Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar my.crisalix.com sitesine girip eski resimlerinizi yukleyin ve opmak istediginiz olculere gore size gorsel sunum yapiyor ameliyat olmak isteyen arkadaslara duyurulurrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
resmi nasıl yüklüyoruz
tatlim siteye gir ucretsiz uye ol ve acilan ekranda 3 ayri resim yukle butonuna kendi resimlerini yukle ve ok de tabiki altta hangi olcu araligini istiyorsun diye soruyor mesela 255 cc ile 300 cc goster yaziyorsun ve sakkk diye senin ameliyat sonrasi halin cikiyor ben yaptim ve su anki halimi buldum(am oldum biliyorsun)bir butugune baktimm ihhh olmadi:)
peki yüklediğimiz fotolar olmayınca onları silebiliyormuyuz?
tabiki kaydetmiyorki
bana yüklediğiniz fotolar olmadı dedi kaydetmediyse silemezdim öyleyse bende hesabı sildim...
:)iyi yapmissin:)sizin ameliyat ne zaman??fazla kafanizi karistirmayin bence .dr a guvenin olculerinize gire istediginiz sonucu o verecek.damla mi yuvarlakmi konusu ise o da sizin goruntu isteginizle sekillenecek.damla daha dogal duruykr kesinlikle.belli bir zaman sonra hissetmek mumkun degil.hicbir gigus silikonlu yani dogal gogus gibi yumusacik olnayacaktir bunuda bilnek gerekir
kizlar my.crisalix.com sitesine girip eski resimlerinizi yukleyin ve opmak istediginiz olculere gore size gorsel sunum yapiyor ameliyat olmak isteyen arkadaslara duyurulurrr