Meme buyutme amalıyatım ve kaygılarım

Cigdemm33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
371
82
103
39
Merhabalar 27 ekım 2018 gunu meme buyutme amalıyatı oldum yarın ıkı hafta olacak. Sol gogsumde hc bır sorun yokken sag gogusum daha buyuk ve sag kolum bıs ıs yaparken cok agrıor ve yurt dısında yasadıgım ve amalıyatımı turkıyede oldugum ıcın doktora gıdemıorum(hoş doktora gıtsemde doktorun bakacagını sanmıorum ya oda ayrı bı konu)neyse ben sızden sadece bılgı almak ısdıorum boyle bısey yasayan varmı?bırde goguslerımı hc beyenmedım o televızyonlarda gordugum gıbı olmadı yanı tam asıl seklını alması ne zaman?ceveplayan olursa ck sevınırım

Tamamen yerleşmesi 6 ay falan sürer. 3 ay sonra daha güzel bir görüntüye ulaşırsın, az sabret . Gizli değilse eğer, kime ameliyat olduğunu öğrenebilir miyim ? Yurt dışında kaldığını söylemişsin, ameliyatı nasıl geçerdin ? Yani atıyorum 8 Kasım’da Türkiye’ye geldin, 9unda muayene oldun ve ertesi gün ameliyata mı girdin ? Yoksa bir kaç doktor gezip öyle mı karar verdin ?

Hallo
Tamamen yerleşmesi 6 ay falan sürer. 3 ay sonra daha güzel bir görüntüye ulaşırsın, az sabret . Gizli değilse eğer, kime ameliyat olduğunu öğrenebilir miyim ? Yurt dışında kaldığını söylemişsin, ameliyatı nasıl geçerdin ? Yani atıyorum 8 Kasım’da Türkiye’ye geldin, 9unda muayene oldun ve ertesi gün ameliyata mı girdin ? Yoksa bir kaç doktor gezip öyle mı karar verdin ?
Merhaba cok tesekkur ederım cevap ıcın doktorun ısmını vermesem cunku ne cok memnun kaldım kendısınden nede daha tam sonuc aldım amalıyattan sadece cok ılgısızlerdı.evet beımım doktorum yurt dısına guzellık solanlarına gelen bırı ve ben oyle tankstım burda bırkere gorustum sonra ıslerımı ayarlayıp randevu alıp gıttım cuma aksamı hastanedeydım Cumartesi oylen oldum ve maleswf doktoru cumartesı sabah gordum hızlıca hızlıca anlattı ve amalıyat oldugum gun aksam kısaca baktı ıyımısın dıe sordu ve gıttı ve ben bır hafta orda kaldıgım halde donmeden bırgun oncesı zorla muayene ettırdım kendımı ve malesef sag gogsum sola gore barız bellı buyuk ve daha sert ve cok korkuorum o goguse bıseymı oldu dıe

Merhabalar 27 ekım 2018 gunu meme buyutme amalıyatı oldum yarın ıkı hafta olacak. Sol gogsumde hc bır sorun yokken sag gogusum daha buyuk ve sag kolum bıs ıs yaparken cok agrıor ve yurt dısında yasadıgım ve amalıyatımı turkıyede oldugum ıcın doktora gıdemıorum(hoş doktora gıtsemde doktorun bakacagını sanmıorum ya oda ayrı bı konu)neyse ben sızden sadece bılgı almak ısdıorum boyle bısey yasayan varmı?bırde goguslerımı hc beyenmedım o televızyonlarda gordugum gıbı olmadı yanı tam asıl seklını alması ne zaman?ceveplayan olursa ck sevınırım
Kadın Doğum doktoruna gidersem kontrol eder diye düşünüyorum ben . Ben 2-3 haftalık olduğunda gitmiştim, dikişleri kontrol edip pansuman yapmıştı .

Back
X