• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme 3d gorsel site

Gnc61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
121
3
38
Ankara
kizlar my.crisalix.com sitesine girip eski resimlerinizi yukleyin ve opmak istediginiz olculere gore size gorsel sunum yapiyor ameliyat olmak isteyen arkadaslara duyurulurrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar my.crisalix.com sitesine girip eski resimlerinizi yukleyin ve opmak istediginiz olculere gore size gorsel sunum yapiyor ameliyat olmak isteyen arkadaslara duyurulurrr

resmi nasıl yüklüyoruz

resmi nasıl yüklüyoruz

tatlim siteye gir ucretsiz uye ol ve acilan ekranda 3 ayri resim yukle butonuna kendi resimlerini yukle ve ok de tabiki altta hangi olcu araligini istiyorsun diye soruyor mesela 255 cc ile 300 cc goster yaziyorsun ve sakkk diye senin ameliyat sonrasi halin cikiyor ben yaptim ve su anki halimi buldum(am oldum biliyorsun)bir butugune baktimm ihhh olmadi:)

tatlim siteye gir ucretsiz uye ol ve acilan ekranda 3 ayri resim yukle butonuna kendi resimlerini yukle ve ok de tabiki altta hangi olcu araligini istiyorsun diye soruyor mesela 255 cc ile 300 cc goster yaziyorsun ve sakkk diye senin ameliyat sonrasi halin cikiyor ben yaptim ve su anki halimi buldum(am oldum biliyorsun)bir butugune baktimm ihhh olmadi:)

www.crisalix.com

bana yüklediğiniz fotolar olmadı dedi kaydetmediyse silemezdim öyleyse bende hesabı sildim...

:)iyi yapmissin:)sizin ameliyat ne zaman??fazla kafanizi karistirmayin bence .dr a guvenin olculerinize gire istediginiz sonucu o verecek.damla mi yuvarlakmi konusu ise o da sizin goruntu isteginizle sekillenecek.damla daha dogal duruykr kesinlikle.belli bir zaman sonra hissetmek mumkun degil.hicbir gigus silikonlu yani dogal gogus gibi yumusacik olnayacaktir bunuda bilnek gerekir

:)iyi yapmissin:)sizin ameliyat ne zaman??fazla kafanizi karistirmayin bence .dr a guvenin olculerinize gire istediginiz sonucu o verecek.damla mi yuvarlakmi konusu ise o da sizin goruntu isteginizle sekillenecek.damla daha dogal duruykr kesinlikle.belli bir zaman sonra hissetmek mumkun degil.hicbir gigus silikonlu yani dogal gogus gibi yumusacik olnayacaktir bunuda bilnek gerekir

ben seneye düşünüyorum henüz kararımı vermiş değilim ama burda yaptıranlar normal göğüs dokusunda olduğunu söylüyorlar 3-5 ay sonra..
zaten asıl sorunda hissedilme durumu değilmi hepimiz için..
damla dağa doğal belki başlangıçta ama ters dönme olaylarını duyunca yuvarlak protez resimlerine daha çok bakıyorum onlarda zamanla damla gibi duruyor çok büyük yapılmamaışsa tabii..
birde yuvarlak protezinde kendi içinde şekilleri var sanırım..

Admin den rica etsek, bu başlık sabitlense ne güzel olur :-)

Back