meme büyütme ameliyatından sonra.....

geçmiş olsun masaj olayını ikinci haftadan sonra başlanıyor diye biliyorum ama benim doktorum hiçbir zaman masaj kelimesini telaffuz etmedi elle arada bir diyordu iz içinde birinci aydan sonra yani dikişler tamamen kapanınca kullanman lazımdı sen yine de kullan tabi Dr un ne diyorsa onu yap ağrı değilde arada belki batma yaşayabilirsin zamanla geçer onlarda

2 ay oldu rengini solduruyor adını hatırlamıyorum. Ama medikallerde silikon bant deyince veriyorlar

bende meme büyütme düşünüyorum fakat aklıma bi soru takıldı. silikon takıldıktan sonra masajla bile yararlı kaksul yırtılabiliyorsa o memeyi nasıl kullancamki ben ?? ezilmesin hasar görmesin diye ömür boyu koruycammı? yüzüstü yatamıcam, çarpmıcam, düşmicem, dokunmıcammı?

Korkmana gerek yok ben yuzusti bile yatiyorum dokunuyorum da ama masajin yapma sekli de var demekki ben cok ters harektler yapmisim bilmeden

Merhaba bende birkaç aya kdr olucam inş. suan tek mrk ettiğim şey ameliyat sonrası ağrı ve acı cok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…