sonra, iyileşince o uçları görrrr.... Inanılmaz erojen hale gelecekler" demişti. Tabi ben anlamamıştım ne demek istediğiniAmeliyattan sonraki hassaslık yanma gibi, bıçak batması gibi . Amaaaa, şimdiki hassaslık ..... Nasıl anlatsam... Ayıp olmasın ama, rüzgar esse orgazm olcam sanıyorum
abooovv valla mi bende istiyomAmeliyattan sonraki hassaslık yanma gibi, bıçak batması gibi . Amaaaa, şimdiki hassaslık ..... Nasıl anlatsam... Ayıp olmasın ama, rüzgar esse orgazm olcam sanıyorum
ameliyattan once böyle bi hassaslik varmiydi peki ?Tabi bu Dr un başarısı. Hiç bi sinire zarar vermemiş. Ameliyattan önce de özellikle bu durumu vurgulamıştı." Sen ameliyattan sonra, iyileşince o uçları görrrr.... Inanılmaz erojen hale gelecekler" demişti. Tabi ben anlamamıştım ne demek istediğiniaz bile demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?