• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı fiyat

pembekurdeleli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
2
1
1
26
2025 mart - haziran arası meme büyütme estetiği olmak istiyorum yakın zaman da ameliyat olan varsa fiyat ve doktor biligisi için yardımcı olabilir mi ? Şuan aldığım fiyatlar 80-120 arası değişiyor

2025 mart - haziran arası meme büyütme estetiği olmak istiyorum yakın zaman da ameliyat olan varsa fiyat ve doktor biligisi için yardımcı olabilir mi ? Şuan aldığım fiyatlar 80-120 arası değişiyor
Haziran ve aralik ayinda ucretlerde artis oluyor. Guncel fiyatlari ve 2025 de karsiniza cikabilicek ucreti bilemiyorum ben 6 ay once oldum fakat tavsiyem onceden gorusup guncel fiyata gore ucreti sabitleyip ameliyat gununuzu istediginiz tarihe almaniz. Bir tavsiyem daha var, operasyonu cok sicaklara birakmazsaniz iyi olur ben de haziran basinda oldum. Cok da sikinti yasamadim ama tek korse yetmedi ikinciyi edindim cunku sicaktan cok rahatsiz oluyordum. Naylonumdu bir kumasi var korsenin extra terletiyor. Hayirlisi olsun simdiden ☺️

Back